Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.09.2019 11:55 | Šport | Futbal
Foto

Slovan tvrdo potrestal výtržníkov: Kto je šialenec, ktorý napadol kapitána Trnavy?!

Zápasy Slovana na vlastné oči už nikdy neuvidia! Slovenský futbalový majster sa po škandalóznom závere derby zápasu s Trnavou rozhodol udeliť doživotný zákaz vstupu dvojici „fanúšikov“, ktorá vtrhla na plochu a jeden z nich skopol na zem kapitána Spartaka Bogdana Mitreu.

Fotogaléria
18
fotiek v galérii

Slovan sa verejne dištancuje od takéhoto správania v priestoroch Tehelného poľa a avizuje, že potrestá aj ďalších výtržníkov, ktorí robili v priestoroch štadióna bordel.

„Dôrazne odsudzujeme konanie dvoch jednotlivcov, ktorí preskočili reklamný perimeter, pričom jeden z nich napadol trnavského kapitána. Obaja páchatelia boli zadržaní, odovzdaní do rúk Polície SR a okrem trestnoprávnej zodpovednosti im bude udelený doživotný zákaz navštevovať domáce i vonkajšie zápasy ŠK Slovan. V prípade disciplinárneho konania voči klubu a udelenia finančného trestu budeme v zmysle platnej legislatívy vymáhať škodu od týchto jedincov,“ napísal klub v stanovisku. Slovan sa zároveň ospravedlňuje Spartaku Trnava a najmä jeho kapitánovi Mitreovi.

Otvoriť galériu

Výtržník, ktorý skopol trnavského hráča na zem, skončil hneď po zápase v rukách polície. „Policajti na základe kamerových záznamov stotožnili podozrivého muža, ktorého následne na Bajkalskej ulici obmedzili na osobnej slobode pre podozrenie zo spáchania trestného činu výtržníctva. Ďalšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. V prípade preukázania viny hrozí za takéto konanie v zmysle Trestného zákona trest odňatia slobody až na tri roky,“ informovala Nový Čas Veronika Slamková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Polícia zadržaného muža zatiaľ neobvinila. Malo by ísť o muža z Púchova, ktorý sa venuje bojovým športom. Na škandalózny záver derby zareagovala aj Únia ligových klubov (ULK). „Pevne veríme, že jednotlivci budú spravodlivo potrestaní. Je mimoriadne dôležité, aby sa tento incident neskončil blokovou pokutou v priestupkovom konaní,“ reagovala ÚLK.

Otvoriť galériu

Trnavský brankár Rusov (26): Šporar je arogantný človek s nízkym IQ

 

Naložil mu! Brankár Trnavy Dobrivoj Rusov (26) vôbec nešetril po prehratom derby útočníka Slovana Andraža Šporara (25). Nie preto, že mu Slovinec poslal prvú gólovú vizitku po skvelej individuálnej akcii. Obaja sa totiž dostali do sporu po druhom góle, ktorý odštartoval vlnu vášní a napätia.

Obaja sa vraj dohodli, že si nepôjdu po krku. „Rešpektujem hráčov Slovana. Šporar je však jeden arogantný človek, ktorý neprejavuje absolútne rešpekt k nám. Po druhom góle sa vysmieval nášmu kapitánovi ako totálne decko. Ukázal, že má IQ hojdacieho koníka. Neviem, či ho tu učia tú aroganciu, ale správa sa, ako keby bol Cristiano Ronaldo,“ nedával si servítku pred ústa Rusov.

Po zápase však prilial olej do ohňa vztýčeným prostredníkom smerom k sektoru belasých. „Nemám rád Slovan. Nikdy som nemal. Som na tom vychovaný. Celý polčas ma fanúšikovia oblievali pivom, nadávali mi, pozdravovali moju manželku. Po tom všetkom by hocikto iný možno ukázal aj niečo horšie ako ja. Tí fanúšikovia sú pod vplyvom alkoholu a iných vecí.“

Z tribúny hádzali po ňom papierové gule a poháre s pivom. „Raz som dostal do brucha dobrú šupu. Aj som to hovoril rozhodcovi. Nedá sa povedať, že by ma to rozhodilo.“ Po inzultácii kapitána Mitreu fanúšikom sa začala skloňovať kontumácia. „Myslím, že aj keby ho zabili, v živote by nám neskontumovali zápas. Verím, že prídu opatrenia, aby sa to už neopakovalo.“

 

Toto všetko vyviedli!

Škandály na dennom poriadku! O rozruch v tíme Slovana sa neustále starajú fanúšikovia, hráči, ale aj vedenie. Najslávnejší klub na Slovensku postihlo počas jeho bohatej histórie viacero kontroverzií. Výsledkom boli zavreté brány štadióna i mastné pokuty. Za posledný výstrelok, ktorým sa začne zaoberať Disicplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu vo štvrtok 19. septembra, v šlágri 8. kola najvyššej slovenskej súťaže Slovan - Trnava, hrozí slovenskému majstrovi ďalšia várka trestov, ktorých disciplinárny poriadok ponúka niekoľko.

Čo hrozí Slovanu tentoraz: 

1. zatvorenie štadióna

2. exemplárna pokuta

3. podmienka

4. kontumácia výsledku s Trnavou

 

Výbuch na Pasienkoch - 

Otvoriť galériu

V zápase Slovana s Ružomberkom otriasol Pasienkami silný výbuch z delobuchu v sektore hostí. Zranenia utrpeli dve maloleté deti i 22-ročný muž z Ružomberka. Slovan dostal najvyššiu pokutu v histórii slovenského futbalu.

Trest: pokuta 15 000 eur, zavretie štadióna na 3 zápasy

 

Kmotríkovo hajlovanie - 

Otvoriť galériu

Viceprezident klubu Ivan Kmotrík ml. sa napokon za svoje gestá po skončení finále Slovenského pohára 2017/2018 v Trnave postaví pred súd. Je obvinený z prečinu prejavu sympatie k hnutiu smerujúcemu k potlačeniu základných práv a slobôd a hrzí mu trest od pol roka do troch rokov. Disiciplinárka SFZ mu udelila smiešnu pokutu.

Trest: Pokuta 5 000 eur

 

UEFA je mafia, Kosovo je Srbija - 

Otvoriť galériu

Kontroverzný transparent Kosovo je svätá srbská zem vytiahli belasí fans, ktorí pridali pokriky UEFA je mafia, Kosovo je Srbija, na Tehelnom poli v 2. predkole EL s kosovským KF Feronikeli.

Trest: Definitívu zverejní UEFA v stredu, môžu to byť 2 zápasy bez divákov a pokuta 50-tisíc eur

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, mb

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ