Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Foto

Nové skutočnosti v prípade zavraždenej Violy († 34): Prehovoril jej zahraničný expriateľ!

Chcela odísť zo Slovenska? Od vraždy krásnej modelky a fotografky Violy Macákovej († 34), ktorú našli dobitú a sexuálne zneužitú v bratislavskom prístave, ubehli dva týždne.

Nad brutalitou tohto činu naďalej visí množstvo otáznikov a nikto nedokáže pochopiť, prečo musela mladá žena umrieť. Okrem toho, že na povrch vyplávali informácie o Violinom pôsobení v Apoštolskej cirkvi - Otcov dom, prehovoril aj jej dávny zahraničný priateľ Tee Roy Tang. Viola ho totiž týždeň pred smrťou chcela navštíviť v Austrálii.

Fotogaléria
25
fotiek v galérii

Za brutálne ubitou a znásilnenou modelkou a učiteľkou angličtiny smúti nielen rodina a jej nabližší, ale aj priatelia či známi. Všetci totiž jednohlasne tvrdia, že Violu poznali ako mimoriadne citlivého človeka s dobrým srdcom a s jej trpkým osudom sa zmierujú len ťažko. Od jej smrti prešli dva týždne a každým dňom vyplávajú na povrch nové skutočnosti, ktoré by mohli pomôcť orgánom činným v trestnom konaní doplniť mozaiku Violinho života. Najmä posledných dní pred ohavnou vraždou. Pred pár dňami na verejnosť prenikli informácie o cirkevnom spolku, ktorý modelka navštevovala a najnovšie sa ozval aj človek, ktorému patrilo jej srdce.

Osudné rozhodnutie?

 

Brutálna smrť krásnej učiteľky angličtiny sa nesmierne dotkla aj jej expriateľa z Austrálie. O tom, čo sa stalo, sa dozvedel až v uplynulú nedeľu (24. 11.) a zlomilo mu to srdce. V dlhokánskom statuse na sociálnej sieti priznal, že ho teraz sužujú výčitky svedomia. „Poprosila ma, či ma môže navštíviť v Austrálii. Jediné, čo cítim, je smútok a bolesť. Kiež by som si mohol vziať jej bolesť,“ vylial si srdce zlomený Tee Roy Tang a pokračoval: Moje srdce je také zlomené po tom, čo som sa dozvedel tieto hrozné správy. Viola bola taká dobrá a milujúca. Vždy chcela pomôcť ostatným a urobiť tento svet lepším akýmkoľvek spôsobom,“ ponoril sa do spomienok na svoju niekdajšiu lásku.

Ako ďalej uviedol, s Violou boli v kontakte. Mala mu písať len týždeň pred vraždou, pričom ho chcela navštíviť v Austrálii. Dôvody tejto nečakanej návštevy Tee síce nevedel, ale nesúhlasil s tým. Návštevu odmietol preto, že sa podľa vlastných slov už posunul ďalej. „Sedím a premýšľam, že ak by som jej povedal, nech príde, mohol som ju uchrániť od hrozného konca,“ píše zúfalé riadky muž, ktorý ľutuje, že svojej niekdajšej láske nepomohol.

„Spolu s Violou sme chodili dva roky. Obaja sme robili modeling a cestovali spolu do rôznych krajín,“ zaspomínal na svoju expartnerku. Mladí ľudia teda netvorili pár iba v súkromí, ale spájala ich práca. Roy s exotickým zovňajškom sa spolu s Violou objavil aj na obálke svetového časopisu svadobnej kolekcie. Bolo to ešte v roku 2006. Z jeho slov je zrejmé, že modelka sa rozišla s ním, no napriek tomu ostali dobrými priateľmi.

Zbierka pre rodinu

Napriek bolesti a trápeniu, ktoré model Tee Roy Tang v týchto dňoch prežíva vo svojom vnútri, rozhodol sa pomôcť Violinej rodine. Vytvoril verejnú zbierku, výťažok ktorej by mal zastrešiť náklady modelkinej rodiny súvisiace s prípravou pohrebu a pomníka. Jeho cieľom je vyzbierať 14-tisíc eur. „Viola bola najláskavejšou ženou a dušou,“ napísal Tang prostredníctvom internetovej stránky. Zároveň doplnil, že ho požiadali o to, aby prišiel na Slovensko a pomohol s vyriešením prípadu svojej bývalej lásky.

 

Odpútanie od cirkvi?

Fotografka a modelka Viola († 34) mala dlhodobo navštevovať stretnutia Apoštolskej cirvi - Otcov dom, kde sa stretla aj s pastorom Vladimírom Žákom, ktorý je taktiež učiteľom angličtiny. Podľa medializovaných informácií sa Viola snažila od cirkevného spolku odpútať.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: red, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Riaditeľ RTVS Ľ. Machaj by po rozdelení prišiel o svoju stoličku.
Vláda rozhoduje o osude RTVS: Zásadná vec zostala, príde Machaj o stoličku riaditeľa?
Vlkolínec
Obyvatelia Vlkolínca už sú ZÚFALÍ: Sme ako opice v zoo, bodaj by sa na nás zabudlo!
Bojový dron
Poplach v Rusku: Smolenská oblasť pod paľbou! Na TOTO sa nepriatelia mali zamerať
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Izrael ďakuje USA: Silný odkaz pre všetkých našich nepriateľov!
Foto
Dobitý Mikle sa pomaly hlási do práce. Hokejista Žabka ešte nie je obvinený: Prečo sa vyšetrovanie vlečie?
Postojíte si v kolónach (ilustračné foto).
Bratislavčania, pripravte si nervy: Na cestách sa zdržíte
Americký prezident a prezidentský kandidát Joe Biden.
Biden tvrdí, že Rusom sa na Ukrajine darí: Okamžite začal konať!
(ilustračné foto)
Pláž v Chorvátsku s nebezpečným TAJOMSTVOM: Dovolenkári o tom netušia, domáci ZÚRIA!
Zlatica a Patrik sú  dlhoročnými tvárami spravodajstva Markízy.
FotoVáš Tip
Švajdovci niekomu ležia v žalúdku: Kto im chce rozbiť manželstvo?! Moderátori reagujú
(ilustračné foto)
Havarovalo vzácne lietadlo, neprežil nik: Na svete ostalo takých strojov len pár
Na archívnej snímke 2. marca 2019 Kim Jo-čong, sestra severokórejského vodcu Kim Čong-una
Sestra Kim Čong-una ostrejšia ako brat: Jej slová prehlbujú obavy!
(ilusrtračné foto)
Po streľbe na škole pritvrdili: Učitelia si môžu do práce nosiť zbraň!