Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.08.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Problémy pred začiatkom šou Tvoja tvár znie povedome: Kulyho drahé vylepšenie si vyberá svoju daň

Ohrozené nakrúcanie?! Frontman skupiny Desmod Mário Kuly Kollár (48) bude opäť porotcovať v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome.

Podľa informácií Nového Času sa už nakrúcanie pomaly, ale isto začalo, no štáb, ako aj samotný Kuly majú vrásky na čele. Spevák sa totiž dal na náročnú a dlhú cestu spojenú so zubárom, ale vyzerá to tak, že sa s časom akosi prerátal. A práve nedokončený hollywoodsky úsmev je dôvodom jeho problémov, ktoré môžu výrazne narušiť chod celej šou. Bude musieť Markíza siahnuť po novom porotcovi?!

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

O tom, že Kuly zvádza neľahký boj na zubárskom kresle, sme písali na začiatku tohto mesiaca. Vtedy sa známy spevák netajil problémami, ktoré ho trápili. „Je to dlhodobý proces, séria veľmi komplikovaných operácií. Sú to zákroky vyžadujúce si dlhé hojenia, veľa, veľa liekov a trpezlivosti. Celý proces tejto rekonštrukcie chrupu je ešte len v polovičke, a preto je to asi všetko, čo môžem k tomu povedať. Momentálne stále nosím tzv. provizóriá,“ priznal Kuly, ktorý sa vyhýbal rozhovorom, pretože sa mu hovorilo priťažko. Dôvodom bola jeho artikulácia, ktorá podľa jeho slov nebola vôbec ideálna. „Spievanie si dokážem ustrážiť, no hovorené slovo môže niekomu pripomínať človeka pod vplyvom alkoholu. Začiatkom budúceho roka sa rád pochválim. To už bude hotovo,“ dodal nedávno spevák.

Toho však čakalo nakrúcanie zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome, ktorej je súčasťou od úplného začiatku ako porotca. Jeho úlohou teda nie je spievať, ale práve hovoriť a hodnotiť súťažiacich. A tu nastávajú komplikácie, keďže Kuly stále nie je vo svojej koži. „Ešte stále cítim, že to nie je stopercentné napríklad s artikuláciou, na ktorú sa musím viac sústrediť. Užívam si však každý moment tejto skvelej šou a verím, že na mojich hodnoteniach to nebude poznať. A navyše mám fantastických kolegov, ktorí ma vždy podržia,” hovorí Mário Kuly Kollár a na záver zavtipkuje: „Dokonca tak, že začali trochu šušlať tiež.”

Čo na to televízia?

Samotná Markíza má na vec jasný názor a verí, že všetko pôjde ako hodinky aj napriek tomu, že bude s Kulym trošku viac práce. Ak by totiž spevák nemohol v šou pokračovať, v Záhorskej Bystrici by museli plátať túto dieru a rozhodne by to nebolo jednoduché. „Kuly neodmysliteľne patrí do poroty šou Tvoja tvár znie povedome. Jeho vtipné hlášky a postrehy bavia účinkujúcich aj divákov od začiatku a nebude to inak ani v tejto pripravovanej sérii,“ uviedla PR manažérka projektu Saša Obuchová.

 

Drahá zmena

Miroslava Gadžinovská, zubárka z Alexia Creative - dental clinic Košice

Kuly sa rozhodol podstúpiť invazívne ošetrenie svojho chrupu, čo predstavuje beh na dlhú trať, avšak výsledok je zaručený. Takéto ošetrenie môže stáť pokojne 20- až 30-tisíc eur.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?
(ilustračná foto)
Francúzsko čaká ťažká skúška: V leteckej doprave štrajkujú, musia sa pripraviť na komplikácie
Fínsky prezident Alexander Stubb.
Fínsky prezident na plné ústa: Po vstupe do NATO stojíme na frontovej línii, tvrdí
Jozef má najmilších podnájomníkov.
Váš Tip
Roztomilejších podnájomníkov nemá nikto: Jozef ich objavil rovno pred domom, pozrite sa aj vy!