Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.09.2019 12:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
FotoVáš Tip

Otázniky okolo manželstva Mariana Kotlebu a jeho Frederiky päť rokov po svadbe: Kríza vo vztahu?!

Šéf ĽSNS Marian Kotleba (42) si ešte ako župan pred piatimi rokmi vzal o 18 rokov mladšiu Frederiku Pospíšilovú (24).

Svoj sľub spečatili v malom kostolíku v Čeríne približne pred päťdesiatimi hosťami a o dva roky nato sa im narodil syn. Veľkej láske je však podľa informácií Nového Času koniec. Rozchod medzigeneračného páru by vysvetľoval aj to, prečo Kotleba v poslednom čase tak často lieta do Egypta, no Frederika sa s ním na Slovensku neukazuje. Kotleba počas posledných rokov pretláčal manželku, kde sa dalo - istého času spolu chodili dokonca aj do práce. Keď bol šéfom župy, vybavil jej flek na úrade Banskobystrického kraja. Robila referentku pre oznamovanie protispoločenskej činnosti, proti čomu sa zdvihla vlna kritiky, keďže nemala na podobný post žiadne skúsenosti.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Dnes už ich spolu na verejnosti nevídať, auto Frederiky nestáva ani pred ich spoločným bytom v Banskej Bystrici. Práve o túto nehnuteľnosť by sa dvojica musela v prípade rozvodu deliť a Kotleba by tak na súde riešil nielen trampoty svojich spolustraníkov, ale aj svoje vlastné. Ďalšie nehnuteľnosti Kotleba podľa katastra v Banskej Bystrici s Frederikou nespoluvlastní, avšak v minulosti sa špekulovalo aj o tom, že rodinný dom v Bystrici, ktorý kúpila ĽSNS za stranícke peniaze z volebného výsledku, má slúžiť ako bývanie pre predsedu s manželkou. To však strana od začiatku odmietala.

Čo sa deje v domácnosti

 

V poslednom čase sa v okruhu ich rodinných známych začalo hovoriť o kríze. Že niečo nie je v poriadku, môže naznačovať aj fakt, že si Frederika na sociálnej sieti zmenila meno a už sa tam nehrdí priezviskom Kotlebová. Podľa zdroja blízkeho rodine mal Kotleba vždy blízko k mladým ženám. „Sfanatizované baby sa okolo neho motali, už keď bol šéfom Slovenskej pospolitosti,“ naznačil rodinný priateľ, ktorý si nepraje byť menovaný. Frederika sa podľa neho netají ani tým, že zvažuje svoj definitívny odchod od manžela. „Známej povedala, že ide preč z Banskej Bystrice. Vraj do zahraničia,“ uvádza náš zdroj.

Výlety do Egypta

Strana ĽSNS rada zdôrazňuje svoj odpor k utečencom z moslimských krajín, no jej šéfa paradoxne čitatelia Nového Času viackrát za krátky čas pristihli pri príchode z Egypta, kde žije väčšina moslimov. Kotlebovci to vysvetľovali tým, že s cudzími kultúrami nemajú problém v zahraničí, no nechcú ich pretláčať na Slovensko. Zaujímavé však bolo, že Kotleba sa z exotiky vrátil v obidvoch prípadoch bez manželky. V júni priletel späť s okresnou členkou svojej strany z Rožňavy Arianou Palme, koncom augusta sa vrátil zase iba so synom.

Otvoriť galériu
Zdroj: Infografika Nového Času

Kotlebovci sa predsedove odchody či príchody z Egypta, kde ho nebolo vidieť s manželkou, snažili obhajovať aj tým, keď na sociálnej sieti zverejnila Palme ich rodinnú fotku spolu s Frederikou a tvárili sa, že sa nič nedeje. Na letisku ho pritom pri prílete z Egypta vášnivo vítala jeho asistentka Kristína Laššáková, ktorá sa okolo neho pohybuje nielen na súdnych pojednávaniach, ale aj v súkromí. Vídavať ju na bratislavskej ulici, kde Kotleba býva počas rokovaní parlamentu. Na verejnosti sa po jeho boku ukázala aj pri odsúdení jeho poslanca Milana Mazureka za rasizmus.

Spoznali sa pred ôsmimi rokmi

Ako sa manželia Kotlebovci spoznali, je zahalené od začiatku ich vzťahu rúškom tajomstva. K prvému stretnutiu však zrejme došlo vtedy, keď Frederiku pred ôsmimi rokmi napadli a do bezvedomia dobili piati mladí Rómovia. V jej prípade sa vtedy angažoval aj Kotleba. Vzťah eskaloval celkom rýchlo. Tri roky po incidente už bola svadba a necelé dva roky po sobáši sa narodil syn Nikolaj. Obaja o súkromí veľmi nerozprávajú, tak to bolo aj na svadbe. „Sme spolu dosť dlho, no viac už nepoviem,“ hovorila v roku 2014 Frederika. To, čo však doteraz vyzeralo ako idylka, nemusí byť vôbec tak. Nový Čas oslovil oboch manželov, no do uzávierky sa k tomu, či ich vzťah prechádza krízou, alebo sa v rodine skloňuje slovo rozvod, nevyjadrili.

Otvoriť galériu

Ako sa vyvíjal ich vzťah 

• leto 2011 - Frederiku Pospíšilovú zbili piati mladí Rómovia, v prípade sa angažoval aj Kotleba, keď ju zrejme aj spoznal
• júl 2014 - Kotleba si vzal v Čeríne Frederiku za prítomnosti asi 50 hostí
• 21. 4. 2016 - Manželom Kotlebovcom sa narodil syn, ide o ich jediné dieťa
• 11. 6. 2019 - Kotleba cestoval s kamarátkou do Egypta za manželkou
• 18. 6. 2019 - Kotleba sa vrátil iba s kamarátkou, na letisku ho vášnivo privítala asistentka
• 21. 8. 2019 - Šéfa ĽSNS opäť odfotili pri prílete z Egypta iba so synom. Na letisku ho opäť čakala asistentka.

{{ question.text }} *
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, kil, dcy

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Nový Atlas
Foto
Vývojár predstavil najpokročilejšieho humanoida: Pohyby ako z HORORU?! Sledujte, čo všetko už dokáže
Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj počas svojej cesty navštívil ukrajinské mestá zmietané bojom: Aký bol dôvod jeho návštev?
Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné