Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.12.2019 15:50 | Správy | Zahraničné správy
Video

Mal to byť najkrajší deň v ich živote: Na svadbu im vtrhol niekto, koho vôbec nečakali

Mal to byť najkrajší deň v ich živote. Všetko sa zmenilo vo chvíli, keď im svadbu prekazil niekto, koho rozhodne nečakali.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Stacey Owen z mesta Aberdare na juhu Walesu zažila poriadny šok. Ako uvádza portál Wales Online, počas najkrajšieho dňa ich životov im na svadobnú recepciu vtrhla žena vo svadobných šatách a kričala: „Zastavte svadbu, mala som to byť ja!“ Spočiatku si myslela, že žena je šialenou bývalou frajerkou svojho novomanžela Keriho.

Jej obavy sa začali stupňovať, keď žena začala biť jej vyvoleného kyticou. Na chvíľu sa zdalo, že z jej dokonalého dňa bude fraška, avšak potom sa ukázala pravda.

Vyskytlo, že všetko bolo dopredu naplánované a malo ísť o žart, ktorý vymyslela nevestina hlavná družička Jackie Lewis. Tá presvedčila komičku January Rees, aby s krikom vletela na svadobnú hostinu hneď po prvom tanci mladomanželov.

„Podarilo sa mi January presvedčiť. Mohlo to dopadnúť drasticky, ale plánovali sme to 4-5 mesiacov. Stacey očakávala prekvapenie a ja som chcela urobiť niečo veľmi hlúpe. Hľadala som nápady na internete,“ povedala hlavná družička Jackie.

 

Nevesta priznala, že hneď, ako sa to stalo, všetci boli vydesení. „Hneď po našom prvom tanci som nevedela, čo sa deje. Spočiatku tam boli slabé svetlá. Nevidela som jej do tváre, a tak som si myslela, že to je jedna z Keriho ex. Ale keď sa rozsvietili svetlá, uvidela som January do tváre a hneď som vedela, o koho ide. Môj partner bol najskôr vydesený,“ opisuje svoje pocity nevesta Stacey.

29-ročná nevesta povedala, že tento okamih si budú pamätať úplne všetci. „Pozreli sme sa na to z tej vtipnej stránky, všetci o tom rozprávali. Každý na svadbe sa smial a skrývali sa, keď ho udierala kvetmi. Celý deň bol skvelý,“ hovorí Stacey.

Komička January priznala, že bola poriadne nervózna, pretože takéto niečo robila prvýkrát. „Z podkrovia som vytiahla svoje staré svadobné šaty, sadla do auta a odišla na miesto svadby. Mali ste vidieť tie tváre mojich susedov. Vedel o tom iba DJ a hlavná družička Jackey. Nevesta bola najskôr v šoku, lebo si myslela, že som jeho šialená bývalá priateľka. Reakcia bola úžasná, zdá sa, že ju majú všetci veľmi radi,“ opisuje šialenú situáciu komička January.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke šarvátka hokejistov Slovenska (modré dresy) a Švajčiarska (biele dresy) pred striedačkou Slovenska v prípravnom zápase na májový svetový šampionát Slovensko - Švajčiarsko v Humennom.
Nemecko - Slovensko ONLINE: Sledujte prípravný hokejový zápas pred MS
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Finančná správa si posvieti na MOMky: Kotlár má vážne podozrenie, že počas pandémie sa niečo zanedbalo
Hoaxy zašli priďaleko.
FotoVáš Tip
Hoaxy zašli priďaleko, na ľudí číha nové nebezpečenstvo: Slovák šíri na internete strašidelnú výzvu!
Na scenáristu nedá televízia dopustiť.
Foto
Andy Kraus zdolal jeden zo svojich najväčší strachov: Uf, to chcelo ale odvahu!
Ilustračné foto
Na západe zúri nebezpečné ochorenie: Slovensko tento rok láme rekordy, na zozname pacientov sú len tínedžeri
Generálny tajomník Severoatlantickej aliancie Jens Stoltenberg.
Šéf NATO na plné ústa: Ukrajina naliehavo potrebuje posilniť protivzdušnú obranu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Aktualizované
Fico odhalil plány: Koho navrhnú na post eurokomisára za Slovensko? Má to byť tento muž
Nájdete všetkých psíkov, ktorí majú zatvorené aspoň jedno oko?
Slováci, potrápte si hlavičky: Koľko psíkov má na obrázku zatvorené aspoň jedno oko?
Spomienkové zhromaždenie pri príležitosti 79. výročia oslobodenia Bratislavy.
Splnili sme sľub, vyhlásil Fico: Seniori si po novom prilepšia k dôchodku
(ilustračné foto).
Turci sa ešte nespamätali z minuloročného zemetrasenia: Prišla ďalšia rana! Krajina je v pozore
Na snímke minister dopravy a výstavby SR Jozef Ráž ml. (nominant Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kysucká diaľnica D3: Minister Ráž tvrdí, že stavať by mohli budúci rok
Radko Urbanyak
Foto
Spoznávate tohto malého chlapca? Z barmana sa stal televíznou hviezdou! Teraz vystupuje na obrazovkách