Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Foto

Nové skutočnosti v prípade zavraždenej Violy († 34): Prehovoril jej zahraničný expriateľ!

Chcela odísť zo Slovenska? Od vraždy krásnej modelky a fotografky Violy Macákovej († 34), ktorú našli dobitú a sexuálne zneužitú v bratislavskom prístave, ubehli dva týždne.

Nad brutalitou tohto činu naďalej visí množstvo otáznikov a nikto nedokáže pochopiť, prečo musela mladá žena umrieť. Okrem toho, že na povrch vyplávali informácie o Violinom pôsobení v Apoštolskej cirkvi - Otcov dom, prehovoril aj jej dávny zahraničný priateľ Tee Roy Tang. Viola ho totiž týždeň pred smrťou chcela navštíviť v Austrálii.

Fotogaléria
25
fotiek v galérii

Za brutálne ubitou a znásilnenou modelkou a učiteľkou angličtiny smúti nielen rodina a jej nabližší, ale aj priatelia či známi. Všetci totiž jednohlasne tvrdia, že Violu poznali ako mimoriadne citlivého človeka s dobrým srdcom a s jej trpkým osudom sa zmierujú len ťažko. Od jej smrti prešli dva týždne a každým dňom vyplávajú na povrch nové skutočnosti, ktoré by mohli pomôcť orgánom činným v trestnom konaní doplniť mozaiku Violinho života. Najmä posledných dní pred ohavnou vraždou. Pred pár dňami na verejnosť prenikli informácie o cirkevnom spolku, ktorý modelka navštevovala a najnovšie sa ozval aj človek, ktorému patrilo jej srdce.

Osudné rozhodnutie?

 

Brutálna smrť krásnej učiteľky angličtiny sa nesmierne dotkla aj jej expriateľa z Austrálie. O tom, čo sa stalo, sa dozvedel až v uplynulú nedeľu (24. 11.) a zlomilo mu to srdce. V dlhokánskom statuse na sociálnej sieti priznal, že ho teraz sužujú výčitky svedomia. „Poprosila ma, či ma môže navštíviť v Austrálii. Jediné, čo cítim, je smútok a bolesť. Kiež by som si mohol vziať jej bolesť,“ vylial si srdce zlomený Tee Roy Tang a pokračoval: Moje srdce je také zlomené po tom, čo som sa dozvedel tieto hrozné správy. Viola bola taká dobrá a milujúca. Vždy chcela pomôcť ostatným a urobiť tento svet lepším akýmkoľvek spôsobom,“ ponoril sa do spomienok na svoju niekdajšiu lásku.

Ako ďalej uviedol, s Violou boli v kontakte. Mala mu písať len týždeň pred vraždou, pričom ho chcela navštíviť v Austrálii. Dôvody tejto nečakanej návštevy Tee síce nevedel, ale nesúhlasil s tým. Návštevu odmietol preto, že sa podľa vlastných slov už posunul ďalej. „Sedím a premýšľam, že ak by som jej povedal, nech príde, mohol som ju uchrániť od hrozného konca,“ píše zúfalé riadky muž, ktorý ľutuje, že svojej niekdajšej láske nepomohol.

„Spolu s Violou sme chodili dva roky. Obaja sme robili modeling a cestovali spolu do rôznych krajín,“ zaspomínal na svoju expartnerku. Mladí ľudia teda netvorili pár iba v súkromí, ale spájala ich práca. Roy s exotickým zovňajškom sa spolu s Violou objavil aj na obálke svetového časopisu svadobnej kolekcie. Bolo to ešte v roku 2006. Z jeho slov je zrejmé, že modelka sa rozišla s ním, no napriek tomu ostali dobrými priateľmi.

Zbierka pre rodinu

Napriek bolesti a trápeniu, ktoré model Tee Roy Tang v týchto dňoch prežíva vo svojom vnútri, rozhodol sa pomôcť Violinej rodine. Vytvoril verejnú zbierku, výťažok ktorej by mal zastrešiť náklady modelkinej rodiny súvisiace s prípravou pohrebu a pomníka. Jeho cieľom je vyzbierať 14-tisíc eur. „Viola bola najláskavejšou ženou a dušou,“ napísal Tang prostredníctvom internetovej stránky. Zároveň doplnil, že ho požiadali o to, aby prišiel na Slovensko a pomohol s vyriešením prípadu svojej bývalej lásky.

 

Odpútanie od cirkvi?

Fotografka a modelka Viola († 34) mala dlhodobo navštevovať stretnutia Apoštolskej cirvi - Otcov dom, kde sa stretla aj s pastorom Vladimírom Žákom, ktorý je taktiež učiteľom angličtiny. Podľa medializovaných informácií sa Viola snažila od cirkevného spolku odpútať.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: red, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Dentist working in dental clinic with patient in the chair.
Bojíte sa zubára ako čerta? Všetko začína už doma: Dodržiavajte tieto rady a budete mať pokoj
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová a starosta obce Zborov Ján Šurkala.
Čaputová na východe navštívila aj Starú Ľubovňu: Odovzdanie významného ocenenia a ... Čo všetko tam stihla?
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
V parlamente nastala minúta ticha: Uctili si tak obrovskú tragédiu spred 109 rokov
Súd v Iráne odsúdil na smrť populárneho rappera.
Hrozná rana pre známeho rappera: Čaká ho smrť! Čo sa mu stalo osudným?
Ilustračné foto
Amfiteáter v Bratislave vyhlásili za národnú kultúrnu pamiatku! Prečo vybrali práve ten?
Slovenka Melda povedala nigérijskému futbalistovi
Foto
Láska nepozná hranice: Bývalý hráč Trnavy Taiwo sa oženil s nádhernou Slovenkou
Europoslanec Miroslav Radačovský.
VIDEO Slovenský europoslanec vypustil v rokovacej sále EP holubicu! Prečo to urobil?
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Moskva a Kyjev dospeli k dohode: Ide o veľmi citlivú záležitosť! K čomu pristúpili?
Ilustračné foto
Najvyšší súd potvrdil rozhodnutie v kauze expremiéra: Viezol sa v tom spolu s manželkou!
Alergikom sa začína ťažké obdobie.
Peľová sezóna brezy sa blíži ku koncu: Nahradí ju tento SILNÝ alergén!
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
Bidenov podpis SPEČATIL nielen osud Ukrajiny: O niekoľko hodín sa to začne!
The poor old man's hands hold an empty bowl. The concept of hunger or poverty. Selective focus. Poverty in retirement.Homeless. Alms
Pochmúrne vyhliadky pre celý svet: Hrozivé konflikty zvyšujú prípady akútneho hladu