Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.09.2019 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Herečka Mária Bartalos musí čeliť drsným útokom: Vyhrážky pre potraty!

Vyvolala kontroverzné reakcie! Herečka Mária Bartalos (25) už pred Národným pochodom za život ľudí spolu s manželom Adriánom (26) vyzývala, aby sa ho zúčastnili a podporili tak sprísnenie interrupčného zákona.

Fotogaléria
13
fotiek v galérii

Na internete sa tak strhla búrlivá diskusia, ktorá Slovákov rozdelila na dva tábory. Na jej zástancov, ale aj odporcov, ktorí nešetrili drsnými odkazmi. Nešlo totiž len o to, že hviezda seriálu Oteckovia prepožičala kampani svoju tvár. Ako totiž vyplýva zo slov herečky, je zarytou odporkyňou potratov, za čo si vyslúžila nielen podporu, ale aj poriadne ostrú kritiku.

Bartalos je už dlhé roky povestná tým, že je veľmi rodinne založená. Mladá herečka, ktorá pred troma mesiacmi porodila synčeka Noela, sa naplno venuje materským povinnostiam. Okrem toho však už stihla podporiť aj Národný pochod za život, ktorého sa v nedeľu v Bratislave zúčastnilo 50 000 ľudí. Cieľom demonštrantov bolo apelovať na politikov, aby sprísnili interrupčnú legislatívu. „Ak chceme niečo zmeniť, nemali by sme byť ticho. Už túto nedeľu budeme bojovať na pochode za život a za tých najmenších z nás,“ vyjadrila sa herečka vo videopozvánke.

Otvoriť galériu
Po jej boku stál manžel Adrián s ich maličkým bábätkom v náručí a aj on ľudí vyzýval, aby prišli. Toto video si na facebooku vyslúžilo množstvo komentárov ľudí. Jednak takých, ktorí s Máriiným názorom sympatizujú, no i takých, ktorí ju majú preto poriadne v zuboch.

 

„Mária má veľké šťastie, že má zdravé dieťa s partnerom, s ktorým je radosť zdieľať nový život. Mária nebola znásilnená, Mária nemá choré dieťa, Mária nemala komplikovaný pôrod, ktorý by výrazne ovplyvnil jej zdravie. A tak Mária podporuje Pochod za život primárne smerovaný proti interrupciám, lebo Mária netuší, aké je byť na opačnej strane. A Boh nás všetkých chráň, aby sme to nezažili ani my,“ uviedla na sociálnej sieti ostro istá pani Elégia, ktorej dalo pod jej rozsiahlym príspevkom za pravdu množstvo ďalších ľudí.

Rozniesli ju v zuboch

„Poznám prípady, keď aj sám lekár povedal, že radšej na potrat, ako by sa malo narodiť dieťa bez rúk a nôh. To je sťažený život pre všetkých a čo to musí byť aj pre tú matku,“ pridala jedna z komentujúcich. Do tejto diskusie sa zapojila aj istá Natália, ktorá je názoru, že Mária chce legálne odobrať základné práva ženy rozhodovať o svojom vlastnom tele.

Zároveň zverejnila na sociálnej sieti odpoveď od samotnej Bartalos na správu, ktorú jej poslala. „Ja si nepotrebujem čítať iné názory ľudí a robiť si prieskum, ja mám tento názor a rátam s tým, že sa niekomu páčiť nebude. Som veriaci človek, život mi bol daný a ja nemám nijaké právo ho niekomu brať, už vôbec nie vo vlastný prospech alebo pre vlastnú pohodlnosť. Interrupciu neuznávam v nijakom prípade! Keď chce byť žena slobodná, nech je, ale ak raz čelí realite, že je tehotná, mala by to v prvom rade prijať a riešiť to inou cestou ako tou najľahšou - zbaviť sa ho. To je absolútne sebecké,“ znejú slová Bartalos na túto citlivú tému. Nový Čas herečku oslovil, tá však do uzávierky na otázky neodpovedala.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Tisovým rodným domom sa v Bytči nezaoberali prvýkrát.
Foto
Osud rodného domu Jozefa Tisa spečatený: Boj o budovu konečne uzavretý?!
Amnesty kritizuje SR za Rómov aj LGBT, vo svete varuje pred zrútením poriadku.
Amnesty sa pustilo do Slovenska: Drsná kritika! Hrozí globálny kolaps?
(ilustračné foto)
Stovky sôch majú zmiznúť! Vláda sa zaviazala k drastickému kroku: Čo je za tým?
Polícia v prípade obvinila 45-ročnú ženu.
Foto
Vražda v Petržalke: Desivý pohľad na miesto činu a posun vo vyšetrovaní
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Blanár tvrdí, že vojna nie je riešením k dosiahnutiu mieru: Pomôžu podľa neho rokovania
Vodička jazdu pod vplyvom alkoholu nezvládla.
Foto
Opitá vodička napálila do múru: Neuveriteľné, koľko nafúkala ráno pred ôsmou!
Boj o stoličku šéfa parlamentu sa zamotáva.
Boj o stoličku predsedu NR SR: Čo charakterizuje Danka a Rašiho? Politológ hodnotí stabilitu koalície
(ilustračná foto)
Muž († 72) mal COVID 613 dní! Desivé, čo sa v jeho tele udialo: Vedci varujú
(ilustačné foto)
Trnavčanka venčila psov v parku, pozrela do húštiny a tam... Na VÝJAV do smrti nezabudne!
Ak nemôže otec, robí Sebastianovi navigátorku kamarátka Karin.
FotoVáš Tip
Z 11-ročného Sebastiana vyrastá hviezda rely: Toto sú najväčšie úspechy malého pretekára za volantom!
(ilustračné foto).
Nočný požiar vystrašil ľudí vo Výbornej pod Tatrami: Čo sa stalo na dvore domu?!
Foto
Legenda futbalového Slovana vymenila loptu za prácu v kuchyni: Radšej budem čistiť zemiaky ako...