Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.09.2019 18:30 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Michael je muž, po ktorom túži každá žena: Uvidíte, čo urobil pre svoju frajerku, pochopíte

Keď drhnete toaletu alebo po večeri škrabete posledné pripálené zvyšky z panvice, slovo „sexi“ je to posledné, ktoré vám napadne. Michael však svojimi fotografiami dokazuje, že neexistuje lepšia cesta, ako presvedčiť svoju drahú alebo celý internet o tom, čo je sexi, než sa pustiť do domácich prác. A celkom mu to aj ide!

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Michael Oonk (39) z mesta Plano v Texase má priateľku, ktorá pracuje ako realitná maklérka a, ako o nej povedal, je veľmi zaneprázdnená. Laine Murray prežila domáce násilie, preto sa rozhodla pracovať ako dobrovoľníčka v ženskom podpornom centre Genesis Women’s Shelter and Support, uvádza portál Best Kife. Tam pomáha ženám, ktoré zažili domáce násilie, získať späť svoj život v bezpečnom priestore. Do centra majú povolený vstup len ženy.

Jednu piatkovú marcovú noc Laine pracovala v centre a Michael si uvedomil, že má nejaký voľný čas. „Sedím doma a nemám čo robiť. Napadlo mi, že síce môžem 5 hodín pozerať na telku, ale okolo mňa je neporiadok. Pomyslel som si, že by bolo pekné, keby sa Laine vrátila do čistého domu,“ spomína Michael.

Urobil všetko to, čo k domácim prácam patrí. Upratal kuchyňu, vydrhol toaletu a dokonca opral aj bielizeň, čo je jeho najmenej obľúbená činnosť. Počas toho si však nezabudol urobiť celkom uštipačné selfie fotky, aby mohol ukázať svojej priateľke, že sa tvrdo nadrel. Slovíčko sexi si vysvetlil po svojom.

„Potom som urobil to, čo by urobil každý človek v mojom veku a bol by z toho nadšený,“ povedal so smiechom Michael a pokračoval: „Fotky som hodil na Facebook.“ Nenechal nič na náhodu a k fotkám pridal aj výstižný popis: „Ako sa posielajú sexi fotky svojej dáme“.

Fotky sa stali okamžite obrovským hitom a ženy nazvali Michaela dokonalým partnerom. V komentároch nezabudli označiť vlastných priateľov a povedať im, aby si z neho brali príklad. Michael sa vyjadril, že bol šokovaný z toľkých ohlasov, pretože išlo o úplne bežnú činnosť. „Myslel som si, že príspevok bude mať 7 až 20 lajkov. Laine a rovnako aj ja sme prevzali zodpovednosť za chod domácnosti. Bolo to niečo, čo som pre ňu v tú noc urobil, pretože robila niečo iné a ja som s ňou byť nemohol,“ znejú Michaelove slová.

 

Michael a Laine sa stretli pred viac ako rokom a zoznámili sa cez Facebook. „Zostali sme v kontakte a potom som sa jej opýtal, či by sa so mnou niekedy nešla plaviť na mojej plachetnici. Zvyšok je už len história,“ povedal Michael. Zaľúbili sa a "dokonalý partner“ ju plánuje požiadať o ruku. „Každý deň sa musím uštipnúť. Tvrdo pracuje, má hodnoty a ideály, za ktorými si stojí. Som požehnaný, že môžem byť s ňou,“ povedal Michael.

Laine však Michaelovi nič nedlží. Každý deň robí maličkosti, aby mu dokázala, že ho miluje. V chladničke mu necháva milostné kartičky a posiela mu správy o tom, ako je na neho pyšná. Michael dúfa, že fotografie ľuďom pripomenú, že často sú to malé každodenné gestá, ktoré našim partnerom ukážu, ako veľmi ich milujeme a vážime si ich. „V konečnom dôsledku sú vaše činy súdené nie podľa vašich slov, ale podľa toho, čo robíte. Ak má ťažký deň, kúpte jej kvety. Ja ich kupujem Laine každý deň. Malé veci sa sčítavajú,“ zakončil Michael.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Zvládnete diktát pre šiestakov? Otestujte sa, ako ste na tom s pravopisom
Ako by Huliaka a Kuffu potrestali exšéfovia NR SR?!
Foto
“Experti" Huliak a Kuffa: Jeden fúka dym na rastlinu, druhý chráni muchy! Exšéfovia NR SR reagujú
K tragédii za dverami bytu na Bieloruskej ulici došlo ešte vlani v januári.
Foto
Byt hrôzy, kde Stanislav († 53) zabil seba i rodinu: Bojí sa tam vstúpiť aj právnička! Sused prehovoril
Ondrej Kandráč patrí k najvyťaženejším hudobníkom.
Foto
Skončí Ondrej Kandráč nadobro v Bratislave? Odkaz pre východniarov: Chvíľa, v ktorej sme si všetci rovní!
2021 Ľadové jazero. V priebehu troch rokov zmizlo niekoľko desiatok centimetrov ľadu, ostali len kvaple.
Foto
Z Demänovskej ľadovej jaskyne ZMIZOL ľad! Z obľúbenej atrakcie nezostalo nič: Aký je dôvod?
Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha