Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.08.2019 11:55 | Správy | Politika

Kočnerove správy v Threeme namočili aj Bugára: Čo sa dialo na Maldivách?!

Koho namočí najbližšie?! Uniknutá komunikácia Mariána Kočnera (56) z aplikácie Threema odhaľuje nové prepojenia obvineného podnikateľa s politikmi.

Po novom sa najviac dotýka šéfa Mosta-Híd Bélu Bugára (61), ktorý sa s Kočnerom stretol vlani krátko po vražde Jána Kuciaka († 27) na dovolenke na Maldivách. Bugár najskôr priznával pozdrav či zamávanie, no po zverejnení nových správ musel vysvetľovať utajenú schôdzku opäť. Kočner totiž svojej priateľke Alene Zsuzsovej (44) písal o rovných troch stretnutiach s Bugárom a dokonca, že na šéfa Mosta „nahučal“.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Robert Fico, Robert Kaliňák a teraz aj Béla Bugár či Andrej Danko. Podľa Kočnerovej komunikácie s Alenou Zsuzsovou mal muž z mafiánskych zoznamov priamy či nepriamy dosah na najvyšších predstaviteľov vládnych strán. „Dobré ránko. Tak som poraňajkoval s Bélom,“ mal napísať Kočner svojej volavke Zsuzsovej 8. marca 2018 priamo z Maldív, kde sa podľa všetkého náhodne stretol so šéfom Mostu-Híd.

Nový Čas vtedy priniesol fotografie oboch mužov pred a po návrate z luxusnej destinácie. Keďže sa ich stretnutie dostalo na verejnosť, obaja aktéri ho vtedy priznali.

Otvoriť galériu
Prepis správy
Zdroj: Infografika Nového Času

„S pánom Kočnerom sme sa stretli na raňajkách, keď som si šiel vziať nejaký syr alebo jogurt, to je jedno. Pozdravili sme sa a dovidenia, vedel som, kto to je, ale viac som ho tam nevidel,“ povedal Bugár. Kočner tvrdil skoro to isté. „Pána Bugára som zahliadol v reštaurácii, pozdravil som ho ako prvý, keďže som mladší, a on odzdravil. Žiadny iný kontakt medzi nami neprebehol,“ uviedol Kočner.

 

Naozaj len raňajky?

Podľa Kočnerových správ Zsuzsovej však raňajky neboli jediným stretnutím, aj keď verejnosti s Bugárom tvrdili niečo iné. „Poobede mám sedenie s Bélom… Poviem mu, ako a čo by som ja urobil na jeho mieste…,“ napísal svojej volavke. Neskôr toho istého dňa ju informoval o výsledku stretnutia. „Je po porade. Je to vnímavý človek,“ tvrdil Kočner a dodal, že Bugár ide skôr domov, čo sa nakoniec aj stalo.

Otvoriť galériu
Šéf Mostu naozaj odletel predčasne, aby riešil koaličnú krízu. Podľa komunikácie sa však mal Bugár do svojho odletu s Kočnerom stretnúť celkovo trikrát. Kočner sa svojej volavke dokonca pochválil, že na Bugára nakričal. Šéf Mosta to popiera. „Akým právom by na mňa mohol „nahučať“ človek, ktorého som stretol prvýkrát v živote, aj to náhodou? Tak by som ho kopol niekde, že by mal veľmi tenký hlas.

Marián Kočner počas našej dovolenky si raz prisadol k nášmu stolu počas raňajok. Vymenili sme si pár viet, vtedy sa zbežne spýtal na aktuálnu situáciu doma. Žiadne poobedňajšie sedenie sa nekonalo,“ povedal Bugár s tým, že Kočnera považuje za zlo a obsah stretnutia mu vie potvrdiť aj manželka. Bugár tiež poprel, že by Kočner nejakým spôsobom prispel k slávnej „tretej vete“, ktorá Mostu umožnila zostať v koalícii po Ficovej demisii.

Čo je pravdivé?

Jozef Šátek, bývalý vyšetrovateľ

- Pre vyšetrovateľa bude ťažké určiť, čo z toho je obyčajné chvastanie sa a čo sú naozaj relevantné informácie pre vyšetrovanie vraždy. Pravda môže byť pokojne len desatina z toho, čo napísal Kočner a polícia to bude musieť doložiť inými dôkazmi. Súhlasím ale aj s názorom, že takáto komunikácia bude ťažko stotožniteľná, keďže nejde o štátom schválené odpočúvanie.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, dcy

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Attila Végh (36)
Foto
Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu