Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.12.2019 18:55 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Párty supermodelky Michaely Kocianovej: S kamarátkou uviedli vlastnú luxusnú značku

Kráska Michaela Kocianová (30), ktorá už dlhé roky kraľuje prehliadkovým mólam a magazínom po celom svete, ochutnala aj z iného profesijného chlebíčka.

Momentálne ju okrem modelkovských povinností zamestnáva aj jej nová módna značka, ktorú založila so svojou kamarátkou Farah. Svoje dlhoročné skúsenosti vo svete módy sa tak rozhodla šikovná Michaela zúžitkovať a práve vo štvrtok podvečer uzrela na Slovensku svetlo sveta jej prvá kolekcia.

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Rodáčka z Trenčína Michaela Kocianová má za sebou stovky módnych prehliadok a fotení pre tie najprestížnejšie svetové značky ako Prada, Dior, Valentino, Chanel a i. Bola dokonca jednou z modeliek, ktoré mali tú česť predvádzať pre svetoznámu značku spodného prádla Victoria Secret. Svoje bohaté skúsenosti sa rozhodla nie tak dávno pretaviť do novej profesie. A tou sa stalo módne návrhárstvo. So svojou kamarátkou Farah sa totiž rozhodla založiť značku Farah X Michaela K., ktorá ponúka to najlepšie z najlepšieho.

Napriek tomu, že musela Michaela tráviť veľa času v Turecku, kvôli pripravovaným produktom, výsledok stojí za to. "Cesta k vytúženému cieľu bola ťažká a dlhá. Hlavne ten proces, kedy vidíme kúsky, ktoré sa reálne vedia nosiť a predávať," povedala Novému Času Kocianová. Na trh tak uviedli spoločne kvalitné oblečenie, ktoré ulahodí nejednej dáme. Aj keď mala Kocianová obavy, vyzerá to tak, že dobehla do úspešného konca. "Svojej značke prajem veľa úspechov, hlavne asi, nech sa pohodlne nosí a veľa spokojných zákazníkov," priznala Miša, ktorá už pracuje na navrhovaní novej kolekcie. Tú pilotnú prvú kolekciu predviedla v Španielskej sále Pražského hradu, kde jej modely obliekali súťažiaci z modelingovej súťaže Elite Model Look, ktorej je ambasadorkou.

 

Po úspešnom uvedení značky v Čechách sa kráska presunula aj so svojou kamarátkou Farah na Slovensko. Práve vo štvrtok večer sa prominentní hostia zhromaždili v jednom z luxusných obchodov v Bratislave, kde si mohli pozvaní hostia prvýkrát pozrieť módne kúsky z dielne Kocianovej. Na párty, kde tieklo šampanské potokom sa ukázalo niekoľko známych tvárí, medzi inými lekárka Alena Pallová, misska z roku 2002 Eva Verešová, miss z roku 1998 Karolína Čičátková, či miss z roku 2007 Veronika Husárová. Medzi hosťami nechýbal ani Kocianovej dlhoročný kamarát Bruno Ciberej, ktorý sa však kvôli rannému vysielaniu, ktoré má v televízii Joj dlho nezdržal. Michaelu však prišiel podporiť aj manažér Adriany Sklenaříkovej, Miro Šimonič. Po úvodných príhovoroch a predstavení novej značky sa hostia s hlavnými hviezdami večera, ktorými Kocianová s kamarátkou Farah rozhodne boli zabávali do neskorých večerných hodín.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Medzi Stupavou a Lozornom došlo k zrážke neosvetleného chodca a auta.
Dráma pri Stupave! Turista tancoval na ceste, takmer zaplatil životom: Zrazilo ho auto
(ilustračné foto).
Popredného podnikateľa odsúdili z korupcie: V podvode boli namočené aj jeho dcéry
Foto
Boxerka opisuje desivé detaily z väzenia: Najponižujúcejšie je byť nahá a predklonená!
Vodič jazdil po diaľnici rýchlo, opitý, bez dokladov a v čase zákazu
Foto
Absolútna nezodpovednosť: Jazdil po diaľnici ožratý a bez dokladov! Tam to však neskončilo
Los Angeles, United States - December 18, 2013: View of Hollywood Boulevard at sunset. In 1958, the Walk of Fame was created on this street as a tribute to artists working in the entertainment industry.
Mesto anjelov si pripomenulo genocídu, pri ktorej zomreli milióny: Aké slová zazneli z Bieleho domu?
Na snímke zľava Štefan Kuffa, Filip Kuffa a Gregor Kuffa.
Súdny proces s Kuffovcami: Podvody s pôdou a útoky na farmárov?! Vypovedala ďalšia svedkyňa
David a Ján (v strede) sú tímu špecialistov nesmierne vďační za pomoc.
FotoVáš Tip
Novinka v Rooseveltovej nemocnici: Pacientom vyrobia novú čeľusť i zuby! Komu už dali lekári novú tvár?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Zvládne Putin financovať vojnu? Ruská ekonomika však čelí ďalšej závažnej otázke
Ilustračné foto
Prichádza ZVRAT v počasí: Teploty sa prudko zmenia! Čo nás čaká cez víkend?
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
Toľkoto majú poslanci zarábať v roku 2024: Z tej sumy spadnete na zadok
People Queue for a Night Show at The Moulin Rouge. Paris, France
VIDEO Svetoznámy kabaret prišiel o svoj poznávací znak: Toto mohlo dopadnúť veľmi zle!
ilustračné foto
Americká loď zaznamenala ďalší zostrel: Zabránili zákernému útoku?