Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.09.2019 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Vizážistka hviezd Lucia Sládečková ukázala bývanie: Nečakané tajomstvo v pivnici

Krásna vizážistka Lucia Sládečková (35) známa ako Lucid style patrí na Slovensku k tým najlepším a rukami jej prešlo už mnoho známych aj neznámych tvárí. Pred rokom a pol kúpila pre seba a svoju malú dcérku Lýdiu (2,5) dom na Slnečných jazerách v Senci, kam sa za ňou presťahovala celá rodina.

Fotogaléria
13
fotiek v galérii

Lucia pochádza z Martina, kde bývala v paneláku do 15 rokov. Neskôr sa odsťahovala do Bratislavy, pretože miluje veľkomestá - aj preto, že ponúkajú viac možností nájsť si prácu. Nakoniec však ako ideálne miesto na bývanie zvíťazil Senec, kde kúpila dom priamo v chatovej oblasti na Seneckých jazerách. „Chcela som, aby malinká nebola zatvorená v nejakom menšom byte v Bratislave. Náš dom stojí pár metrov od vody, ktorá odbúrava negatívnu energiu. Okrem toho milujem chvíle, keď prídem domov a všade to hrá takou zvláštnou atmosférou, dýcha to tu krásnou dovolenkovou atmosférou. Cez leto je tu poriadne živo, je tu veľa dovolenkárov, ktorých môžete spoznať. V zime tu, naopak, nie je nikto a panuje úplný pokoj,“ opisuje.

 

Z chaty dom

Vizážistka vychováva svoju dcérku sama, veľmi jej však pomáha mama, ktorá sa za ňou presťahovala z Martina a nedávno prišiel aj otec. „Bez mamy by som nevedela fungovať, tak si životom putujeme spolu a je nám skvele. Vyhovuje mi mať rodinu blízko seba, pretože rodina je základ. Chcem, aby Lydka videla, že sa všetko dá, aby to videla už odmalička, že som sama mama a dokážem všetko zvládnuť.“

Otvoriť galériu
Malý domček má dve podlažia a záhradku. Najviac času trávi rodinka práve tam a v obývacej časti. „Tam sa vždy líčim a Lydka tam má svoj hrací kútik.“ So zariaďovaním domu nemala krásna mladá žena vôbec starosti. „Kúpila som ho úplne prerobený, zariadený, nový. Jeden deň som podpísala zmluvu a na druhý deň sme bývali. Nie je to síce dom mojich snov, na ten musím ešte viac pracovať, ale cítim sa tu veľmi dobre. Aby som bola v živote šťastná, nepotrebujem veľkú vilu. Som sama matka a som hrdá, že som vôbec po pôrode dokázala kúpiť dom. Kedysi to bola stará chata a keď som videla pôvodné fotky, bola som zdesená,“ smeje sa.

Má vínnu pivnicu

Záhradu má Lucia malú a slúži len na oddych. „Cítime sa tam veľmi dobre, donedávna sme nemali ani susedov, žiaľ, tu vyrástol ďalší dom. Keď sa vrátim z práce, milujem to ticho, ktoré tu panuje. Máme tu hojdačku, sedenie, pieskovisko, na pestovanie zeleniny alebo ovocia tu priestor nie je. Na terase však máme posadené paradajky, papriku a jahody. Chceme ju v budúcnosti zastrešiť, aby sa tam dalo celoročne sedieť.“

V dome je aj veľká vínna pivnica. „Tá tu tiež bola, my doma vôbec víno nepijeme, za rok a pol, čo sme tu, sme si neotvorili s maminou ani jednu fľašu. Keď malá zaspí a chceme si pokecať, dáme si vaječný likér a pomaly ho cuckáme. Najviac v pivnici trávime dlhé zimné večery.“ V kuchyni sa Lucia príliš nezvŕta. „Nie som typická kuchárka, nemám na to vôbec čas. Viem síce variť a ľudia vravia, že aj veľmi chutne. Keď už niečo uvarím, všetci sú prekvapení, čo sa stalo,“ hovorí so smiechom.

Otvoriť galériu
Keď je teplo, Lucia vybehne za bránu a už je na Seneckých jazerách, kde sa s dcérkou kúpu a stretávajú s priateľmi. „Stále sme medzi ľuďmi, snažím sa Lydku socializovať, aby bola medzi detičkami.“ Ako sama vraví, na dome treba stále niečo upravovať a prerábať. „Stále niečo chátra. Napríklad nedávno nám začalo na pergole černieť drevo. Zháňali sme teda tesárov, stolárov, rôznych ľudí, či nám to prídu spraviť a keďže to pre nich nebola až taká veľká zákazka, nezohnali sme nikoho. Nakoniec sme sa narobili my dve s mamou, kúpili sme brúsky, lak a svojpomocne sme to zvládli. V budúcnosti si určite niečo zas nájdeme, čo treba prerobiť. Ženy proste dokážu všetko,“ uzatvára odhodlane.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas víkend, Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Čo sa deje? Zásah stoviek stovky policajtov: Na nohách je celé Nemecko!
Polícia obvinila dvoch mužov, ktorí sprejovaním poškodili budovu v Bratislave.
Foto
Polícia v Bratislave dolapila dvoch mladíkov: Sprejovaním poškodili bytový dom!
Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Francúzi kvôli OH sťahujú migrantov z táborov: Zdvihne vás zo stoličky, čo robí polícia
Na snímke uprostred predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka na tlačovej konferencii počas volebnej noci v centrále hnutia.
PS má vyzývu Druckera a vládu: Dôvodom je reedukačné centrum v Bystričanoch
George tušil, že výprava nepôjde úplne hladko.
Foto
Horolezec († 38) zmizol v roku 1924: Tušil, že zomrie? Záhadný list manželke ODHALENÝ
(ilustračné foto)
Foto
Momenty hrôzy za Holíčom: Muž mieril na autá zbraňou! Vydesení cestujúci zalarmovali políciu
Na snímke poslankyňa parlamentu SR Jana Bittó Cigániková (SaS).
SaS kritizuje návrh k vyplateniu príspevkov organizáciám v zdravotníctve: Hovorí o vyhodených peniazoch
Zasadnutie Európskeho parlamentu v Štrasburgu
Asistent europoslanca má byť špión: Európsky parlament učinil závažný krok
(ilustračné foto)
Prípad ako z akčného filmu: Polícia rieši nebezpečné prenasledovanie! Uf, z toho až mrazí
Foto
Mladá volejbalistka († 21) spáchala samovraždu: So záchranármi vypila čaj a potom skočila
Štefan Harabin, Tibor Gašpar.
Nezhodne sa koalícia na nominácii Harabina do Súdnej rady SR? Tibor Gašpar má obavy
Hands holding mobile phone on blurred background
Foto
Ľudia šírili HOAX: Nenormálne, aká lož koluje na internete