Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.09.2019 20:00 | Správy | Zahraničné správy

Zatknutý pár si to chcel ešte okoreniť: Uf, rozdali si to na poriadne nevhodnom mieste

Zo všetkých miest, ktoré si mohli zvoliť na sex, si zaľúbený pár vybral to najhoršie. Rozdali si to priamo na zadných sedadlách policajného auta a to hneď po tom, čo boli zatknutí za jazdu na bicykli pod vplyvom alkoholu.

Aaron Thomas (31) a Megan Mondanaro (35) boli prichytení policajným dôstojníkom, ktorý prechádzal okolo nich, uvádza portál LADbible. Dvojici na bicykli sa podarilo vyhnúť autu, ktoré ich takmer zasiahlo, avšak dôstojník spozoroval, že ich bicykle nemali zapnuté svetlá, a tak sa ich rozhodol zastaviť. Všimol si, že z páriku poriadne tiahol alkohol a obaja mali červené oči. Prikázal im posadiť sa na zadné sedadlá policajného auta a odviezol ich na policajnú stanicu kvôli jazde pod vplyvom.

Párik z Floridy mal však pocit, že šanca, že môžu ísť za mreže, je celkom vzrušujúca, a tak si povedali, že si to musia ešte okoreniť. Podľa policajného dôstojníka sa rozhodli, že si to ešte poriadne rozdajú a svoje milostné divadlo predviedli priamo v policajnom aute.

„Kým som bol mimo svojho hliadkového vozidla, Megan a Aaron si vyzliekli šaty a začali sexovať. Keď som otvoril dvere, aby som ich zastavil, Aaron bol nahý a Megan bez nohavíc,“ uviedol zástupca šerifa v americkom okrese Nassau v správe o zadržaní. Dôstojník sa tiež vyjadril, že sa ich snažil zastaviť tým, že Aarona vyvedie z auta, avšak chlapíkovi sa podarilo na krátku chvíľu utiecť. Našli ho krátko nato nahého, ako sa schovával za stánkom so zmrzlinou.

Megan Mondanaro presunuli do iného auta, pretože začala byť agresívna a údaje kopla do dôstojníka. Museli ju silou držať pri zemi, čo je očividne príčinou škrabancov na jej tvári. Obaja si vyslúžili niekoľko pokút a tiež boli obvinení z jazdy pod vplyvom a obnažovania pohlavných orgánov na verejnosti.

 

A aby toho nebolo málo, keď Aaron utiekol, mal na sebe putá, a tak si vyslúžil ďalšiu pokutu za krádež. Megan musí zacvakať 12 508 dolárov (13 800 eur), zatiaľ čo Aarona zadržali bez možnosti kaucie.

Podľa Miami Herald zaľúbený párik mal už predtým mnohokrát problém so zákonom. V tlačovej správe sa uvádza, že Thomas strávil za mrežami 46 dní za to, že napadol policajného dôstojníka. Megan sa očividne nechala inšpirovať a odsedela si 60 dní, keď porušila svoju podmienku v súvislosti s predchádzajúcim odsúdením.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Prezidentka Zuzana Čaputová
Foto
Čaputová o obavách odborníkov: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti
Meghan Markle
Meghan sa prepočítala: ODPADNETE, čo spôsobil jej nový kšeft! Smejú sa aj odborníci
Ilustračné foto
Ukrajina o havárii ruského bombardéra: Slová o POMSTE! Mal ostreľovať tieto mestá
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Desivá nehoda cestou do školy: Auto s maturantkami sa prevrátilo! Zasahovali záchranári
Félix (22) sa dočká nového a omnoho väčšieho výbehu.
Váš Tip
Dojaté chovateľky aj návštevníci: Medveď Félix z bratislavskej ZOO spravil prvé krôčiky v novom výbehu! Sledujte to
(ilustračné foto)
Akého najvyššieho veku sa dokážeme dožiť? Tak toto číslo by ste neuhádli!
Biely dom (ilustračná fotografia).
Vedeli USA o Izraelskom útoku na Irán? Šéf americkej diplomacie sa odmietol vyjadriť
Český prezident Petr Pavel.
Petrovi Pavlovi pribudlo na tvári krvavé zranenie! Ako sa to stalo? Strohá odpoveď hlavy štátu
Nehoda na bratislavskej D2: Tunel Sitina sa uzatvára! Tvoria sa kolóny
Bývalí partneri sa stále majú v zuboch.
Soukup a Hanychová: Drsná HÁDKA na ulici! Keď vyšiel Agátin muž, milionár sa nezdržal a... Fúha!