Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.11.2019 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Tásler s manželkou upratujú pred rozvodom: Začali s delením majetku, každý dostane byt

Vo finančných veciach majú jasno! Spevák Ivan Tásler (40) je v rozvodovom konaní s cestovateľskou blogerkou Aničkou (31), s ktorou bol ženatý sedem rokov.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

V auguste tohto roka však prišiel šok, keď obaja priznali, že už niekoľko mesiacov žijú oddelene a po boku lídra skupiny IMT Smile sa už objavuje nová žena - mladá vizážistka Denisa (25). Manželia, ktorí spolu vlastnia dva byty v centre Bratislavy, však už začali s delením majetku a, ako nám sám Tásler priznal, presne vedia, kto a s akým podielom nakoniec z ich vzťahu odíde...

Manželia Táslerovci spoju nežijú už dlhší čas, no napriek tomu v júli tohto roka investovali do novej nehnuteľnosti, keď si kúpili byt v centre hlavného mesta. Zaujímavé pritom bolo, že jeden v rovnakej lokalite už vlastnili. Zdalo sa, že dvojica si robí zadné dvierka a pred rozvodom sa snaží o to, aby si spoločné peniaze rozdelila čo najľahšie a hlavne férovo. A, ako sa zdá, čas na konanie práve nastal.

 

Na liste vlastníctva jedného z bytov totiž svieti červená poznámka, že na danej nehnuteľnosti prebiehajú zmeny majiteľa. Nový Čas sa teda s otázkami obrátil aj na muzikanta a ten nám celú vec potvrdil. „Spoločne s Ankou vlastníme dva byty. Jeden je pre ňu a jeden pre mňa,“ napísal nám Tásler, ktorý sa však k celej veci už nechcel vyjadrovať. Jeho bývalá polovička na naše otázky do uzávierky nereagovala.

Otvoriť galériu

Zostali kamaráti

Napriek tomu, že dvojica sa už čoskoro dočká rozvodu, ako svorne tvrdia, zostali medzi nimi dobré vzťahy a necítia k sebe žiadnu nevraživosť. Dôkazom toho je aj fakt, že Anička sa podieľala na tvorbe zamilovaného textu k nového duetu IMT Smile s Češkou Nikol Štíbrovou. „Prekvapilo ma to, ale najmä potešilo, keď ma Ivan oslovil, či skúsim napísať text k tejto skladbe. Vážim si dôveru jeho aj Evity, keďže som v podstate textárka-amatérka. Je to len môj druhý hudobný text, ktorý som napísala, ten prvý bol k skladbe Viac,“ povedala cestovateľka.

Samotný Ivan v tom má tiež jasno a zaujímavé je, že text piesne vznikal v čase, keď už manželia prechádzali krízou. „Napriek tomu, že sme v tom čase boli s Ankou už rozídení, mal som silný pocit, že to musí napísať ona,“ vysvetlil Tásler, ktorý sa tak zrejme chcel so svojou starou láskou rozlúčiť a uzavrieť jednu kapitolu ich spoločného života.

Berú to vážne

Isté totiž je, že spevák momentálne tvorí pár s mladou vizážistkou Denisou. S tou trávi všetok možný čas, o čom svedčia aj fotky, keď sa fotografovi Nového Času podarilo nafotiť dvojicu pred Denisiným bytom. Okrem toho sa však so známym hudobníkom mali zoznámiť aj Denisina mama s otcom. „Láska medzi nimi prišla úplne nečakane, nikto z nich to neplánoval a možno je to o to krajšie,“ povedala nedávno brunetkina mama Iveta.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Ramsay po generálke s USA: Som hrdý na všetkých hráčov!
Americký prezident Joe Biden.
Joe Biden dvíha varovný prst: Hrozí, že ľudia nebudú poznať pravdu, tvrdí
(ilustračné foto).
Nemci chcú mať obranu krajiny vo vlastných rukách: V hre je obnova povinnej vojenskej služby
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka dala zelenú novým zákonom a novelám: Zmeny pri DPH aj hypotekách! A nielen to
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová.
Aktualizované
Veto od prezidentky Zuzany Čaputovej: Táto novela zákona len tak neprejde!
Bratislavská polícia zasahuje v budove Univerzity Komenského, kde sídlia Farmaceutická fakulta aj Fakulta managementu.
Polícia mala dnes plné ruky práce po celom Slovensku: Bombové hrozby na školách presiahli počet tisíc
Inaugurácia Vladimíra Putina
Expertka na reč tela si posvietila na Putina: TAJNÉ signály! Svojím telom povedal viac ako chcel
Ruský prezident Vladimir Putin.
Chystajú sa Rusi zaútočiť na Európu? Poľský minister varuje: Na toto si máme dať pozor
Foto
Počas tehotenstva sa jej ťažko dýchalo: Len jeden detail odhalil trpkú ranu osudu! Mamička bojuje o život
(ilustračné foto).
Príroda dáva Rumunsku jednu ranu za druhou: Zasiahlo ich ďalšie zemetrasenie
(ilustračné foto)
Napätie sa dá krájať! Hizballáh útočil dronmi proti izraelskej armáde: Mali svoj cieľ
Foto
Nádherný gól Juraja Slafkovského: TAKTO zažiaril pred bratislavským publikom!