Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.12.2019 09:00 | PR články
Sponzorované

Hodinky, ktoré si získali silnejšie pohlavie

Ultimatívny módny a športový doplnok pre všetkých mocných a silných mužov.

Aj keď v dnešnej dobe existuje veľký počet gadgetov, ktoré zatienia náramkové hodinky, dobré hodinky nikdy neyjdú z módy. Sú odrazom štýlu, osobnosti, elegancie a postavenia. Vďaka dobrým hodinkám môžete zanechať silný dojem, doplniť každý štýl a ukázať, že máte vkus. Pánske hodinky majú byť kvalitné, funkčné, moderné, praktické... Ak chcete hodinky s takýmito charakteristikami, doteraz ste museli dávať veľa peňazí. Našťastie, toto sa zmenilo, lebo sa na trhu objavili hodinky Hector Army, mocné športové a stylish hodinky, ktoré veľkým počtom funkcií, špičkovou kvalitou, vesmírnym vzhľadom a výhodnou cenou zatienili všetky športové pánske hodinky.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Hodinky, ktoré vyžarujú eleganciu a dobrodružstvo

Ak náramkové hodinky odrážajú osobnosť a identitu ich majiteľa, tieto hodinky ukážu, že ste mocná, sebavedomá a silná osoba. Ich nezvyčajný, trochu vesmírny vzhľad ich odlišuje od kopy jednotvárnych hodiniek, a toto všetko doplnil veľký počet funkcií. Dizajnéri sa naozaj postarali vytvoriť zázrak, ktorý svojmu majiteľovi poskytne kvalitu, funkčnosť a modernosť len v jednom doplnku. Je zrejmé, že ide o mocné hodinky, určené pre mocných a silných mužov, dobrodruhov, ale aj pre tých moderných.

Nedovoľte, aby vás oklamal ich mocný a pevný vzhľad. Bez ohľadu na to, či sa radšej oddáte divokej prírode alebo si užijete pokojnú domácu atmosféru – hodinky sa prispôsobia vašej senzibilite. Výrazná čierna farba hodiniek je ozdobená bielymi písmenami, číslami a zvýraznenými ručičkami. Podsvietenie umožňuje, aby ste ich rovnako ľahko mohli používať aj v tme.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Doplnia každý outfit

Niekedy aj najdokonalejšia kombinácia oblečenia pôsobí neúplne bez dobrého módneho doplnku. Pre mužov sú práve hodinky najdôležitejší módny doplnok. Ale nie hocijaké hodinky, lebo nekvalitné a zle vybrané hodinky dokážu spôsobiť oveľa väčšiu škodu ako výhodu svojmu looku. Tieto mužské hodinky robustného vzhľadu sa kombinujú s každým štýlom a doplnia každú kombináciu.

Aj keď predovšetkým majú športový a casual vzhľad, dávka elegancie poskytuje možnosť nosiť ich dokonca aj s elegantnými kombináciami. Dizajn hodiniek je zlepšený detailmi ako sú nezvyčajné tlačidlo, osvetlenie, unikátny rám puzdra a kvalitný remienok. Majú nadčasovú krásu a vďaka nim všade a v čomkoľvek sa objavíte zanecháte dojem muža so štýlom.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Pozoruhodná kvalita doplnená o veľký počet funkcií

Pevné a robustné hodinky Hector Army sú inšpirované vojenskými hodinkami, ktoré vám budú slúžiť veľa rokov. Prispôsobivý remienok je vyrobený z pevnej gumy, ktorá nepraskne, neopotrebuje sa a dokonale priľne ku každému zápästiu. Tiež počas fyzickej aktivity a intenzívneho potenia nebude dráždiť vašu pokožku. Puzdro je zosilnené hardlex sklom, ktoré je odolné voči nárazom, poškriabaniu a pádom. Tieto vysokokvalitné hodinky môžete nosiť aj počas najintenzívnejšej fyzickej aktivity, ale aj počas plávania, lebo sú vodotesné do hĺbky 30 metrov.

Veľký počet užitočných funkcií prispieva k ich praktickosti a funkčnosti. Okrem toho, že zobrazujú čas, hodinky sú vybavené veľkým počtom užitočných funkcií ako sú stopky, alarm, kalendár a LED osvetlenie. Ďalšia dôležitá charakteristika je displej s analógovým a digitálnym zobrazením času. Výrazné tlačidlo na boku zvýrazňuje ich jedinečnosť, ale aj uľahčuje výber a nastavenie požadovaných funkcií. Okrem toho všetkého, Hector Army si môžete objednať aj z obľúbeného kresla. Presne tak, nemusíte navštevovať obchody a hľadať pre seba ideálne hodinky. Jednoducho si objednáte tieto nadčasové hodinky a v rekordnom čase pridú na vašu adresu. Ani bezpečnosť nie je problém, lebo za hodinky zaplatíte až po prevzatí. Čo ešte potrebujete? Ale, toto nie je všetko...

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Čitateľov tohto článku očakáva aj špeciálne prekvapenie. Pri príležitosti novej edície hodiniek Hugo Gerard prvých 50 zákazníkov získa zľavu vo výške 50% na nákup hodiniek Hector Army!

Upozornenie: Hector Army je najpredávanejší model z tohtosezónnej edície pánskych hodiniek Hugo Gerard! Vzhľadom na to, že sú zásoby obmedzené, je dôležité rýchlo reagovať, ak chcete, aby tieto mocné hodinky boli na vašom zápästí.

Objednajte si mocné hodinky Hector Army a vyzerajte atraktívne a moderne v každej kombinácii.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vinczeová a Dangl sú za každý žart.
Obľúbená zábavná relácia dostala v RTVS stopku! Prečo ju vyškrtli z programu?
(ilustračné foto).
Popredného podnikateľa odsúdili z korupcie: V podvode boli namočené aj jeho dcéry
Foto
Boxerka opisuje desivé detaily z väzenia: Najponižujúcejšie je byť nahá a predklonená!
Vodič jazdil po diaľnici rýchlo, opitý, bez dokladov a v čase zákazu
Foto
Absolútna nezodpovednosť: Jazdil po diaľnici ožratý a bez dokladov! Tam to však neskončilo
Los Angeles, United States - December 18, 2013: View of Hollywood Boulevard at sunset. In 1958, the Walk of Fame was created on this street as a tribute to artists working in the entertainment industry.
Mesto anjelov si pripomenulo genocídu, pri ktorej zomreli milióny: Aké slová zazneli z Bieleho domu?
Manželka Majka stála pri Dušanovi († 81) desiatky rokov.šťastní už 55 rokov.
Foto
Zdrvená manželka speváka Grúňa († 81) Mária o jeho poslednej rozlúčke: Prečo sa neprihovorí láske do neba?
Na snímke zľava Štefan Kuffa, Filip Kuffa a Gregor Kuffa.
Súdny proces s Kuffovcami: Podvody s pôdou a útoky na farmárov?! Vypovedala ďalšia svedkyňa
David a Ján (v strede) sú tímu špecialistov nesmierne vďační za pomoc.
FotoVáš Tip
Novinka v Rooseveltovej nemocnici: Pacientom vyrobia novú čeľusť i zuby! Komu už dali lekári novú tvár?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Zvládne Putin financovať vojnu? Ruská ekonomika však čelí ďalšej závažnej otázke
Ilustračné foto
Prichádza ZVRAT v počasí: Teploty sa prudko zmenia! Čo nás čaká cez víkend?
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
Toľkoto majú poslanci zarábať v roku 2024: Z tej sumy spadnete na zadok
People Queue for a Night Show at The Moulin Rouge. Paris, France
VIDEO Svetoznámy kabaret prišiel o svoj poznávací znak: Toto mohlo dopadnúť veľmi zle!