Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.10.2019 13:00 | Správy | Domáce správy

Frederika Kotlebová: Pravda o milencovi z Egypta! Kto je muž menom Hisham?

Vyšla s pravdou von. Po tom, čo Nový Čas zverejnil informáciu o plánovanom rozvode manželov Kotlebovcov, prehovorila o kríze vo vzťahu aj samotná Frederika.

Tá potvrdila, že s dlhoročným partnerom už nežije v spoločnej domácnosti a čaká na rozvodové konanie na súde. Zaujímavé je, že Frederika po podaní návrhu odišla na štyri mesiace do prevažne moslimského Egypta. Zo zdroja blízkeho rodine pritom zaznievali informácie o tom, že si tam našla nového milenca Hishama. Frederika Kotlebová momentálne opäť so synom Ľudkom prebýva v byte písanom na Kotlebovu matku, avšak nie nadlho.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

„Teraz zariaďujeme druhý byt, tak som tu,“ vysvetlila Frederika, ktorá sa do Banskej Bystrice vrátila po 4-mesačnom pobyte v Egypte. Ešte pred časom pritom Kotleba otvorene brojil proti utečencom z moslimských krajín. Teraz jeho manželka, paradoxne, označila pobyt v moslimskom Egypte za raj. „Pôvodne sme išli na mesiac, ale Ľudko nechcel ísť domov, lebo si tam našiel kamarátov. Pre dieťa to je raj... Mala som pocit, že je tam strašne šťastný, tak preto sme ostali tak dlho,“ uviedla Frederika, ktorá v dovolenkovej exotike podľa nášho zdroja vzbudzovala záujem mužov.

 

 

Záhadný Hisham

V Egypte trávila manželka šéfa slovenských fašistov čas najmä v dovolenkovom rezorte spolu so svojimi priateľmi. Podľa našich informácií sa práve tam mala zblížiť s istým Hishamom. Oceňovala na ňom, že sa hrával so synom Ľudovítom a ona mala zatiaľ čas na oddych, čo jej pri manželovi Mariánovi chýbalo. Nový Čas zisťoval u samotnej Frederiky, či sa s Hishamom pozná. Netajila, že podobný muž sa okolo nej v Egypte pohyboval, ale bez toho, aby spolu niečo mali. „To je hlúposť. Je tam jeden Hisham, ale to bol v tom komplexe čašník, čo tam pracoval. Ale s ním som sa len tak zdravila. Tam je to veľmi bežné meno, majú dosť podobné mená. Ľudkov kamarát v Egypte dosť často pokrikoval po tom čašníkovi, takže preto viem, že som to započula. Ale je to tak časté meno ako na Slovensku Ondrej,“ odmietla Frederika.

Aká je príčina rozvodu?

Stále však nie je jasné, čo stojí za rozvodom, keďže Frederika odmieta, že by to bola nevera z jednej či druhej strany. „O tom, že som podala žiadosť o rozvod, viete. O tom, prečo, tak to nechcem rozpitvávať, nehnevajte sa... Sú to osobné dôvody a nerada by som to riešila,“ povedala brunetka. Vo veci rozvodu ešte nie je ani vytýčený termín pojednávania a skutočný dôvod, pre ktorý došlo ku krachu manželstva, zostáva zatiaľ záhadou.

Polícia preveruje Kotlebu

Polícia začala v piatok podvečer preverovať možné sexuálne zneužívanie zo strany Mariana Kotlebu. „Uvedená informácia bola odstúpená na preverenie na vecne a miestne príslušný útvar – OKP OR PZ BB s podozrením zo spáchania zločinu sexuálne zneužívanie,“ uviedla hovorkyňa krajskej polície z Banskej Bystrice Mária Faltániová pre Denník N.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pol, Nový Čas, fab

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tom Cruise so svojou dcérou Suri nemá dobrý vzťah.
Foto
Katastrofálny vzťah Cruisa s dcérou: Tom pre ňu neexistuje! TOTO pretrhlo už všetky väzby
Po úprave - Fanúšikovia Madonnu za jej BBL kritizovali.
Foto
Veľká riť musí očariť! Ktoré známe krásny zverili svoje pozadie do rúk chirurgov?
Pravdepodobnosť, že sa narodia takéto výnimočné štvorčatá, je jedna k 70 miliónom.
Foto
Tehotná mamička sa dozvedela šokujúcu správu: Šanca, že sa niečo také stane, je jedna k 70 miliónom!
(ilustračné foto).
Francúzska polícia zadržala tínedžera: Čoho sa chcel dopustiť? Svoj neľudský plán avizoval verejne!
(ilustračné foto).
Grécko zablokovalo pravicovej strane účasť v eurovoľbách: Chceli vyhrať podvodom? Ich lídrom je trestaný muž!
(ilustračné foto).
Dráma na podujatí Ľavicovej strany: Do miestnosti vtrhli útočníci! Hrozivé, čo nasledovalo
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
USA tajne poslali Ukrajine rakety s dlhým doletom, na priamy príkaz prezidenta
Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať