Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.11.2019 16:00 | Správy | Zahraničné správy

Divoká rozlúčka so slobodou v Budapešti: Zadaný chlap sa vyspal s družičkou, doma zistil drsnú pravdu

Muž (29) išiel spolu so svojimi kamarátmi na rozlúčku so slobodou jedného z nich. Narazili na skupinku žien, ktoré si taktiež užívali rozlúčku so slobodou. Nakoniec sa s jednou z družičiek vyspal. Vtedy sa mu to síce veľmi páčilo, no teraz sa bojí, či ho nenakazila nejakou chorobou.

Ako informuje The Sun, on a deviati jeho kamaráti odišli do Budapešti rozlúčiť sa so slobodou jedného z nich. Ženy, ktoré boli v Budapešti za rovnakým účelom, boli ubytované v tom istom hoteli. Ešte predtým, ako vyrazili do ulíc sa obe skupinky náhodou stretli v bare a vymenili si svoje poznatky o tom, kde v meste sú tie najlepšie párty.

Jedno z dievčat sa mu zapáčilo, ale keďže aj on je zasnúbený, rozhodol sa byť gentlemanom. Párty skupinky sa rozdelili a každý si šiel svojou cestou. Okolo polnoci sa ale opäť stretli v jednom z barov, o ktorých sa predtým rozprávali. Všetci už vypili dosť alkoholu a on sa dal do rozhovoru s ňou. Páčila sa mu, vyzerala skutočne dobre, bola zábavná a veselá. Mala 26 rokov a po rozvode bola slobodná. Začali spolu flirtovať.

 

Dievčenská rozlúčka so slobodou sa rozpustila - dievčatá, vrátane spolubývajúcej tejto ženy sa rozhodli, že sa vrátia na hotel. Zvyšok pokračoval v žúrovaní.  Zrazu dostal tento muž nápad. Tušil, že jeho spolubývajúci sa bude ešte dlho zabávať, a tak sa rozhodol ju pozvať na kávu do svojej izby. Žena očividne pochopila, o čo mu ide, a so smiechom povedala: "Jasné, to bude zábava."

Vyspali sa spolu a zhodli sa na tom, že to bol úžasný večer. Z jeho izby odišla ešte predtým, ako sa tam vrátil spolubývajúci. Ten ale vie, že dvojica odišla z párty spolu, a vyhráža sa, že to oznámi mužovej snúbenici. Ten si síce nemyslí, že by jej to povedal, no obáva sa, že možno jej to bude musieť oznámiť sám. Jeho intímne partie sú podráždené a svrbia. Bojí sa, že chytil nejakú sexuálne prenosnú chorobu. Odkedy sa vrátil domov, s priateľkou mal sex takmer každú noc. 

Poradkyňa na stránke The Sun mu radí, aby rozhodne prestal mať sex so svojou snúbenicou, kým sa nenechá vyšetriť a nevylieči. Na klinike mu poradia, či aj ona sa musí nechať otestovať. Taktiež mu poradila, aby nevymýšľal žiadne výhovorky a aby jej jednoducho povedal pravdu a ospravedlnil sa. Ak ich vzťah je dostatočne silný, mala by mu snúbenica podľa poradkyne túto jednorazovú záležitosť odpustiť. Ak to ale robí pravidelne, malo by sa to dievča s nim rozísť. Taktiež mu odporúčila kontaktovať dievča z Budapešti.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: ivt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke šarvátka hokejistov Slovenska (modré dresy) a Švajčiarska (biele dresy) pred striedačkou Slovenska v prípravnom zápase na májový svetový šampionát Slovensko - Švajčiarsko v Humennom.
Nemecko - Slovensko ONLINE: Sledujte prípravný hokejový zápas pred MS
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Finančná správa si posvieti na MOMky: Kotlár má vážne podozrenie, že počas pandémie sa niečo zanedbalo
Hoaxy zašli priďaleko.
FotoVáš Tip
Hoaxy zašli priďaleko, na ľudí číha nové nebezpečenstvo: Slovák šíri na internete strašidelnú výzvu!
Na scenáristu nedá televízia dopustiť.
Foto
Andy Kraus zdolal jeden zo svojich najväčší strachov: Uf, to chcelo ale odvahu!
Ilustračné foto
Na západe zúri nebezpečné ochorenie: Slovensko tento rok láme rekordy, na zozname pacientov sú len tínedžeri
Nájdete všetkých psíkov, ktorí majú zatvorené aspoň jedno oko?
Slováci, potrápte si hlavičky: Koľko psíkov má na obrázku zatvorené aspoň jedno oko?
Spomienkové zhromaždenie pri príležitosti 79. výročia oslobodenia Bratislavy.
Splnili sme sľub, vyhlásil Fico: Seniori si po novom prilepšia k dôchodku
Na snímke minister dopravy a výstavby SR Jozef Ráž ml. (nominant Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kysucká diaľnica D3: Minister Ráž tvrdí, že stavať by mohli budúci rok
Radko Urbanyak
Foto
Spoznávate tohto malého chlapca? Z barmana sa stal televíznou hviezdou! Teraz vystupuje na obrazovkách
Vladimir Putin.
Hnev Kremľa: Kvôli úradom čelí partner Putinovej ex problémom! O čo ide?
(ilustračné foto)
Stačil okamih sa rozpútalo sa peklo: Výbuch vozidlo roztrhal na kusy! O život prišlo najmenej 10 ľudí
Vojenské jednotky dobrovoľníkov iránskej armády počas výročnej vojenskej prehliadky v Teheráne.
Blízky východ sa otriasa útokmi, generálny tajomník varuje: Jedna chyba by viedla k niečomu nemysliteľnému!