Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.09.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Veronika Nízlová nabonzovala na frajera tehotnej sestry Daniely Lobotku: Pravda o ich vzťahu!

Prehovorila o rodinných vzťahoch! Speváčka Daniela Nízlová (33) zo známeho sesterského dua Twiins sa už čoskoro stane mamou.

Hoci Nový Čas o tejto radostnej novinke v živote speváčky informoval už v júni, tá najskôr zatĺkala a s pravdou vyšla von až nedávno. Rodičovské povinnosti už čoskoro čakajú aj jej partnera, futbalového reprezentanta Stanislava Lobotku (24), s ktorým priznala vzťah len pred pár mesiacmi. Športovec sa tak rýchlosťou blesku stal súčasťou rodiny najznámejších slovenských dvojičiek.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Daniela Nízlová a Stanislav Lobotka sa už onedlho stanú rodičmi. Dvojica je zamilovaná až po uši, vzájomne si vymieňajú zamilované odkazy na so­ciálnych sieťach a trávia spolu každú možnú voľnú chvíľu. Športovec sa svojou láskou pochválil dokonca aj na nedávnom zraze futbalovej reprezentácie. O tom, že twiinska pod srdcom nosí bábätko, Nový Čas ako prvý informoval už v júni, hoci tehuľka túto radostnú správu vtedy poprela.

Svoje sladké tajomstvo priznala minulý týždeň, keď sa o novinku podelila na sociálnej sieti. Očakávaný príchod malého drobca spôsobil v rodine speváckeho dua poriadny rozruch. Medzi Nízlovcov tak známy športovec vhupol rovnými nohami. „Spoznala som ho hneď na začiatku a veľmi mi sadol. Je to podľa mňa veľmi zlatý chalan a veľmi sme si sadli. Ja jej ho úplne schvaľujem, nemohla som si priať lepšieho švagra,“ rozplýva sa nad novým členom rodiny Veronika Nízlová.

 

Ako sa však zdá, futbalista klubu Celta Vigo zahviezdil aj u svokrovcov, ktorí ho už stihli navštíviť v Španielsku, kde pôsobí. „S našimi rodičmi si veľmi sadol, ich vzťah výborný,“ dodala spokojne Danielina dvojička.

Dobrá partia

Lobotka má za sebou slušnú futbalovú kariéru. Po tom, čo futbalovo vyrástol v Trenčíne, skúšal šťastie v slávnom holandskom Ajaxe Amsterdam a z nórskeho Nordsjællandu sa v roku 2017 presťahoval do španielskeho Viga. V miestnej Celte sa vypracoval medzi opory a jeho súčasná cena je približne 60 miliónov eur.

Keďže jeho ročný príjem predstavuje dva milióny eur, slovenský reprezentant si môže dopriať naozaj luxusný život. Jeho láska Daniela Nízlová, ktorá po ohlásení tehotenstva rovno oznámila aj koniec sesterského speváckeho dua Twiins, sa tak o domáci rozpočet báť nemusí. „Nízlovka“ tak nateraz žije v slnečnej Galícii po jeho boku, kde má Stano podpísanú zmluvu do roku 2022. Kam ich potom, aj s ich už malým prírastkom vietor zaveje, ukáže až budúcnosť.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, Nový Čas, mm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Ruský bombardér dokončil bojovú misiu a... Zrútil sa! Spustila sa záchranná akcia
Judge holding gavel in courtroom
V Nemecku takmer došlo k najhoršiemu: Extrémisti plánovali únos ministra a zvrhnutie vlády!
Foto
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne
Na snímke starosta Kyjeva Vitalij Kličko
Prehrá Ukrajina vojnu už tento rok?! Znepokojivé varovanie z USA: To znie zle
(ilustračné foto)
Lekári sú v stave vysokej pohotovosti: Šíri sa záhadná choroba! Hrozivé, čo robí s ľuďmi
(ilustračné foto).
Ďalšia krajina požiadala o vstup do NATO! Budete prekvapení, ktorá to je
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Donald Trump šokoval: Výzva pre Európu! Týka sa to Ukrajiny
ilustračné foto
Mimoriadne! Izrael zaútočil na Irán: Výbuchy v blízkosti jadrového zariadenia
Jaroslava pred sudcom uviedla, že deti sú z Milana v strese.
Váš Tip
Mama z domu hrôzy hádže zverstvá na otca: Čo odhalil výsluch Jaroslavy a lekárska správa!
B. Zurian s M. Šutajom Eštokom informovali o policajnej inšpekcii.
Šéf policajnej inšpekcie Branislav Zurian: Generál Lučanský nebol zabitý
Minister práce Erik Tomáš ohlásil skvelé správy.
Odklepnuté: Seniori pred Vianocami dostanú vyše 600 eur! Čo všetko sa mení?
Vajnorská ulica
Bratislava na prahu kolapsu! Veľký PREHĽAD dopravných obmedzení: Dokedy budú zápchy?