Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.10.2019 12:13 | Prominenti | Domáci Prominenti

Užialené slová osobností o Gottovi († 80): Vondráčková odhalila detaily stretnutia krátko pred smrťou

Ako na kamarátskeho a vtipného človeka spomínajú na Karla Gotta jeho najbližší spolupracovníci.


"Karel patril do života každého z nás. Od narodenia nám všetkým znel v ušiach. Som smutná a verím, že mu už je dobre. Najviac teraz myslím na jeho rodinu. Ivanka a dievčatká majú dieru v srdci. A ťažké chvíle pred sebou. Želám im úprimnú sústrasť," napísala Blesku speváčka Marta Jandová.

 

Helena Vondráčková odhalila detaily stretnutia krátko pred smrťou. "Ešte pred pár dňami som u neho bola, pripravovali s Ivankou svoju knihu a chceli odo mňa nejaké fotky. Strávila som s nimi asi 4 hodiny. Veľmi príjemne ma Karel prekvapil, prijal ma s úsmevom a snažil sa byť aktívny, ale čoskoro sa unavil. Neodchádzala som z toho stretnutia s jasnou myslou, ale dúfala som, že to predsa len vybojuje. Bol to úžasný bojovník," cituje Blesk speváčku.

"Viem, o tom. Je to strašné. Všetci sme tak nejako tušili... Nechceli sme to dopustiť, ale bohužiaľ stalo sa to," reagovala speváčka Heidi Janků. Zarmútená je aj Monika Bagárová. "Veľmi ma to mrzí a bolí, že odišiel. Človek, ktorý bol nám všetkým obrovským vzorom. Robili sme spolu pesničku, takže sme mali možnosť sa vidieť niekoľkokrát. Je to hrozná strata. Neviem, čo k tomu viac povedať, " povedala.

Otvoriť galériu
Zdroj: anc

Slovenská superstáristka Dominika Stará odhalila, akú mala pred pár rokmi trému zo stretnutia s Gottom. "Dnes som sa zobudila do smutného dňa.. Mala som tú česť spoznať Karla Gotta osobne vďaka SuperStar. Keď som sa mala s ním stretnúť, podlamovali sa mi kolená."

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dnes som sa prebudila do smutného dňa.. Mala som tú česť poznať @officialkarelgott osobne, vďaka SuperStar. Keď som sa s ním mala stretnúť, podlamovali sa mi kolená. “Mám stretnúť Karla Gotta?! To je jádam tá najväčšia hviezda, akú na Česko-slovenskej scéne máme”, pomyslela som si.. A ešte mu mám aj spievať jednu z jeho vlastných piesní..no celé zle 😃 Ale hneď ako mi podal ruku, všetka tréma zo mňa opadla 🙂 Mal tú najkrajšiu vlastnosť - pokoru a skromnosť zároveň. Vždy si ho budem pamätať ako milého, neskutočne talentovaného, skromného a pokorného človeka s obrovským srdcom. Odpočívajte v pokoji majstre, verím, že ste už na lepšom mieste, kde vás nič nebolí ❤️ myslím na vás v modlitbách a rodine vyjadrujem úprimnú sústrasť 🙏🏼 #rip #restinpeace #odpocivajtevpokoji #KarelGott #laskoma #kdepaktyptackuhnizdomas #nikdynezabudneme

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Stará (@dstaraofficial),

"'Mám vidieť Karla Gotta?! To je jedna z najväčších hviezd, ktorú na československej scéne máme ', pomyslela som si... A ešte mu mám spievať jednu z jeho vlastných piesní... Ale hneď ako mi podal ruku, všetka tréma zo mňa opadla. Mal tú najkrajšiu vlastnosť - pokoru a skromnosť zároveň," napísala speváčka na sociálnej sieti.

Plače aj Ilona Csáková. "Navždy zostaneš v mojom srdci. Ďakujem za to, že som s tebou mohla spievať, za to, že si ma sprevádzal celým životom. Ďakujem ti za priateľstvo. Nikdy nezabudnem. Úprimnú sústrasť Ivanka, dievčatká," odkázala podľa Blesku Gottovej manželke a dcérkam.

späť
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum, ČTK

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Fatálne mrazy u našich susedov, pestovatelia smutne reagujú: Jedným slovom, KATASTROFA!
Foto
Stihne Juraj Kucka EURO? Hráč Slovana posiela jasný odkaz
Brutálny čin v Dlhej nad Váhom: Vnuk mal zavraždiť svojho dedka († 67)!
Predseda českej vlády Petr Fiala.
Potvrdilo sa, čo sa šepkalo už dlho: Ďalší odchod z Fialovej vlády! Končí táto ministerka
The Pass at Byron Bay on a clear day with blue water
Hromadné uhynutie vznešených živočíchov: Na pláži ich uviazli stovky! Vedci sa chytajú za hlavu
Medzi Stupavou a Lozornom došlo k zrážke neosvetleného chodca a auta.
Dráma pri Stupave! Turista tancoval na ceste, takmer zaplatil životom: Zrazilo ho auto
(ilustračné foto).
Popredného podnikateľa odsúdili z korupcie: V podvode boli namočené aj jeho dcéry
Foto
Boxerka opisuje desivé detaily z väzenia: Najponižujúcejšie je byť nahá a predklonená!
Vodič jazdil po diaľnici rýchlo, opitý, bez dokladov a v čase zákazu
Foto
Absolútna nezodpovednosť: Jazdil po diaľnici ožratý a bez dokladov! Tam to však neskončilo
Los Angeles, United States - December 18, 2013: View of Hollywood Boulevard at sunset. In 1958, the Walk of Fame was created on this street as a tribute to artists working in the entertainment industry.
Mesto anjelov si pripomenulo genocídu, pri ktorej zomreli milióny: Aké slová zazneli z Bieleho domu?
Na snímke zľava Štefan Kuffa, Filip Kuffa a Gregor Kuffa.
Súdny proces s Kuffovcami: Podvody s pôdou a útoky na farmárov?! Vypovedala ďalšia svedkyňa
David a Ján (v strede) sú tímu špecialistov nesmierne vďační za pomoc.
FotoVáš Tip
Novinka v Rooseveltovej nemocnici: Pacientom vyrobia novú čeľusť i zuby! Komu už dali lekári novú tvár?