Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.09.2019 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Vizážistka hviezd Lucia Sládečková ukázala bývanie: Nečakané tajomstvo v pivnici

Krásna vizážistka Lucia Sládečková (35) známa ako Lucid style patrí na Slovensku k tým najlepším a rukami jej prešlo už mnoho známych aj neznámych tvárí. Pred rokom a pol kúpila pre seba a svoju malú dcérku Lýdiu (2,5) dom na Slnečných jazerách v Senci, kam sa za ňou presťahovala celá rodina.

Fotogaléria
13
fotiek v galérii

Lucia pochádza z Martina, kde bývala v paneláku do 15 rokov. Neskôr sa odsťahovala do Bratislavy, pretože miluje veľkomestá - aj preto, že ponúkajú viac možností nájsť si prácu. Nakoniec však ako ideálne miesto na bývanie zvíťazil Senec, kde kúpila dom priamo v chatovej oblasti na Seneckých jazerách. „Chcela som, aby malinká nebola zatvorená v nejakom menšom byte v Bratislave. Náš dom stojí pár metrov od vody, ktorá odbúrava negatívnu energiu. Okrem toho milujem chvíle, keď prídem domov a všade to hrá takou zvláštnou atmosférou, dýcha to tu krásnou dovolenkovou atmosférou. Cez leto je tu poriadne živo, je tu veľa dovolenkárov, ktorých môžete spoznať. V zime tu, naopak, nie je nikto a panuje úplný pokoj,“ opisuje.

 

Z chaty dom

Vizážistka vychováva svoju dcérku sama, veľmi jej však pomáha mama, ktorá sa za ňou presťahovala z Martina a nedávno prišiel aj otec. „Bez mamy by som nevedela fungovať, tak si životom putujeme spolu a je nám skvele. Vyhovuje mi mať rodinu blízko seba, pretože rodina je základ. Chcem, aby Lydka videla, že sa všetko dá, aby to videla už odmalička, že som sama mama a dokážem všetko zvládnuť.“

Otvoriť galériu
Malý domček má dve podlažia a záhradku. Najviac času trávi rodinka práve tam a v obývacej časti. „Tam sa vždy líčim a Lydka tam má svoj hrací kútik.“ So zariaďovaním domu nemala krásna mladá žena vôbec starosti. „Kúpila som ho úplne prerobený, zariadený, nový. Jeden deň som podpísala zmluvu a na druhý deň sme bývali. Nie je to síce dom mojich snov, na ten musím ešte viac pracovať, ale cítim sa tu veľmi dobre. Aby som bola v živote šťastná, nepotrebujem veľkú vilu. Som sama matka a som hrdá, že som vôbec po pôrode dokázala kúpiť dom. Kedysi to bola stará chata a keď som videla pôvodné fotky, bola som zdesená,“ smeje sa.

Má vínnu pivnicu

Záhradu má Lucia malú a slúži len na oddych. „Cítime sa tam veľmi dobre, donedávna sme nemali ani susedov, žiaľ, tu vyrástol ďalší dom. Keď sa vrátim z práce, milujem to ticho, ktoré tu panuje. Máme tu hojdačku, sedenie, pieskovisko, na pestovanie zeleniny alebo ovocia tu priestor nie je. Na terase však máme posadené paradajky, papriku a jahody. Chceme ju v budúcnosti zastrešiť, aby sa tam dalo celoročne sedieť.“

V dome je aj veľká vínna pivnica. „Tá tu tiež bola, my doma vôbec víno nepijeme, za rok a pol, čo sme tu, sme si neotvorili s maminou ani jednu fľašu. Keď malá zaspí a chceme si pokecať, dáme si vaječný likér a pomaly ho cuckáme. Najviac v pivnici trávime dlhé zimné večery.“ V kuchyni sa Lucia príliš nezvŕta. „Nie som typická kuchárka, nemám na to vôbec čas. Viem síce variť a ľudia vravia, že aj veľmi chutne. Keď už niečo uvarím, všetci sú prekvapení, čo sa stalo,“ hovorí so smiechom.

Otvoriť galériu
Keď je teplo, Lucia vybehne za bránu a už je na Seneckých jazerách, kde sa s dcérkou kúpu a stretávajú s priateľmi. „Stále sme medzi ľuďmi, snažím sa Lydku socializovať, aby bola medzi detičkami.“ Ako sama vraví, na dome treba stále niečo upravovať a prerábať. „Stále niečo chátra. Napríklad nedávno nám začalo na pergole černieť drevo. Zháňali sme teda tesárov, stolárov, rôznych ľudí, či nám to prídu spraviť a keďže to pre nich nebola až taká veľká zákazka, nezohnali sme nikoho. Nakoniec sme sa narobili my dve s mamou, kúpili sme brúsky, lak a svojpomocne sme to zvládli. V budúcnosti si určite niečo zas nájdeme, čo treba prerobiť. Ženy proste dokážu všetko,“ uzatvára odhodlane.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas víkend, Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Strašné následky po útoku ruskej armády: Medzi obeťami je aj dieťa! Zelenskyj sa vyjadril k nešťastiu
Alexej Navaľnyj († 47)
Zadržali podozrivých z útoku na ruského opozičníka: Bol blízkym spojencom Navaľného († 47)
(ilustračné foto)
Slováci, pozerajte na oblohu! Uvidíte tam niečo nezvyčajné
(ilustračné foto)
Zúrivý pes v Čechách napadol seniorku: Prišla o nohu, bojuje o život!
Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém
(ilustračné foto).
Letecké spoločnosti reagujú na vyostrený konflikt medzi Izraelom a Iránom: Čo sa mení?
(ilustračné foto)
Idem si po alebo pre vodu? Správna možnosť je len jedna! Vždy sa používa táto predložka
Bombardér B-1 Lancer (ilustračné foto).
Pád strategického bombardéra má tragickú dohru: Rusko informovalo o úmrtí, pátranie ďalej pokračuje
ilustračné foto
Irán pod zúrivou paľbou Izraela: Zasiahli výbuchy aj jadrové zariadenia?!
(ilustračné foto)
Pozor! Čierny kašeľ úraduje v tomto kraji: Čísla stúpajú, buďte opatrní
Foto
Pôvabná dcéra Pavla Nedvěda sa pochválila: Otec a mama opäť spolu!
Vyhlásenie šéfredaktorov denníkov Plus JEDEN DEŇ, Nový Čas a týždenníka PLUS 7 DNÍ