Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.09.2019 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Búrlivý rozvod Very Wisterovej sa zostruje: Krik v súdnej sieni! A koniec v nedohľadne

Nekončiaca vojna! Moderátorka Vera Wisterová (42), ktorá sa v roku 2010 vydala za producenta s izraelsko-americkými koreňmi Jeremyho Hulsha (40), chodí na súd ako na klavír.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Po búrlivom pojednávaní z júna tohto roka prišlo na rad ďalšie, ktoré sa konalo vo štvrtok. Podľa informácií Nového Času bolo však oveľa hlučnejšie ako to predtým, keďže bola z miestnosti vykázaná Jeremyho matka a spoza dverí sa ozýval poriadny krik. A to všetko pre ich synov Harlowa (7) a Thea (5).

Wisterová sa pred necelými tromi rokmi nečakane vrátila z Izraela, kde žila po boku manžela Jeremyho a ich dvoch synov. Ako sa však ukázalo, manželstvo krachlo, ale kto by si myslel, že to medzi sebou ukončia v priateľskej atmosfére, veľmi by sa prerátal. Odvtedy, čo sa moderátorka s deťmi presťahovala, má zo života nekončiacu kovbojku.

Otvoriť galériu
Jablkom sváru sú Harlow a Theo, ktorých návštevy stanovil otcovi súd na každý druhý víkend po dobu troch hodín každý deň a každý jeden utorok tiež na rovnaký čas. Prítomná však podľa informácií Nového Času musí byť aj Vera, alebo ňou poverená osoba.

 

Robili cirkus

Súdne ťahanice nemajú konca kraja. Nielen že nie sú moderátorka a jej manžel stále rozvedení, neustále sa súdia o ich dvoch synov, ktorých by chcel Jeremy vídavať oveľa častejšie - a bez prítomnosti Very. Vyzerá to však tak, že sa stále nevedia dohodnúť. Neúspešné bolo júnové pojednávanie, ktoré trvalo dlhých päť hodín - a inak to nebolo ani tentoraz. „Začiatok pojednávania bol o 9.15 a trvalo dlhé štyri hodiny,“ dozvedeli sme sa z dobre informovaného zdroja, ktorý tiež priznal, že bola v súdnej sieni na začiatku prítomná aj Jeremyho matka, ktorá priletela z Izraela.

Otvoriť galériu
Sudkyňa ju mala, ako aj ďalších prítomných vykázať z miestnosti. Za zatvorenými dverami, kde boli prítomní obaja manželia, potom išlo do tuhého. Bolo počuť poriadny krik sudkyne, ale aj zúčastnených strán. Verdikt však nepadol a pojednávanie bolo odročené až na koniec roka. Starostlivosť o ich dvoch synov tak naďalej zostáva tak, ako v minulosti nariadil súd, s čím Wisterovej muž nie je ani náhodou spokojný.

Rozvod v nedohľadne

Zatiaľ čo Vera zvádza boj na súdoch o deti, doma zatiaľ prežíva pohodu po boku priateľa Michala, brata herečky Kristíny Svarinskej. S Jeremym však zatiaľ stále nie sú rozvedení. Nový Čas už v minulosti informoval, že medzi nimi prebehlo už dvakrát pojednávanie o rozvode priamo v Izraeli, keďže si Vera svojho muža brala pri židovskom obrade. S rozvodom to tak nebude mať úplne jednoduché.

„Izrael je demokratická krajina. Na rozdiel od Slovenska patria pohreby, sobáše aj rozvody pod cirkev. Páry oddáva aj rozvádza rabinát, nie súdy,“ vysvetlil hovorca Ústredného zväzu židovských náboženských obcí v SR Michael Szat- máry. Nový Čas sa s otázkami obrátil na oboch manželov, ani jeden však do uzávierky na otázky neodpovedal.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


ilustračné foto
Americká loď zaznamenala ďalší zostrel: Zabránili zákernému útoku?
Dentist and patient at medical center. Doctor treats a mature man teeth with dental drill. Orthodontist and prosthetics appointment. Hygiene and teeth healthy.
Nočná mora každého pacienta: Chirurg mu natlačil zubný implantát až do... To snáď nie!
Šimkovičová nakoniec presadila svoj zákon a Machaj tak príde o funkciu.
Foto
Vláda zrušila RTVS: Čo sa bude diať po schválení zákona v NR SR! Odborníčka tvrdí, že to bude stáť veľa
Na snímke odsúdený Mikuláš Černák.
AktualizovanéFoto
Začal sa proces s Mikulášom Černákom: Bleskový koniec súdu!
Foto
Chodeckí snúbenci Černý a Burzalová žijú olympijský sen: Nezastavila ich ani menštruácia!
Alexej Navaľnyj († 47).
Spojenci Navaľného († 47) sa z basy tak skoro nedostanú: Moskovský súd rozhodol o ich osude
Očkovanie treťou dávkou na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.
Očkovanie zachránilo za 50 rokov obrovské množstvo ľudí! Pre koho je najväčším prínosom?
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kontroverzné rozhodnutie envirorezortu: Zloží Taraba slovenské národné parky na kolená?
Útočník David († 24) bez váhania strieľal aj na ľudí na ulici.
Vláda ČR chce po tragickej streľbe v Prahe vynoviť zákon: Novinky pre políciu aj predajcov zbraní
Mnohé lyžiarske strediská vplyvom zmeny klímy zrejme zaniknú (ilustračné foto).
Niektorí majú dôvod na radosť: Napadol sneh, TU sa budete môcť lyžovať
Takto vyzerali stredoveké obydlia v podhradí.
FotoVáš Tip
Archeopark v Hanušovciach nad Topľou započal tohtoročnú sezónu: Až do jesene vás čakajú tieto bohaté aktivity!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Súd v Rusku nariadil hroznú vec: Týka sa to opozičných politikov!