Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.11.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Sestra Potokárovej († 27) prehovorila aj o jej manželstve s Rothom: Čo robila herečka deň pred samovraždou?!

Slová plné bolesti! Mladá herečka Monika Potokárová († 27) svojím náhlym a nepochopiteľným odchodom šokovala a zarmútila predovšetkým svojich najbližších.

Prázdno po nej ostalo nielen na divadelných doskách, ale aj v srdciach všetkých, ktorí ju milovali. Obrovskú bolesť teraz prežíva nielen jej manžel, herec Robo Roth (47), ale aj rodičia a súrodenci. Staršia sestra Erika (39) Novému Času porozprávala o Monikinom živote, vzťahu s manželom, aj o tom, čo sa dialo krátko pred tragédiou. Milovanej mladšej sestre zároveň venovala dojemný odkaz do neba...

Fotogaléria
14
fotiek v galérii

Potokárová svojím odchodom vyvolala u svojich blízkych šok a smútok. „Bola to najlepšia sestra na svete. Mala o dvanásť rokov menej ako ja, takže som pre ňu bola niekedy aj ako mama. Teraz, keď sa dostávala do veku, že by sme mohli byť viac sestry a rozprávať sa ako dve ženy, stala sa táto nepochopiteľná vec. Nevieme si to nijako vysvetliť...“ krúti hlavou Monikina sestra. Nič totiž nenasvedčovalo tomu, že dôjde k tejto strašnej udalosti.

 

„Monika sa ešte v sobotu rozprávala s mamou, aby jej objednala žehličku. Hovorila s rodičmi aj deň pred tragédiou. Možno je za tým niečo iné, ale nevieme čo. Večer pred nešťastím sa chystala na nejakú párty, kto vie, čo sa mohlo stať...“ hovorí zlomeným hlasom Erika, ktorá Moniku videla naposledy pred mesiacom.

„Zjavila sa u mňa sčista-jasna, bez ohlásenia. To bol presne jej štýl. Vôbec nepôsobila dojmom, že by sa prišla rozlúčiť, alebo by mala čierne myšlienky. Mali sme ísť v lete na premiéru Vojny a mieru, ale napokon sme neodcestovali, preložili sme to na iný termín,“ uviedla nešťastná sestra.

Odkaz do neba

Erika si na Moniku spomína predovšetkým ako na veľký talent. „Nikto to v jej útlom veku ani netušil. Dokázala sa sama presadiť. Ešte pred vysokou školou študovala v Prahe pantomímu. Ale raz sa potkla a škaredo spadla, mala otras mozgu, takže si povedala, že to nie je nič pre ňu,“ dopĺňa Erika s tým, že Monika pantomímu nechala a išla študovať do Bratislavy. Vďaka divadlu našla nielen svoje naplnenie, ale aj lásku. Pred pol rokom sa mala s Robom Rothom tajne zosobášiť v belgickom Bruseli.

„Bola šťastná, že sa jej podarilo dostať do Slovenského národného divadla... S Robom som sa videla asi len dvakrát. Bol veľmi milý a moji rodičia vždy vravievali, že Moniku veľmi miluje. V našich očiach bolo medzi nimi všetko v poriadku,“ dodala Erika. Hrozné obdobie nepochybne prežíva aj samotný Robo Roth. Nehybné telo svojej milovanej ženy totiž našiel práve on vo svojom bratislavskom byte.

Otvoriť galériu
Monika nechala po sebe nielen veľa otázok bez odpovedí, ale aj veľa nevypovedaných slov, ktoré si už, žiaľ, nikdy nikto nevypočuje. „Keby som sa teraz mohla s ňou rozprávať, povedala by som jej, že všetko v živote sa dá vyriešiť...” uzavrela s plačom Erika. Celý prípad má v rukách polícia. „Vyšetrovanie stále pokračuje,“ povedal Novému Času bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, nov, mm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Tunel Sitina
Nezabudnite na víkendové dopravné obmedzenia: Polícia pripomína, kde sa s nimi stretnete