Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.10.2019 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

K službám až 4000 profesionálnych hodinových manželov

Ak máte chlapa zvládajúceho doma všetky opravy, tíško vám ho závidíme. Bez toho, aby sme si menej vážili tie naše drsnejšie polovičky, z vlastnej skúsenosti vieme, že byť zdatným domácim majstrom je riadna fuška. Je to fakt – domáci kutil je dnes veľmi zriedkavý druh. Preto sa čoraz častejšie obraciame na hodinových manželov.

Môžeme mať aj ambíciu sama zvládnuť výmenu starej vodovodnej batérie. Kým však nájdeme tú správnu, vieme prechodiť doslova kilometre. A hoci si aj zaobstaráme všetky potrebné náležitosti, aj si podrobne naštudujeme návod, dokonca si na youtube pozrieme tutorial či inštruktážne video a s odhodlaním sa pustíme do inštalácie, vytopená kúpeľňa a celý lexikón hrubých slov, rinúcich sa z našich úst, za ktoré by sa nehanbili ani chlapi zo štvrtej cenovej, vonkoncom nie sú dôkazom úspešne zavŕšeného diela.

Pomôže apka s viac ako 23 000 odborníkmi

Preto ak nechcete na vlastnej koži prejsť takouto skúsenosťou, jednoducho tento krok preskočte a rovno sa obráťte na majstra zo svojho okolia. S jeho úspešným hľadaním pomôže webová a mobilná aplikácia wilio.sk, ktorá združuje 23-tisíc odborníkov na rôzne služby z celého Slovenska. Vyriešiť pomohla už vyše 30-tisíc malých aj veľkých projektov ako sú stavby, rekonštrukcie, montáže, elektro a vodoinštalácie, maľovanie, stierkovanie, sadrokartóny, obklady, rôzne opravy, stolárske práce či upratovanie. V ostatných mesiacoch pomohla vyriešiť aj tisícky dopytov práve na služby hodinových manželov.

Otvoriť galériu

Referencie to potvrdzujú

Ľudia si hodinových manželov často objednávajú na práce, pri ktorých špecialisti, zameraní na jediný typ služby, akými sú napríklad elektrikári či inštalatéri, veľmi nepomôžu. Hodinoví manžela sú odborníci s mnohými zručnosťami a širokou škálou vedomostí.

„Maximálna spokojnosť, veľmi dobrý prístup. Pán Peter nám okrem práčky a umývačky stihol cestou opraviť aj kľučku na bráničke.“

Hodinový manžel zvláda väčšinu opráv okolo domu – vodoinštalatérske, elektroinštalačné, maliarske, zámočnícke, stolárske, alebo aj kúrenárske práce. Vie pomôcť pri rekonštrukciách, čistení interiéru, obkladoch aj stierkovaní. Zmontuje nábytok, vymení pokazenú batériu, nefungujúcu zástrčku, navŕta garniže alebo zapojí spotrebiče.

„Výborná práca. Pavol sa vyznal a všetko nám vysvetlil, zbehol nakúpiť dodatočný materiál a prácu, ktorá vyzerala na dva dni, dokončil za jeden.“

Otvoriť galériu

Musíme uviesť na pravú mieru jednu vec, a síce – služby hodinových manželov nevyužívajú iba ženy. Často pomáhajú aj manželským párom, pracovne vyťaženým ľuďom, mladým ľuďom aj seniorom. Najčastejšie ide o menšie práce, na ktoré však treba profesionálne vybavenie alebo zručnosti.

„Precízny, spoľahlivý, dochvíľny remeselník. Absolútna spokojnosť. Neponáhľa sa za každú cenu urobiť veci rýchlo. Aj za cenu dlhšie stráveného času radšej urobí veci precízne a kvalitne. Sme spokojní.“

Profesionalita na prvom mieste

wilio.sk si uvedomuje, že práca hodinových manželov nie je iba obchodnou transakciou, ale odohráva sa väčšinou v domácom prostredí zákazníkov. Preto kladie dôraz na ochotu, profesionalitu a osobný prístup poskytovateľov služieb. Aj vďaka tomu priemerné hodnotenie takmer 4000 profesionálnych hodinových manželov (a celkom vyše 23 000 poskytovateľov služieb) na celom Slovensku dosahuje hodnotu až 9,6 bodu z 10 možných.

www.wilio.sk

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Izrael sa chystal zaútočiť na Irán: V tom sa stalo niečo nečakané! Krajina náhle otočila
Jozef († 61) sa zrútil z manipulačného chodníka na betón.
Foto
Jozef († 61) sa zrútil zo 6 metrov na betón: Po páde ešte komunikoval! Ako k tragédii došlo?
Peter Pellegrini
Foto
Hudobníci z ministerstva vnútra oslavovali vo veľkom štýle: Kto robil garde političkám a budúcemu prezidentovi?!
Mikuláš a Harkabus dozorovali prípad vraždy novinára Jána Kuciaka († 27) a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej († 27).
Foto
Otec Kuciaka († 27) reaguje na nečakaný koniec prokurátorov: Neskrýval sklamanie! Bude to mať veľký vplyv na...
O hrade v Banskej Štiavnici porozpráva rytier, ktorý je sprievodcom.
Foto
Cestovanie časom pri Banskej Štiavnici: Návrat do 13. storočia! Neuveríte, o čo ide
Hoci Victoria slávi už päťdesiat rokov, takmer nikto by si netrúfol jej to povedať.
Foto
TOTO ste Victorii Beckham nevedeli: Dcéra o nej prezradila TRÁPNE tajomstvo! Uf, radšej mala ostať ticho
Počty prípadov u našich susedov od začiatku roka prudko stúpajú.
EPIDÉMIA v Česku?! Odborníci dvíhajú varovný prst: Ochorenie naberá na intenzite
 Na proteste proti zákonu o zahraničnom vplyve bolo v Tbilisi vyše 20.000 ľudí.
Foto
Gruzínskom sa ozývajú výkriky skandovania: Desiatky tisíc ľudí vybehlo do ulíc! Situácia je vážna, čo sa tam deje?
Vlajka Kataru (ilustračné foto).
Katar prehodnocuje svoju úlohu sprostredkovateľa: Môžu za to konflikty? Najhoršie na tom skončí táto krajina!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Česko a Belgicko bijú na poplach! Prstom ukazujú na Rusko: Hrozné, do čoho majú zasahovať
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj žiada lídrov EÚ o pomoc: Vymenoval zoznam, toto by im pomohlo pri obrane krajiny
Pesničková súťaž Eurovízia bude prebiehať 7. až 11. mája.
Obľúbená Eurovízia je za dverami: Švédsko chce byť pripravené na najhoršie, drsné opatrenia