Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.11.2019 15:20 | Prominenti | Domáci Prominenti

Vondráčkovej kanadský film si vyslúžil zdrvujúcu kritiku: V prepadáku ukázala viac, ako by ste čakali

A je to tu opäť. Prvá vlna kritiky sa na českú herečku a speváčku Lucku Vondráčkovú zosypala, keď film Dokonalý bozk, v ktorom stvárnila hlavnú postavu, prišiel do kín v jej rodnej zemi.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Známa Češka si totiž zahrala v romantickej komédii nakrúcanej v Kanade, ovácií sa však nedočkala. Ďalšie nelichotivé komentáre si musela Lucie prečítať teraz, keď film odvysielala televízia Prima a vidieť ho tak mohli všetci jej krajania. Ako píše denník Aha!, Dokonalý bozk (v origináli Perfect Kiss) u českých divákov prepadol. Pozrelo si ho 343-tisíc ľudí starších ako 15 rokov, pričom väčšiu sledovanosť mali spravodajské relácie, ktoré v tom istom čase vysielala Česká televízia či Nova.

Ako denník píše, film má na ČSFD (Česko-slovenská filmová databáze) hodnotenie len 10% a obsadzuje tak v rebríčku najhorších filmov 31. miesto. Napriek tejto zdrvujúcej kritike Vondráčková na film lákala na sociálnej sieti, keď avizovala čas vysielania na Prime. Lenže film ešte ani neskončil a Facebook herečky a speváčky začali zahlcovať negatívne komentáre, čo muselo byť pre Lucii veľmi nepríjemné. Ako totiž Aha! pripomína, film Dokonalý bozk má pre Vondráčkovú veľmi osobný rozmer.

 

Komédia sa totiž nakrúcala aj v dome, ktorý v kanadskom Montreali obývala s manželom, hokejistom Tomášom Plekancom, a synmi. ,,Áno, časť z neho sa nakrúcala tiež v tom dome, kde sme bývali, takže to je taký fotoalbum toho, kde som bola zvyknutá žiť a mám to navždy v spomienkach,“ povedala relácii Top Star na českej Prime. Spomienky to sú už však skôr trpké, keďže jej manželstvo sa v lete 2018 rozpadlo a nasledovala rozvodová vojna. Dom, ktorý je vo filme vyobrazený, musela kvôli nariadeniu súdu vrátiť sa s deťmi do Česka, opustiť.

Vondráčková okrem obydlia vo filme Dokonalý bozk ukázala aj synčekov Matyáša a Adama, ktorí dnes majú 8 a 4 rokov. Ako však Top Staru priznala, boli to pre ňu muky! ,,Ja som hlavne nehrala ich mamu, ale dievča, ktoré ich stráži. Takže mi skôr mali vadiť a to bolo hrozné, pretože za mnou chodili a objímali sme sa, a keď bola klapka, tak som ich musela od seba odstrkovať. To mi bolo veľmi ľúto a umierala som pri tom!“ posťažovala sa Lucie.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Mliečna cesta ukrýva ešte mnoho tajomstiev (ilustračné foto).
Astronómom sa podaril veľký objav v Mliečnej ceste: Takéto niečo sa podarí raz za život
(ilustr. foto)
Neuveriteľný nález v Lešti z obdobia II. svetovej vojny: Čo s nimi teraz bude?!
Ilustračné foto.
Trpíte bolesťou chrbta? Môže ísť o VÁŽNE ochorenie! Kedy treba okamžite vyhľadať POMOC
Ilustračné foto
Ukrajina zverejnila počet nezvestných: To číslo trhá srdce! Smutné slová Kyjeva
Zarážajúci moment zo Španielska: Fanúšik požiadal hráča o dres, ten si vypýtal peniaze!
Americká vlajka a čínska vlajka (ilustračná fotografia).
Veľký krok medzi USA a Čínou: Stalo sa to po vyše roku! Ako dopadol rozhovor ministrov?
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj pristúpil k razantnému kroku: Vyvolal vlnu rozhorčenia! Čaká Ukrajinu ďalšia mobilizácia?
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Aktualizované
Je rozhodnuté: Mazáka odvolali z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Národná rada Slovenskej republiky.
Poslanci zvolili nového člena Súdnej rady SR: Stal sa ním tento muž
Siamské dvojičky Daisy a Violet Hiltonové.
Krutý osud siamských dvojičiek: Violet žila s mŕtvou sestrou niekoľko dní! Matka ich predala a... Trpké detaily ich života
Osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov zasahovali na zámku.
FotoVáš Tip
Poplach v centre Zvolena: Na zámku zasahovalo osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov!
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Súdna rada rokuje o odvolaní Mazáka: Ten zo zasadnutia odišiel, čo je za tým?