Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.11.2019 14:30 | Prominenti | Domáci Prominenti

Škandál reštaurácie slávneho šéfkuchára: Česká youtuberka má kvôli nim dojazvenú tvár a oni spravia toto?!

Koncom septembra 2018 navštívila krásna česká youtuberka Týnuš Třešničková s priateľom reštauráciu slávneho šéfkuchára v Istanbule.

Fotogaléria
18
fotiek v galérii

Svetoznámy kuchár a vlastník najznámejšej siete steakových reštaurácií Nusr-Et sa volá Nusret Gökçe, no známejší je pod prezývkou Salt Bae. Vlastní po svete viacero podnikov, do ktorých chodia aj celebrity.

No a pred viac ako rokom počas nepodarenej ohňovej šou v reštaurácii zasiahli plamene práve Týnuš a jej priateľa. Viktor utrpel popáleniny na 15% tela a krátko po incidente sa vrátil do Česka. Youtuberka bola popálená na 35%-tách, hlavne na tvári, oblasti krku, hornej časti tela a rukách. Sčasti šlo o vážne popáleniny 2. stupňa s hlbokým zásahom do štruktúry kože.

Podstupovala liečbu a z tureckej kliniky sa do Česka vrátila až po dlhých 9 mesiacoch. Týnuš teraz v najnovšom videu odhalila, ako sa zachovala slávna reštaurácia. ,,Súdime sa, bude to na veľmi dlho," povedala, pričom hovorila aj za svojho dnes už expriateľa Viktora.

Rozčarovaná Týnuš sa o sebe dočítala, že si z odškodného kúpila auto a že sa má vlastne dobre, lebo žije z peňazí, ktoré jej slávna reštaurácia vyplatila. Nič z toho však nie je pravda. ,,Uvediem vás do reality, ja som nevidela ani korunu, ani od poisťovne, ani od pána majiteľa reštaurácie. Bude to na veľmi dlho, tie peniaze uvidím tak o 5 rokov, ak vôbec nejaké uvidím," prekvapila mladá žena. Nehoda jej obrátila život naruby a dojazvila tvár či krk, no slávnemu šéfkuchárovi odškodniť mladú ženu nenapadlo.

 

,,My sme sa s tou reštauráciou a s pánom majiteľom chceli vyrovnať mimosúdne, ale oni to úplne odmietli. Takže ostáva súdna varianta, ale to je na dlho, lebo je to v Turecku, vypočúvali sa rôzni svedkovia..." ozrejmila Týnuš s tým, že ju polícia vypočúvala pár dní po incidente v nemocnici a vypovedali aj ostatní hostia z reštaurácie. S expartnerom si najali právnicku firmu v Česku aj v Turecku, čo ich stojí množstvo peňazí.

Týnuš tiež šokovala informáciou, ako sa personál reštaurácie zachoval po nehode. ,,Kým stihla doraziť polícia, tak oni tam všetko poutierali, poupratovali a vlastne zamietli po sebe tie dôkazy. Takže keď došla polícia, nemala čo vyšetrovať, nemohli odobrať vzorky tej kvapaliny. Takže sme ich zažalovali za ďalšiu vec a to manipulovanie s dôkazmi," povedala. ,,Človek si povie, že (šéfkuchár Salt Bae, pozn. red.) má niekoľko reštaurácií po celom svete, má veľmi veľa peňazí, tak predsa by ho nebolelo nejaké odškodné. Ale očividne je to úplne inak," hovorí zjazvená youtuberka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Tunel Sitina
Nezabudnite na víkendové dopravné obmedzenia: Polícia pripomína, kde sa s nimi stretnete