Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.11.2019 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Wisterovej manžel si za advokáta najal Lipšica: Čo na to užialená moderátorka?

Moderátorka Vera Wisterová (42) prišla 24. októbra o svojich dvoch maloletých synov Harlowa (8) a Theodora (5). Deti boli odvlečené svojím otcom Jeremym Hulshom (40) z nákupného centra v Bratislave do Ameriky počas súdom nariadeného stretnutia s otcom. Na Hulsha bol následne vydaný medzinárodný zatykač.

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Podľa informácií Nového Času má Jeremy s Verou viac ako 20 súdnych sporov a policajných záznamov, medzi inými aj záznam o nebezpečnom prenasledovaní. Jeremyho v tejto veci obhajuje advokát Daniel Lipšic (46), ktorý má za úlohu vysekať ho z toho. Obrovské problémy medzi manželmi vyvrcholili, keď Jeremy synov počas nariadeného styku uniesol pravdepodobne do USA a Wisterová o nich už 28 dní nič nevie. Celá vec je v rukách polície a kompetentných úradov, ale ako moderátorka priznala, toto nie je ich jediný spor.

 

„Aby som to zhrnula: V uplynulých troch rokoch podal Jeremy na súd celkovo 17 návrhov, ku každému rozhodnutiu vždy podal odvolanie a v niektorých prípadoch aj ústavnú sťažnosť. Okrem toho podal ďalšie návrhy na rabínsky súd v Izraeli, ktorý riešil aj náš rozvod, tento súd však rozhodovanie o deťoch ponechal na naše orgány. Proti ich rozhodnutiu sa tiež odvolal a nakoniec stopol aj náš rozvod. O našich prípadoch na Slovensku rozhoduje vyše 30 rôznych sudcov, to hovorím na margo jeho obvinení o korumpovaní slovenskej justície,“ priznáva Vera so smútkom v hlase.

Nebezpečné prenasledovanie

Ako sa podarilo Novému Času zistiť, jedného z mnohých prípadov medzi manželmi sa ujal exminister a v súčasnosti právnik Daniel Lipšic. Do svojej právnej agendy totiž zaradil obhajobu Jeremyho Hulsha, ktorý sa so synmi nachádza na neznámom mieste. Podľa našich zistení má ísť o spor, keď mala Wisterová nahlásiť na polícii prenasledovanie svojím manželom. Informáciu potvrdil aj sám advokát.

 „Po podaní obžaloby pre prečin nebezpečného prenasledovania som prevzal obhajobu Jeremyho Hulsha v tejto trestnej veci,“ ozrejmil Novému Času Lipšic, ktorý však podľa jeho slov o Hulshovom konaní z jeho úst nič nevie. „Klienta nezastupujem v rodinnoprávnych veciach, teda o nich nemám vedomosť. Informácie o jeho konaní mám len z médií,“ priznal exminister vnútra s tým, že odkedy Hulsh opustil Slovensko, nemá o ňom žiadnu vedomosť a neozval sa mu. „Plánujem to riešiť v najbližšom čase,“ dodal.

Moderátorka sa k tejto veci veľmi vyjadrovať nechcela. „To, že je Jeremy zastupovaný pánom Lipšicom, viem, ale kým nie je táto vec uzavretá, nerada by som sa k tomu vyjadrovala. Pre mňa je teraz najpodstatnejšie, aby sa deti vrátili domov. Nič o nich neviem, nikdy neboli bezo mňa tak dlho. Harli má doma rozpísanú domácu úlohu, rozložené lego, ktoré nedostavali, svoje plyšiaky, s  ktorými všade chodili a s  ktorými spávali, ktoré brali úplne všade. Všetko zostalo u  nás doma a on ich len v tričkách takýmto spôsobom odtrhol z  domova, od mamy, starých rodičov, kamarátov, spolužiakov...“ povedala zdrvená matka.

Peklo po rozvode

Wisterovú a Hulsha kedysi spájala láska, z ktorej sa narodili dvaja krásni synovia Harlow a Theodor. Spolunažívanie však dostalo veľké trhliny a manželia sa spoločne rozhodli, že sa rozvedú šetrným spôsobom, aby to čo najmenej zasiahlo ich deti. Ako Novému Času priznala Wisterová, žiadosť o rozvod manželstva podala na Slovensku v januári 2017, po tom, čo sa vrátila rodina späť domov z návštevy Hulshovej rodiny. Jeremy mal podať žiadosť o rozvod v Izraeli v polovici roka 2017.

Prvé dva mesiace po návrate moderátorky so synmi z dovolenky v Izraeli späť na Slovensko prebiehalo stretávanie otca so synmi v poriadku. Potom však nastalo peklo, keď koncom februára Jeremyho matka na základe jeho inštrukcií zamkla deti v hotelovej izbe, o čom existujú policajné záznamy. „Vtedy sa pokúsil našich synov uniesť po prvýkrát, aj keď boli zverení do mojej starostlivosti,“ dodala Wisterová.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: rh, Nový Čas, mimi

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?