Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.02.2020 00:00 | PR články
Sponzorované

Miniatúrna kamera s HD rozlíšením pre všetky príležitosti

Nová technológia ponúka viac ako skvelé videá a fotografie.

Čo iné môže vzbudiť náš obdiv a zázrak, keď íde o prístroje a či sme už nevideli všetko predtým? Samozrejme, že nie! Najmä pokiaľ ide o kamery. Výrobcovia sa snažia príjemne nás prekvapiť pri každom ďalšom rade prístrojov. A to sa im darí. Pri sledovaní kamier v priebehu času vidíme, koľko sa zmenili - od veľkosti až po funkčnosť. Teraz sa oveľa viac pozornosti venuje estetike, kamera má praktickú veľkosť a má vlastnosti, ktoré predchádzajúca séria kamier neponúkala. A oveľa viac.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Ak chcete držať krok s trendmi, pokiaľ ide o kamery, nemusíte mať veľa peňazí, len musíte nakupovať inteligentne. Existujú prístroje, ktoré ponúkajú veľa možností a menia viac prístrojov. Napríklad, dnes existujú rôzne hodinky, ktoré umožňujú zaznamenávať a fotografovať. Ak však chcete mať kameru, ktorá nahráva a fotí v HD rozlíšení, ktorá má detektor pohybu a nočné svetlo, potrebujete niečo viac než hodinky s kamerou. Na trhu sa objavilo riešenie, ktoré má názov Nano HD cam. Je to miniatúrna kamera, ktorá splní vaše najväčšie požiadavky.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Prístroj, ktorý by mal byť v každej domácnosti

Ak ste fanúšikom technológie, potom je táto kamera ideálna pre vás. Ak nie, čoskoro si uvedomíte výhodu takého prístroja. Nano HD cam je navrhnutá tak, aby vyhovovala rôznym potrebám moderného človeka. Tiež, okrem moderného dizajnu inšpirovaného svetovými trendmi, táto kamera má aj výhody, ktoré iné technické zariadenia neponúkajú. Je cenovo dostupná pre každého! Okrem toho, ide o multifunkčné zariadenie, pretože je to kamera a fotoaparát v jednom.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Hneď vás priláka, pretože je takmer neuveriteľné, že s takými malými rozmermi dokáže urobiť všetko, čo jej výrobcovia tvrdia. Z tohto dôvodu si však používatelia vybrali Nano HD cam. Je praktická, zmestí sa na akékoľvek miesto a má funkcie, ktoré sa dnes žiadajú. Nahráva a fotí vo vysokom rozlíšení, a ak ju nastavíte, funguje ako detektor pohybu. Je to perfektný spôsob, ako vždy mať kontrolu vo vašej domácnosti, kancelárii alebo kdekoľvek, kde chcete preveriť niektoré obavy. Počas dňa aj v noci!

Ochrana a bezpečnosť v jednej kocke

Vzhľadom na rozmery Nano HD cam jej použitie je rôznorodé. Môže vám slúžiť na výletoch a byť verným spoločníkom v každej situácii. Môže slúžiť ako určitý druh dohľadu a ochrany, pretože zaznamená všetko, čo sa stalo, a napríklad zaznamená aj vašu rodinu, keď nie ste blízko. Je tak malá, že takmer nezaberá miesto. Okrem toho, Nano HD cam je diskrétna a veľmi ľahko sa používa. Má 2 tlačidlá a pomcocu nich ju môžete zapnút, vypnúť alebo nastaviť režim, takže sa nemusíte obávať, či ju budete vedieť používať.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Kameru alebo fotoaparát, ktoré práve používate, sú určite zložitejšie pre používanie. Pripojte ju k držiaku, ktorý je súčasťou balenia, alebo ju vložte na skryté miesto. A bude to naozaj bez povšimnutia. Aj keď si ju niekto všimne, ani nebude tušiť, že prebieha nahrávanie, pretože Nano HD vyzerá skôr ako ozdoba alebo hračka než ako vysokokvalitná HD kamera.

Oveľa viac ako bežná kamera

Prakticky a multifunkčny miniatúrny zázrak techniky so zabudovaným mikrofónom poskytuje množstvo funkcií. Nenechajte sa zmiasť prijateľnou cenou. Neurobili sa žiadne kompromisy na vytvorenie tejto kamery a všetko je vyrobené na najvyššej úrovni. Kvalitné spracovanie je, okrem funkčnosti, jednou z vecí, na ktorú je výrobca obzvlášť hrdý. Nano HD cam mení veľké a nepraktické kamery a môže byť ideálna na zachytenie vašich obľúbených udalostí alebo vytvorenie cestovných spomienok.

Otvoriť galériu
Zdroj: Tivi.sk, blesk.cz

Stačí vložiť pamäťovú kartu do vašej Nano HD cam, nabiť vysokokapacitnú batériu zabudovanú v nej a nemusíte sa obávať, či budete mať dostatok miesta na videá a fotografie. Keď sa vrátite domov, pomocou USB kábla preneste nahraný materiál a začnite znova zaznamenávať a fotografovať. Je to také ľahké! A nezabudnite na možnosť nastavenia nočného svetla. Vďaka tomu vaše videá vždy budú mať vynikajúcu kvalitu a prehľadnosť. Je tiež na vás, či z tej miniatúrnej kamery urobíte detektor pohybu. K dispozícii máte 2 tlačidlá a veľa možností na prispôsobenie Nano HD cam vašim potrebám!

Aby sme odmenili lojalitu našich čitateľov, rozhodli sme sa kontaktovať distribútora Nano HD cam. Všetkých očakáva špeciálne prekvapenie, pretože sme zabezpečili nákup Nano HD cam so zľavou vo výške 50%! Ponuka nie je časovo obmedzená, ale problémom sú zásoby, ktoré kvôli obrovskému dopytu pomaly miznú.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Poznámka: Konajte hneď, aby ste sa vyhli situácii, že túto fenomenálnu miniatúrnu multifunkčnú kameru budete musieť platiť za plnú cenu!

Kliknite sem a získajte svoju Nano HD cam so zľavou vo výške 50%!

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Nemeckí policajti počas razie zameranej proti prevádzačom v Solingene.
Horor v Nemecku: Slovenku (13) mali týrať 4 tínedžerky! ÚNOS a 5-hodinové mučenie?
Nešťastie v jazdeckom areáli v Bratislave: Žena spadla z koňa! Na miesto letí vrtuľník
Végh si miešaním sa do volieb zavaril.
Attila Végh schytal po voľbách ďalšiu FACKU: Prišiel už o tretí KŠEFT! Košom mu dala TÁTO značka
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
USA tvrdia, že Čína podporuje Rusko vo vojne, minister sa nezdržal: Nepripustíme, aby...
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Konktrovezný zákon Británie o migrácii: Podpíše sa pod také čosi kráľ?
Radoslav Ksiažek (vľavo), Štefan Kuffa a Filip Kuffa (vpravo).
Kauza Kuffovcov o útokoch na farmárov a podvodoch s pôdou: Súdny proces pokračuje
Ana chcela ujsť pred trápením a odísť zo sveta dôstojne.
Ana († 47) bojovala za eutanáziu a vyhrala: Únik z nekončiaceho PEKLA
Ranná zrážka električky s chodkyňou.
Foto
Vážna nehoda v Bratislave: Električka vrazila do chodkyne! Skončila v nemocnici
(ilustračné foto)
Magický ZÁBER, aký sa podarí raz za život: AHA, čo bolo vo vlne vedľa surfistky
Matka s 9-ročnou dcérou na kolobežke spôsobili nehodu.
Foto
Totálna nezodpovednosť matky: S dcérkou skončili v nemocnici! Zovrie vám krv v žilách, čo s ňou robila na ceste
Fedor Flašík * 14. 1. 1958 † 22. 4. 2024.
Foto
Flašík († 66) stvoril Fica aj Mečiara: Mal ešte veľa plánov! Čo prezradil Kollár?
Miroslav Šatan, prezident SZĽH.
Šatan potvrdil päť posíl z NHL, v hre ešte ďalšie mená: Kedy sa pripoja k tímu?