Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.08.2019 10:00 | Správy

PRAVIDLÁ SMS súťaže

PRAVIDLÁ SMS súťaže
Vyhrávaj s Novým Časom vstupenky na kvalifikačný zápas ME Slovensko - Chorvátsko (ďalej len ,,súťaž“)

SMS súťaž prebieha v čase 17.8.2109 – 27.8.2019

Súťaž je propagačnou aktivitou Organizátora a jej cieľom je podpora a propagácia služieb organizátora za účelom uplatnenia sa na relevantnom trhu. Táto súťaž nie je hazardnou hrou v zmysle zákona č. 171/2005 Z.z. o hazardných hrách a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.

1. Súťažiaci sa do súťaže zapojí prostredníctvom zaslania SMS v správnom tvare, t.j. ak pošle SMS v tvare ME na číslo 6666 (ďalej len ,,SMS v správnom tvare“) a súťaží tak o 10 x vstupenku na futbalový zápas Slovensko – Chorvátsko, ktorý sa odohrá dňa 6.9.2019 v Trnave (ďalej len cena).

2. Súťažiaci bude do súťaže zaradený toľkokrát, koľkokrát pošle SMS v správnom tvare. Počet SMS prijatých do súťaže z jedného telefónneho čísla nie je obmedzený.

3. Výhrou pre súťažiacich bude cena: 5 x 2 vstupenky na futbalový zápas Slovensko – Chorvátsko, ktorý sa odohrá dňa 6.9.2019 v Trnave

4. 5 výhercovia výhry budú vyžrebovaní, vždy 1 výherca, v dňoch 20.8.2019, 22.8.2019, 24.8.2019, 26.8.2019, 28.8.2019.

5. Výhercovia budú kontaktovaní telefonicky alebo prostredníctvom SMS.

6. Pre odovzdanie výhry je výherca povinný splniť nasledovné povinnosti: uviesť svoje meno, priezvisko, presnú adresu, mať vysporiadané všetky záväzky voči svojmu operátorovi.

7. Zapojením sa do súťaže vyjadrujú súťažiaci svoj súhlas s oficiálnymi pravidlami SMS súťaže.

8. Výhry z tejto súťaže nie je možné v zmysle §845 Občianskeho zákonníka súdne vymáhať ani za ne žiadať inú protihodnotu alebo náhradu finančnej alebo nefinančnej povahy.

9. Cena za jednu odpovednú SMS je 1€ s DPH.

10. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s.r.o., Šulekova 70 811 03 Bratislava, IČO: 35830387, IČ DPH: SK2020247570, Zapísaná na Bratislava I, odd. Sro, vl.č.25950/B (ďalej len Technický zabezpečovateľ)

11. V priebehu súťaže môže Organizátor vyhlásiť tzv. súťažnú prémiu. Prémia predstavuje doplnkovú formu zaradenia do žrebovania, resp. získania žrebov v priebehu trvania súťaže. O súťažnej prémii budú súťažiaci informovaní formou bezplatnej informačnej SMS zaslanej technickým partnerom súťaže. Forma a časové intervaly zasielania informačných SMS o možnosti získania súťažnej prémie závisí od rozhodnutia organizátora.

12.Účasťou v súťaži súťažiaci prejavujú súhlas s prijímaním bezplatných informačných SMS. Súťažiaci berie na vedomie skutočnosť, že organizátor ani mobilní operátori nezaručujú, že v oblastiach s deklarovaným pokrytím príslušným rádiotelefónnym signálom súťažiaci vždy dosiahne pripojenie a dostatočné predpoklady na uskutočnenie komunikácie za účelom realizácie SMS súťaže.

13. Organizátor nenesie žiadnu zodpovednosť v súvislosti s nejasnosťami týkajúcimi sa vlastníckeho práva na Cenu. Spory o vlastnícke právo na Cenu nebudú mať vplyv na odovzdanie Ceny osobe spĺňajúcej požiadavky stanovené v tomto štatúte, t.j. osobe, ktorá sa preukáže MT resp. SIM kartou, cez ktorú bola odoslaná výherná SMS a ktorá splní podmienky získania výhry definované v tomto štatúte. Nebezpečenstvo škody na Cene prechádza na výhercu okamihom jej odovzdania.

14. V zmysle § 8 ods. 1 písm. i) Zákona o dani z príjmov predstavuje výhra zdaniteľný príjem. Podľa §9 ods. 2 písm. l) Zákona o dani z príjmov je suma výhry vo výške 350 Eur oslobodená od dane z príjmov. Daňovú povinnosť z vecnej výhry presahujúcej 350 Eur je povinný vysporiadať si výherca prostredníctvom daňového priznania k dani z príjmov, s výnimkou prípadu, kedy povinnosť podať daňové priznanie nevzniká z titulu neprekročenia minimálnej hranice príjmu zakladajúcej povinnosť podať daňové priznanie. Daňovú povinnosť výhercu z peňažnej výhry je v zmysle § 43 Zákona o dani z príjmov povinný vysporiadať technický partner súťaže, tzn. že peňažná výhra nad hodnotu 350,00 Eur bude zdanená zrážkovou daňou a výhercovi vyplatená v sume zníženej o odvedenú zrážkovú daň. V zmysle §13 Zákona o zdravotnom poistení podlieha vecná výhra odvodom do zdravotnej poisťovne, a preto môže byť predmetom ročného zúčtovania zdravotného poistenia.

15. Účasťou v súťaži vyjadruje súťažiaci súhlas s týmto štatútom a s tým, aby organizátor súťaže spracúval všetky vyplnené osobné údaje vrátane telefónneho čísla za účelom vytvorenia databázy obsahujúcej vyplnené osobné údaje (ďalej len „údaje“), ktorú by následne po dobu svojej existencie organizátor využíval pri svojej podnikateľskej činnosti na rôzne marketingové aktivity, súťažiaci takisto udeľuje organizátorovi súhlas k prípadnému zverejneniu údajov v propagačných materiáloch súťaže, a to v rozsahu meno, priezvisko a adresa. Súťažiaci takisto berie na vedomie, že poskytnutie údajov je dobrovoľné, že súhlas na ich spracúvanie môže kedykoľvek odvolať – a to písomne doporučeným listom adresovaným organizátorovi.

16. Účasťou v súťaži súťažiaci ako dotknutá osobu v zmysle § 11 zákona č. 122/2013 Z.z o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ako „zákon o ochrane osobných údajov“) udeľuje organizátorovi súťaže ako prevádzkovateľovi súhlas so spracovaním všetkých osobných údajov poskytnutých na základe týchto pravidiel súťaže, vrátane telefónneho čísla a e-mail adresy (ďalej len „osobné údaje“), a to na účel realizácie súťaže, jej vyhodnotenia a komunikácie a na informovanie o ďalších aktivitách organizátora a podľa § 62 zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov na marketingové účely, najmä na zasielanie informácii o produktoch a službách organizátora a tretích osôb prostredníctvom pošty alebo elektronických komunikačných prostriedkov (napr. tel., fax, SMS, MMS, e-mail), t.j. na účely priameho marketingu (ďalej len ako „priamy marketing“).

V prípade, že SMS správa súťažiaceho obsahuje aj také osobné údaje, ktoré nemajú byť podľa organizátora súťaže predmetom zberu, zaslaním SMS správy udeľuje súťažiaci súhlas aj na spracovanie týchto osobných údajov. Súťažiaci má vo vzťahu k jeho spracúvaným osobným údajom všetky práva stanovené zákonom o ochrane osobných údajov, napr. má právo prístupu k osobným údajom, právo na opravu nesprávnych a neaktuálnych osobných údajov, blokovanie nesprávnych osobných údajov a na likvidáciu osobných údajov.

V súlade s § 12 zákona č. 40/1964 Zb. Občianskeho zákonníka v znení neskorších predpisov a § 11 zákona o ochrane osobných údajov súťažiaci dáva organizátorovi súťaže súhlas na vyhotovenie obrazových snímok, fotografií, obrazových a zvukových záznamov, týkajúcich sa jeho osoby alebo jeho prejavov osobnej povahy (ďalej len ako „prejavy osobnej povahy“) vyhotovené v súvislosti so súťažou a na ich použitie, spracovanie a zverejnenie na webových stránkach organizátora súťaže, v propagačných materiáloch organizátora a v budove organizátora, a to na reklamno-marketingové účely a na účely súťaže.

Súťažiaci berie na vedomie, že poskytnutie osobných údajov je dobrovoľné, a že súhlas na ich spracúvanie môže kedykoľvek odvolať, písomne doporučeným listom adresovaným organizátorovi súťaže. Odvolanie súhlasu so spracovaním osobných údajov pred ukončením súťaže, má za následok vyradenie účastníka zo súťaže. Za rovnakých podmienok môže súťažiaci odvolať súhlas s priamym marketingom a s použitím jeho prejavov osobnej povahy. Súhlas so spracovaním osobných údajov, priamym marketingom a s vyhotovením a použitím prejavov osobnej povahy sa udeľuje bezodplatne. Spracúvané osobné údaje a prejavy osobnej povahy je možné zverejniť v hromadných informačných prostriedkoch alebo propagačných materiáloch organizátora súťaže. Súhlas podľa tohto článku sa rovnako vzťahuje aj na tretiu osobu – sprostredkovateľa, prostredníctvom, ktorého bude organizátor súťaže zabezpečovať zber a spracovanie osobných údajov.

17. V prípade neoverenia vlastníka MT, resp. SIM karty vyžrebovaného výhercu súťaže v rámci obdobia 24 hodín po vyžrebovaní výherca stráca nárok na získanie Ceny a organizátor má právo konečného rozhodnutia ako naložiť s nepridelenou Cenou.

18. Cena bude odovzdaná v termíne, spôsobom a na mieste určenom organizátorom.

19. Organizátor je zároveň oprávnený tento štatút a podmienky v ňom obsiahnuté, najmä, ale nie výlučne podmienky týkajúce sa súťaže a získania Ceny, kedykoľvek zmeniť, súťaž skrátiť, predĺžiť, zrušiť či upraviť.

20. Tieto pravidlá sú zverejnené na webe Nového Času. V prípade potreby výkladu ktoréhokoľvek ustanovenia týchto pravidiel je rozhodujúcim pre záväznosť výkladu stanovisko organizátora. Pravidlá sa spravujú právnym poriadkom SR. Tieto pravidlá nadobúdajú platnosť a účinnosť dňom ich zverejnenia.

Nový Čas, Bratislava 12.8.2019

Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Attila Végh (36)
Foto
Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu