Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.11.2019 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Wisterovej manžel si za advokáta najal Lipšica: Čo na to užialená moderátorka?

Moderátorka Vera Wisterová (42) prišla 24. októbra o svojich dvoch maloletých synov Harlowa (8) a Theodora (5). Deti boli odvlečené svojím otcom Jeremym Hulshom (40) z nákupného centra v Bratislave do Ameriky počas súdom nariadeného stretnutia s otcom. Na Hulsha bol následne vydaný medzinárodný zatykač.

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Podľa informácií Nového Času má Jeremy s Verou viac ako 20 súdnych sporov a policajných záznamov, medzi inými aj záznam o nebezpečnom prenasledovaní. Jeremyho v tejto veci obhajuje advokát Daniel Lipšic (46), ktorý má za úlohu vysekať ho z toho. Obrovské problémy medzi manželmi vyvrcholili, keď Jeremy synov počas nariadeného styku uniesol pravdepodobne do USA a Wisterová o nich už 28 dní nič nevie. Celá vec je v rukách polície a kompetentných úradov, ale ako moderátorka priznala, toto nie je ich jediný spor.

 

„Aby som to zhrnula: V uplynulých troch rokoch podal Jeremy na súd celkovo 17 návrhov, ku každému rozhodnutiu vždy podal odvolanie a v niektorých prípadoch aj ústavnú sťažnosť. Okrem toho podal ďalšie návrhy na rabínsky súd v Izraeli, ktorý riešil aj náš rozvod, tento súd však rozhodovanie o deťoch ponechal na naše orgány. Proti ich rozhodnutiu sa tiež odvolal a nakoniec stopol aj náš rozvod. O našich prípadoch na Slovensku rozhoduje vyše 30 rôznych sudcov, to hovorím na margo jeho obvinení o korumpovaní slovenskej justície,“ priznáva Vera so smútkom v hlase.

Nebezpečné prenasledovanie

Ako sa podarilo Novému Času zistiť, jedného z mnohých prípadov medzi manželmi sa ujal exminister a v súčasnosti právnik Daniel Lipšic. Do svojej právnej agendy totiž zaradil obhajobu Jeremyho Hulsha, ktorý sa so synmi nachádza na neznámom mieste. Podľa našich zistení má ísť o spor, keď mala Wisterová nahlásiť na polícii prenasledovanie svojím manželom. Informáciu potvrdil aj sám advokát.

 „Po podaní obžaloby pre prečin nebezpečného prenasledovania som prevzal obhajobu Jeremyho Hulsha v tejto trestnej veci,“ ozrejmil Novému Času Lipšic, ktorý však podľa jeho slov o Hulshovom konaní z jeho úst nič nevie. „Klienta nezastupujem v rodinnoprávnych veciach, teda o nich nemám vedomosť. Informácie o jeho konaní mám len z médií,“ priznal exminister vnútra s tým, že odkedy Hulsh opustil Slovensko, nemá o ňom žiadnu vedomosť a neozval sa mu. „Plánujem to riešiť v najbližšom čase,“ dodal.

Moderátorka sa k tejto veci veľmi vyjadrovať nechcela. „To, že je Jeremy zastupovaný pánom Lipšicom, viem, ale kým nie je táto vec uzavretá, nerada by som sa k tomu vyjadrovala. Pre mňa je teraz najpodstatnejšie, aby sa deti vrátili domov. Nič o nich neviem, nikdy neboli bezo mňa tak dlho. Harli má doma rozpísanú domácu úlohu, rozložené lego, ktoré nedostavali, svoje plyšiaky, s  ktorými všade chodili a s  ktorými spávali, ktoré brali úplne všade. Všetko zostalo u  nás doma a on ich len v tričkách takýmto spôsobom odtrhol z  domova, od mamy, starých rodičov, kamarátov, spolužiakov...“ povedala zdrvená matka.

Peklo po rozvode

Wisterovú a Hulsha kedysi spájala láska, z ktorej sa narodili dvaja krásni synovia Harlow a Theodor. Spolunažívanie však dostalo veľké trhliny a manželia sa spoločne rozhodli, že sa rozvedú šetrným spôsobom, aby to čo najmenej zasiahlo ich deti. Ako Novému Času priznala Wisterová, žiadosť o rozvod manželstva podala na Slovensku v januári 2017, po tom, čo sa vrátila rodina späť domov z návštevy Hulshovej rodiny. Jeremy mal podať žiadosť o rozvod v Izraeli v polovici roka 2017.

Prvé dva mesiace po návrate moderátorky so synmi z dovolenky v Izraeli späť na Slovensko prebiehalo stretávanie otca so synmi v poriadku. Potom však nastalo peklo, keď koncom februára Jeremyho matka na základe jeho inštrukcií zamkla deti v hotelovej izbe, o čom existujú policajné záznamy. „Vtedy sa pokúsil našich synov uniesť po prvýkrát, aj keď boli zverení do mojej starostlivosti,“ dodala Wisterová.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: rh, Nový Čas, mimi

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!