Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.08.2019 18:26 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Drastická zmena životného štýlu: Párik schudol desiatky kíl, už by ste ich nespoznali

Pár trpiaci nadváhou schudol až 80 kíl. Rozprávajú o zlepšeniach ako v živote, tak aj v posteli.

V roku 2012 sa Rebecca Edwards zoznámila s jej terajším mužom Aaronom cez zoznamku a o päť mesiacov neskôr s ním otehotnela. Pár trpel nadváhou celý svoj život. Obľubovali fastfood a za deň spolu zjedli približne 7-tisíc kalórií, prevažne rýchleho občerstvenia, vďaka čomu sa cítili apatickí a bez nálady, najmä pri sexe.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Avšak jedného dňa nastala v ich živote zmena a zo dňa na deň začali premýšľať trochu inak. Z jedálnička vyhodili všetko nezdravé jedlo a začali navštevovať posilňovňu. Ich sebavedomie začalo rásť. Predtým sa Rebecca bála nakupovať oblečenie a Aaron bol presvedčený, že kvôli váhe si nemôže obliecť to, čo by chcel. Unavovala ich aj dcéra, ktorá bola plná energie a nestíhali s ňou držať krok. Najmä kvôli nej sa rozhodli pre radikálnu zmenu.

Tá prišla, keď videla Rebecca ženu, ako tlačí dieťa v kočíku hore kopcom a nestačí s dychom. To ju donútilo zmeniť svoj životný štýl a začala pre seba a svojho muža variť, čím vyhodili z jedálnička rýchle občerstvenie. Najprv zjedol Aaron dve porcie ryže na jedno posedenie, teraz si jednu porciu jedla rozdelia medzi sebou a sú najedení. Rebecca navštevuje posilňovňu šesťkrát za týždeň, kde strieda cviky zo závažím a kardiom a Aaron cvičí svaly štyrikrát do týždňa. Za deň už zjedia len okolo 1700 kalórii.

 

Nadváhou sme trpeli celý náš život. Keď sme skončili školu, Aaron zistil že si môže vyberať vlastné jedlo a začal žiť na rýchlom občerstvení,“ hovorí Rebecca pre Dailymail. „Neznášala som to, ako vyzerám a paradoxne som sa obracala na jedlo, ktoré ma upokojovalo a Aaron robil to isté. Keď už ste dosť hlboko v depresii, nevidíte cestu von a jediné čo vám ostáva je pokračovať.“

Po prechode na zdravý životný štýl na seba nenechali výsledky dlho čakať. „Keď som schudla svojich prvých pár kíl, začala som sa cítiť oveľa lepšie,“ tvrdí Rebecca. Keď varila, Aaron žil na jej domácej strave a začal byť s tým spokojný. Zakrátko aj on začal chudnúť a obaja sa do toho pustili naplno. Namiesto večerov v rýchlom občerstvení trávili čas doma, alebo sa striedali v posilňovni. Jedným z Aaronových snov bol box. Po 8 týždňoch intenzívneho tréningu sa zapísal na svoj prvý zápas, ktorý skončil remízou a bol to najlepší zápas večera.

Naša premena nás zblížila ešte viac. Obaja sme si prešli tým istým a teraz sa cítime oveľa lepšie. Vieme si konečne povedať jeden druhému, aký sme atraktívni, je to úžasné,“ pokračuje Rebecca. „Nech chcete dosiahnuť čokoľvek, musíte najprv začať. Choďte na prechádzku, plávajte alebo bežte, ak to zvládnete. Urobte prvý krok tým správnym smerom, nech je to už kdekoľvek.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: rzl

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Finančná správa si posvieti na MOMky: Kotlár má vážne podozrenie, že počas pandémie sa niečo zanedbalo
Hoaxy zašli priďaleko.
FotoVáš Tip
Hoaxy zašli priďaleko, na ľudí číha nové nebezpečenstvo: Slovák šíri na internete strašidelnú výzvu!
Na scenáristu nedá televízia dopustiť.
Foto
Andy Kraus zdolal jeden zo svojich najväčší strachov: Uf, to chcelo ale odvahu!
Ilustračné foto
Na západe zúri nebezpečné ochorenie: Slovensko tento rok láme rekordy, na zozname pacientov sú len tínedžeri
Nájdete všetkých psíkov, ktorí majú zatvorené aspoň jedno oko?
Slováci, potrápte si hlavičky: Koľko psíkov má na obrázku zatvorené aspoň jedno oko?
Spomienkové zhromaždenie pri príležitosti 79. výročia oslobodenia Bratislavy.
Splnili sme sľub, vyhlásil Fico: Seniori si po novom prilepšia k dôchodku
Na snímke minister dopravy a výstavby SR Jozef Ráž ml. (nominant Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kysucká diaľnica D3: Minister Ráž tvrdí, že stavať by mohli budúci rok
Radko Urbanyak
Foto
Spoznávate tohto malého chlapca? Z barmana sa stal televíznou hviezdou! Teraz vystupuje na obrazovkách
Vladimir Putin.
Hnev Kremľa: Kvôli úradom čelí partner Putinovej ex problémom! O čo ide?
(ilustračné foto)
Stačil okamih sa rozpútalo sa peklo: Výbuch vozidlo roztrhal na kusy! O život prišlo najmenej 10 ľudí
Vojenské jednotky dobrovoľníkov iránskej armády počas výročnej vojenskej prehliadky v Teheráne.
Blízky východ sa otriasa útokmi, generálny tajomník varuje: Jedna chyba by viedla k niečomu nemysliteľnému!
Čo vás čaká tento týždeň? (ilustračná foto)
3 znamenia, za ktorými sa skrývajú falošní SEBCI: Keď pôjde do tuhého, PODRAZIA vás!