Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.09.2019 17:00 | Správy | Zahraničné správy

Ohrdnutá ex odhalila bolestivé tajomstvo bývalého kráľa Malajzie: Bol ženatý s Češkou, ktorá ho oklamala

Rozprávkový príbeh víťazky Miss Moskva a bývalého kráľa Malajzie skončil rovnako rýchlo ako začal. Exmanželka teraz začala na sultána vyťahovať rôzne tajomstvá.

Ruská exmodelka Rihana Oksana Vojevodinová odhalila, že skôr ako sa dala dokopy so svojim ex, bol ženatý s Češkou. Rodáčka zo susednej krajiny mu však klamala a zatajila mu veľmi dôležitý fakt. Ešte nebola rozvedená, napísal denník Komsomolskaja pravda.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Bolestivé tajomstvo bývalého kráľa Muhammada V. zverejnila na sociálnej sieti. Rozprávanie najskôr začalo o ich vzťahu." Keď som prvýkrát uvidela môjho manžela, neviem prečo, ale vedela som, že bude otcom môjho dieťaťa," napísala o predtuche, ktorá sa jej vyplnila. V máji 2019 sa im narodil syn. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A little bit more than three months ago, Leon was still living in my stomach. And now his weight is 6,750 grams and my hands get tired to carry him for a long time... Children grow and change very quickly. Therefore, up to one year, there is a tradition to celebrate their birthdays every month. I believe that in such moments, parents should spend as much time with their baby as possible so they don’t miss such valuable moments as the first smile, the first laugh, the first word, the first steps ... 🇷🇺 Чуть больше, чем три месяца назад, Леон все ещё жил у меня в животе. А теперь он весит 6750 гр и руки начинают уставать его носить по-долгу. Детки растут и меняются очень быстро. Поэтому до одного года принято отмечать дни рождения каждый месяц. Я считаю, что в такой момент, родители должны проводить со своим малышом как можно больше времени, чтобы не упустить такие ценные моменты, как первая улыбка, первый смех, первый самостоятельный поворот, первые шаги... 🥰 Photo by: @veraundritzphotography

Príspevok, ktorý zdieľa Rihana Oksana Petra (@rihanapetra),

Oksanu zaujímal názor sultána na manželstvo už na začiatku ich vzťahu. Vtedy sa jej zveril s tajomstvom. "Povedal mi, že v roku 2015 sa rozviedol, pretože jeho exmanželka z Českej republiky mu klamala, že nie je vydatá. Podľa dokumentov však rozvod v jej krajine neprebehol," odhalila Oksana. "Zveril sa mi, že ženy ho dovtedy využívali pre peniaze. To mal byť dôvod, prečo mu žiadna nedala dieťa," dodala.

Bývalá Miss Moskva konvertovala kvôli manželovi na islam a prijala moslimské meno Rihana. Všetko sa rozpadlo tesne po narodení ich prvého spoločného potomka. Manželstvo im vydržalo len rok. Muhammad po rozvode tvrdí, že nie je otcom synčeka, ktorého porodila ruská kráska.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor:

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Čo trápi ľudí v regiónoch?
Foto
Čo NAJVIAC trápi Slovákov: Prieskum odhalil trpkú realitu! Čo by podľa odborníkov pomohlo?
Fedor Flašík * 14. 1. 1958 † 22. 4. 2024.
Foto
Podnikateľ Fedor Flašík († 66): Kde a kedy mu dajú posledné zbohom?
(ilustračné foto)
Košičania, spozornite: V meste má vyrásť nová stavba za 60 miliónov!
Foto
Stihne Juraj Kucka EURO? Hráč Slovana posiela jasný odkaz
Otrasný čin sa stal ráno v Dlhej nad Váhom. Len 27-ročný muž tam po hádke zavraždil svojho dedka.
Brutálny čin v Dlhej nad Váhom: Vnuk mal zavraždiť svojho dedka († 67)!
Medzi Stupavou a Lozornom došlo k zrážke neosvetleného chodca a auta.
Dráma pri Stupave! Turista tancoval na ceste, takmer zaplatil životom: Zrazilo ho auto
Vinczeová a Dangl sú za každý žart.
Obľúbená zábavná relácia dostala v RTVS stopku! Prečo ju vyškrtli z programu?
(ilustračné foto).
Popredného podnikateľa odsúdili z korupcie: V podvode boli namočené aj jeho dcéry
Foto
Boxerka opisuje desivé detaily z väzenia: Najponižujúcejšie je byť nahá a predklonená!
Vodič jazdil po diaľnici rýchlo, opitý, bez dokladov a v čase zákazu
Foto
Absolútna nezodpovednosť: Jazdil po diaľnici ožratý a bez dokladov! Tam to však neskončilo
Los Angeles, United States - December 18, 2013: View of Hollywood Boulevard at sunset. In 1958, the Walk of Fame was created on this street as a tribute to artists working in the entertainment industry.
Mesto anjelov si pripomenulo genocídu, pri ktorej zomreli milióny: Aké slová zazneli z Bieleho domu?
Manželka Majka stála pri Dušanovi († 81) desiatky rokov.šťastní už 55 rokov.
Foto
Zdrvená manželka speváka Grúňa († 81) Mária o jeho poslednej rozlúčke: Prečo sa neprihovorí láske do neba?