Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.12.2019 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Čírová spomína na zosnulú spolužiačku Potokárovú († 27): Dojemné slová o talentovanej herečke

Drali spoločne školské lavice! Talentovaná herečka Monika Potokárová († 27) už predvádza svoje umenie v nebi. Správa, že si sama siahla na život, šokovala celé Slovensko.

Na mladú umelkyňu spomínajú s láskou všetci, ktorí ju poznali, ale aj tí, ktorí zažili jej talent na doskách, ktoré znamenajú svet. Len málokto tušil, že Monika bola spolužiačkou speváčky Márie Čírovej (31).

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Nový Čas sa dostal k „oznamku“, ktoré Potokárová venovala svojej učiteľke klavíra. „Všetkých nás tá nešťastná správa ohromila, veľmi zranila a silno to bolí. Nevieme si tú tragédiu vysvetliť. Monika bola úspešná klaviristka, ktorá uspela na mnohých súťažiach,“ povedala jej učiteľka Marta Juraševská.

Otvoriť galériu

V mennom zozname študentov sa však popri zosnulej umelkyni objavilo aj veľmi známe meno - Mária Čírová. Keď sme sa speváčky opýtali, či je to ona, prišla jasná odpoveď. „Boli sme spolužiačky len jeden rok. Ja som študovala hudobný odbor a herectvo som si chcela iba skúsiť,“ priznala pre Nový Čas Čírová, ktorá si na Moniku veľmi dobre spomína.

„Musím povedať, že od prvého momentu bola výnimočná. Už vtedy som pocítila, že ,wau, toto dievča je také charizmatické, že z neho v budúcnosti určite niečo bude.‘ Bol tam cítiť obrovský talent a vnímali to tak všetci profesori. Vkladali do nej veľkú nádej, že toto dievča raz bude veľkou slovenskou herečkou,“ hovorí so smútkom v hlase Mária.

 

Usmievavá Monika

Správa o tom, že Potokárová ukončila svoj krátky život vlastným rozhodnutím, speváčku šokovala. „Z toho, čo sa momentálne udialo, som absolútne otrasená. Doteraz som o tom, že sme boli spolužiačky, nikomu nehovorila, nepísala nič na sociálne siete. Uctila som si jej pamiatku v tichosti,“ vyznala sa Čírová. Obdobie na bratislavskom konzervatóriu však bolo jedno z najkrajších.

„Bolo nás tam máličko, celá škola sa poznala. Boli sme ako jedna veľká rodina. V tom čase, keď som ja študovala, sme boli veľká partia, mali sme sa radi,“ vysvetlila herečkina spolužiačka, ktorá sa však už s Monikou nevídala. „Keď som skončila školu, už som mala iný život, venovala som sa hudbe. Moniku som videla naposledy v tom roku 2008. Ale, samozrejme, veľa som o nej počula a tešila sa z jej úspechov. Vždy som sa len tak pousmiala a hovorila som si, že ,ja som to vedela, že sa jej bude dariť.‘“

Potokárová patrila k najtalentovanejším herečkám svojej generácie a zostane tu po nej nenahraditeľné miesto. „Vždy bola veľmi spoločenská a usmievavá. Cítila som z nej veľkú herečku. Verila som, že je šťastná. Nikdy by mi nenapadlo, že sa to takto skončí. Je mi to veľmi ľúto...“ uzavrela Mária.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, Nový Čas, nov

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?