Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.12.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Wisterovej manžel po únose detí do USA dostal od obhajcu „výpoveď“: Lipšic zmenil názor, zbavil sa Jeremyho

Umyl si nad ním ruky! Moderátorka Vera Wisterová (40) je už viac ako mesiac bez svojich synov Harlowa (8) a Thea (5), ktorých mal uniesť jej manžel Jeremy Hulsh (40) do Ameriky.

Hudobný producent tak za sebou nechal citovú spúšť, keď milujúcej matke odviedol chlapcov, no okrem toho má na Slovensku aj iné manko. Na súde je totiž viac ako 20 sporov, ktoré medzi sebou manželia vedú. Práve v jednom z nich si mal Jeremy najať za svojho obhajcu Daniela Lipšica (46).

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Hulsh a Wisterová sa z milujúcich manželov zmenili na nezmieriteľných rodičov, ktorí tvrdo bojujú o synov Harlowa a Thea. Na začiatku roka 2017 totiž Vera podala návrh o rozvod a ešte v roku 2014 sa aj s chlapcami natrvalo udomácnila v rodnej krajine. To sa však nepáčilo Jeremymu, ktorý za svojimi potomkami musel neustále lietať a navštevovať ich len v jasne vymedzenom čase. Hudobný producent americko-izraelského pôvodu tak začal tvrdý boj, keď sa na slovenských súdoch objavilo až 20 návrhov a policajných záznamov, ktoré podal voči svojej manželke.

„V uplynulých troch rokoch podal Jeremy na súd celkovo 17 návrhov, ku každému rozhodnutiu vždy dal odvolanie a v niektorých prípadoch aj ústavnú sťažnosť,“ prezradila Novému Času Vera. Tá tiež doplnila, že okrem toho podal ďalšie návrhy na rabínsky súd v Izraeli, ktorý riešil aj ich rozvod. Ten napokon ponechal rozhodovanie o deťoch na naše orgány. „Proti ich rozhodnutiu sa tiež odvolal a nakoniec stopol aj náš rozvod. O našich prípadoch na Slovensku rozhoduje vyše 30 rôznych sudcov. To hovorím na margo jeho obvinení o korumpovaní slovenskej justície,“ dodala moderátorka.

 

Zmenil názor?

V jednom z prípadov mal Hulsha dokonca zastupovať aj Daniel Lipšic. „Po podaní obžaloby pre prečin nebezpečného prenasledovania som prevzal obhajobu Jeremyho Hulsha v tejto trestnej veci,“ vysvetlil Novému Času známy advokát, ktorý však tvrdí, že o samotnom konaní nič nevie. „Klienta nezastupujem v rodinnoprávnych veciach, teda o nich nemám vedomosť. Informácie o jeho konaní mám len z médií,“ dodal exminister vnútra s tým, že s producentom v kontakte nie je a celú vec chce v najbližšom čase doriešiť.

Ako Lipšic sľúbil, tak aj urobil. Najnovšie sa totiž Novému Času podarilo zistiť, že ako Hulshov zástupca skončil. „Jeremy s ním prestal komunikovať a už dlhšie sa neozval, preto sa rozhodol nezastupovať ho,“ povedal zdroj z okolia bývalého politika. Tieto slová nám nedávno potvrdil aj samotný Lipšic: „Áno, je to pravda, už ho nezastupujem. Je to zrejme v tomto čase ešte doručované na súd.“

Plánovaný únos

Jeremy sa tak zrejme s obhajobou prominentného právnika prerátal. Ten sa mu otočil chrbtom a vyzerá to tak, že vo svojich vyjadreniach na obhajobu Hulshovho konania poľavila aj jeho kamarátka Malina Saval. Tá mala niekoľko zo svojich útočných statusov zo sociálnej siete zmazať. Hulshovou najväčšou starosťou by teraz mal byť medzinárodný zatykač, ktorý naňho vydali z dôvodu únosu detí.

Otvoriť galériu

Počas návštevných hodín, keď bol s chlapcami v bratislavskom nákupnom centre, s nimi totiž utiekol. Podľa dostupných informácií s nimi odišiel podľa vopred premysleného plánu do Ameriky, kde má rodinu aj priateľov. Tým však zasadil tvrdú ranu najmä svojej manželke Vere, ktorá tak žije už viac ako mesiac v neustálom strachu a trápení. „Nemám vôbec žiadne správy o deťoch,“ napísala Novému Času Wisterová, ktorá má jasné priority.

„Pre mňa je teraz najpodstatnejšie, aby sa deti vrátili domov. Nič o nich neviem, nikdy neboli bezo mňa tak dlho. Harli má doma rozpísanú domácu úlohu, rozložené lego, ktoré nedostavali, svoje plyšiaky, s ktorými všade chodili a s ktorými spávali, ktoré brali úplne všade. Všetko zostalo u nás doma a on ich len v tričkách takýmto spôsobom odtrhol z domova, od mamy, starých rodičov, kamarátov, spolužiakov...“ vyjadrila sa krátko po únose zdrvená Vera.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, pol, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí