Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.11.2019 12:01 | Prominenti | Zahraniční prominenti
Foto

Veľká FOTOgaléria z American Music Awards: Vyplastikovanú Christinu Aguileru a Keshu ledva spoznáte

V Los Angeles sa udeľovali hudobné ceny American Music Awards. Slávne speváčky, ktoré počas večera zaspievali, poriadne šokovali svojím preplastikovaným zjavom.

Na svoje dávne ja sa už ledva podobá Christina Aguilera (38), veľkou premenou prešla tiež speváčka Kesha (32). Ďalšou dámou z kategórie ledva spoznateľných je Shania Twain (54). Presvedčte sa v galérii, kde tiež nájdete všetky zaujímavé fotky z celebritného galavečera.

Fotogaléria
46
fotiek v galérii

Americká speváčka Taylor Swift (29) získala pri udeľovaní hudobných cien American Music Awards (AMA) šesť ocenení, vrátane ceny pre umelca roka.  Prekonala tým doterajšieho držiteľa najvyššieho počtu týchto trofejí, kráľa popu Michaela Jacksona. Umelkyňa, ktorá odovzdávanie AMA ovládla aj v minulom roku, bola tiež vyznamenaná čestnou cenou pre umelca desaťročia. "Tento rok sa toho toľko udialo. Veľa dobrého, ale aj veľa komplikovaných vecí," uviedla Taylor. Očakávalo sa, že speváčka počas slávnostného večera v americkom Los Angeles bude komentovať roztržku so šéfom spoločnosti Big Machine Records, ktorá vydala jej prvých šesť albumov. Speváčka sa k sporu nakoniec priamo nevyjadrila, obliekla sa ale do bielej košele väzenského strihu s názvami svojich albumov.

Zaspievala tiež piesne Blank Space a Love Story, ktoré vydala cez spoločnosť Big Machine Records, s ktorou sa o práva prie. Pridala aj pieseň The Man, vydanú už spoločnosťou Republic. V tejto piesni Taylor Swift opisuje ťažkosti, ktoré čakajú na ženské umelkyne a ktorých sú muži ušetrení. BBC poznamenala, že časť ceremónie, počas ktorej podpichla Big Machine Records, rýchlo pominula a potom už speváčka vystupovala okrem iného v zlatom body.

Taylor v kategórii umelec roka prekonala napríklad ďalšiu stálicu popovej hudby Arianu Grande alebo rapera Drakea. K ocenenie umelkyňa desaťročia poznamenala, že je to uznanie za tvrdú prácu. "Všetko, na čom mi záleží, sú spomienky, ktoré na vás, ľudí, na fanúšikov za tie roky mám," uviedla s tým, že v práci bude pokračovať. S terajšími šiestimi cenami AMA má Taylor Swift 28 takýchto trofejí, čím výrazne prekonala doterajší Jacksonov rekord. Zosnulý kráľ popu ich mal 24.

 

Medzi ďalšími ocenenými bola vedľa Taylor Swift aj sedemnásťročná speváčka a skladateľka Billie Eilish, ktorá si svojím podmanivým imidžom získala cenu za najlepšieho nového umelca a vyhrala v kategórii alternatívneho rocku. "Keď som vyrastala, milovala som vás všetkých. Nemôžem uveriť tomu, že sa na mňa teraz všetci pozeráte," dojala sa Billie v ďakovnej reči na adresu slávnych umelcov, ktorí sedeli v prvom rade. Cenu za duet roka vyhrala americko-mexicko-kubánska speváčka Camila Cabello spoločne so svojím kanadským priateľom Shawnom Mendesom za hit Seňorita.

Ocenený bol aj soundtrack k oscarovému filmu Bohemian Rhapsody o skupine Queen. S najviac nomináciami, siedmimi, vstúpil do nedeľného večera v Los Angeles raper Post Malone. Nakoniec si odniesol jedno ocenenie a to za najobľúbenejší album, ktorým sa stala jeho doska Hollywood 's Bleeding z tohtoročného septembra.

Ariana Grande, ktorá mala šesť nominácií, nepremenila jedinú. Slávnostného večera sa nezúčastnila, pretože spievala na koncerte v Orlande. O nomináciách na American Music Awards rozhoduje počet predaných albumov. Víťaza potom na rozdiel od hudobných cien Grammy, ktoré sú udeľované na základe hlasov členov americkej hudobnej akadémie, volia hudobní fanúšikovia na internete.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum, ČTK

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vodička jazdu pod vplyvom alkoholu nezvládla.
Foto
Opitá vodička napálila do múru: Neuveriteľné, koľko nafúkala ráno pred ôsmou!
Boj o stoličku šéfa parlamentu sa zamotáva.
Boj o stoličku predsedu NR SR: Čo charakterizuje Danka a Rašiho? Politológ hodnotí stabilitu koalície
(ilustračná foto)
Muž († 72) mal COVID 613 dní! Desivé, čo sa v jeho tele udialo: Vedci varujú
(ilustačné foto)
Trnavčanka venčila psov v parku, pozrela do húštiny a tam... Na VÝJAV do smrti nezabudne!
Ak nemôže otec, robí Sebastianovi navigátorku kamarátka Karin.
FotoVáš Tip
Z 11-ročného Sebastiana vyrastá hviezda rely: Toto sú najväčšie úspechy malého pretekára za volantom!
(ilustračné foto).
Nočný požiar vystrašil ľudí vo Výbornej pod Tatrami: Čo sa stalo na dvore domu?!
Foto
Legenda futbalového Slovana vymenil loptu za prácu v kuchyni: Radšej budem čistiť zemiaky ako...
Riaditeľ RTVS Ľ. Machaj by po rozdelení prišiel o svoju stoličku.
Vláda rozhoduje o osude RTVS: Zásadná vec zostala, príde Machaj o stoličku riaditeľa?
Vlkolínec
Obyvatelia Vlkolínca už sú ZÚFALÍ: Sme ako opice v zoo, bodaj by sa na nás zabudlo!
Bojový dron
Poplach v Rusku: Smolenská oblasť pod paľbou! Na TOTO sa nepriatelia mali zamerať
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Izrael ďakuje USA: Silný odkaz pre všetkých našich nepriateľov!
Foto
Dobitý Mikle sa pomaly hlási do práce. Hokejista Žabka ešte nie je obvinený: Prečo sa vyšetrovanie vlečie?