Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.11.2019 21:58 | Správy | Krimi | Zahraničné krimi
Foto

Patrick umučil a brutálne zavraždil svoju snúbenicu († 29): Strašné, kto sa tomu peklu prizeral

Patrick Frazee (33) strávi zvyšok svojho života vo väzení za brutálnu vraždu svojej snúbenice Kelsey Berreth († 29). Súd o tom rozhodol 18. novembra a rodina zavraždenej sa musí vysporiadať s tým, že o ňu prišli kvôli mužovi, s ktorým si plánovala spoločnú budúcnosť.

Ako uvádza portál The Denver Post, matka zosnulej Kelsey pred súdom povedala, že celá rodina žila v strachu. Deň vďakyvzdania bude už navždy spomienkou na smrť ich dcéry. Najšokujúcejšie však bolo zistenie, že Patrick Frazee sa pokúsil zavraždiť aj dieťa, ktoré má so svojou snúbenicou.  

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Ako povedala matka Cheryl Berreth, 2-ročné dievčatko Kaylee má bacuľaté líca, nosí drobné vrkoče a stále sa pýta na svoju mamu. „Kaylee nakoniec spozná príbeh, ako bola prítomná pri mučení a zavraždení svojej matky,“ uviedla Cheryl vo vyhlásení.

 

Sudca Scott Sells v okrese Teller County v americkom štáte Colorado odsúdil Patricka Frazeeho na doživotie bez podmienečného prepustenia a k tomu mu udelil ďalších 156 rokov odňatia slobody. Ide o najvyšší možný trest za každý zo šiestich bodov, ktorým čelil. Obvinením sa ukončil viac ako trojtýždňový súdny proces, ktorý sa odohrával v meste kasín Cripple Creek v americkom štáte Colorado.

„Kelsey strávila svoju poslednú noc starostlivosťou o vás a vy ste jej tú láskavosť odplatili tým, že ste ju nasledujúci deň brutálne zavraždili. Potom ste jej telo spálili ako kúsok odpadu,“ povedal na súde sudca Scott Sells.

Kľúčovým svedkom bola zdravotná sestra Krystal Lee Kenney, ktorá na súde uviedla, že Patrick sa jej s ohavným činom priznal. Po tom, ako sa to dozvedela, cestovala viac ako 12 hodín, aby vyčistila krvavé miesto činu. Počas toho sledovala Patricka, ako spaľuje telo svojej snúbenice v plastovej nádobe na svojom ranči.

Svedkyňa Kenney tiež uviedla, že Patrick ju v roku 2018 trikrát požiadal, aby jeho snúbenicu zabila, avšak svoj sľub nedodržala. Dôkazy v súdnom konaní potvrdili jej verziu, avšak neexistoval žiadny priamy fyzický dôkaz, ktorý by spájal Patricka s jeho zločinom. Matka zavraždenej povedala, že trest je príliš mierny a svedkyňa Kenney je pri vražde spoluvinníkom. Tá súhlasila, že bude s vyšetrovateľmi spolupracovať v rámci dohody. Hrozí jej však trest odňatia slobody na maximálne 3 roky.

Jedna z prokurátoriek v prípade na tlačovej konferencii uviedla, že obžalovaný Patrick vykazuje známky, ktoré nasvedčujú k tomu, že je sociopat. Patrick počas verdiktu nevykazoval žiadne emócie a dokonca ani vo chvíľach, keď na neho priamo hľadeli rodičia zavraždenej Kelsey.

Otvoriť galériu

Zosnulá Kelsey Berreth bola opísaná ako milujúca, tichá žena, ktorá bola nadšená úlohou matky a celý život tvrdo pracovala. Jej snom bolo stať sa pilotkou. V roku 2016 sa presťahovala do Colorada za Patrickom, s ktorým sa spoznala online. Napriek tomu, že ich vzťah bol napätý, Kelsey sa stále pokúšala vytvoriť pekný život pre ich rodinu.

Bývala prokurátorka Jennifer Viehman uviedla, že prípad bol jednou z najbrutálnejších vrážd, aké kedy zažila. Rodičia zosnulej však trest smrti pre Patricka nepožadovali: „Rešpektujeme život a nechávame Patricka v Božích rukách“.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hanychová krátko po pôrode milionára opustila.
Spor medzi Hanychovou a Soukupom sa vyostruje: Keď TOTO urobíš, vytrhnem ti... Drsné VYHÁŽKY!
Pilot dal vyskúšať svojim deťom riadenie. (Ilustračné foto)
Smrteľný pád lietadla po príšernej chybe pilota: Nechal riadiť deti? Desivé POSLEDNÉ slová a detaily tragédie!
Ilustračné foto
Čína si predvolala na koberček nemeckú veľvyslankyňu: Pozrite sa, ako na to zareagovala
ilustračné foto
Rusko pení: Tvrdí, že zaútočí na Poľsko! Prezradilo, kedy by k tomu mohlo dôjsť
Príspevok na zvýšenú splátku úveru na bývanie je stanovený na 75 % zo zvýšenia mesačnej splátky, maximálne v sume 150 eur
Zadlžení Slováci špekulujú s hypotékami: Dianie okolo úverov mnohých prekvapí
Primátor hlavného mesta má ambíciu  sprístupniť ročne 200 nájomných bytov.
Mapa Bratislavy sa zmení: Toto pribudne v Petržalke
Ilustračné foto
Žena bojovala o život po tom, ako sa napila z kávy na letisku: ŠOKUJÚCI dôvod! Môže sa to stať aj vám
Richard Sulík
Sulík sa chce dostať do europarlamentu: Ochraňujme prírodu, ale nezničme si európsky priemysel, tvrdí
vojak
Je rozhodnuté: Krajina prispeje vojakmi do síl NATO! Takto to súvisí s vojnou na Ukrajine
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister Taraba: Národné parky majú zabezpečené financovanie z Envirofondu
(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Toto obdobie ženského životného cyklu môže trvať až sedem rokov.
Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka