Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.08.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Šmahel sa trápi kvôli predčasne narodenej dcérke, zverejnil smutné slová: Psychicky na dne?!

Trápi sa! Fitnesák Martin Šmahel (36), ktorý sa koncom júna stal dvojnásobným otcom, je so silami na dne.

Jeho partnerka Beáta predčasne porodila v 26. týždni dcérku Emku s hmotnosťou 800 gramov a následne, po nehode sanitky, bojovalo krehké stvorenie v nemocnici o svoj život. So športovcom nedávne udalosti natoľko zamávali, že pred dvomi dňami zavesil na svojom internetovom profile odkaz, z ktorého priam mrazí. Náročné obdobie, vrtkavý stav jeho milovanej dcérky a komplikácie, ktoré môžu prísť každý deň, sa na ňom podpisujú čoraz viac.

Šmahelovi sa v posledných mesiacoch obrátil život hore nohami. Jeho priateľka Beáta, s ktorou tvorí pár dva roky, po komplikovanom tehotenstve predčasne porodila. Dcérka Emka sa narodila v šiestom mesiaci s váhou 800 gramov. Po dvoch dňoch od narodenia sa lekári rozhodli, že ju prevezú z jednej bratislavskej nemocnice do druhej. Nikto však nerátal s tým, že sa presun malého dieťatka zmení na horor. Sanitka, v ktorej sa viezla Martinova dcérka, mala autonehodu. Vďaka pohotovým a duchaprítomným záchranárkam sa podarilo dievčatko zachrániť. Od nešťastia ubehlo sedem týždňov a zdá sa, že Šmahel toto náročné životné obdobie zvláda po psychickej stránke veľmi ťažko.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Svedčí o tom aj jeho šokujúci status na sociálnej sieti, ktorý uverejnil v utorok večer. „Mal som zlý, zlý deň,“ napísal Martin pod svoj záber, na ktorom vyzerá veľmi nešťastne a ustarostene. Za svojou dcérkou totiž chodí do nemocnice každý deň aj s jej mamou a nie je vylúčené, že sa od lekárov mohli dozvedieť správy, ktoré ich nemuseli potešiť.

Obavy o zdravie

Športovcove slová vystrašili jeho blízkych aj fanúšikov, ktorí sledujú, ako sa jeho predčasniatku darí a ako napreduje. „Len dúfam, že maličká je v poriadku,“ nadhodila jedna z jeho ustarostených sledovateliek na sociálnej sieti. Martin, ktorý pre Nový Čas priznal, že je to pre nich oboch náročné, ale veria v dobrý koniec, už až taký pozitívny tentoraz nebol - a mal pre to aj svoje vysvetlenie.

 

„S Emkou je všetko v poriadku. Chcel som len ľuďom pripomenúť, že aj my, čo sme na očiach, máme občas zlé dni, problémy, a že sa ani nám nedejú veci vždy tak, ako si ich naplánujeme. Veľa maličkostí naraz, ale dokopy urobili zlý deň,“ vysvetlil nám Šmahel, ktorý napokon predsa len poodhalil niečo nové aj o svojej malej: „Emka sa pomaličky vyvíja dobrým smerom.“ Kedy si ju privezú domov? Na Emku čakajú doma dve sestričky - Mia, ktorú má fi tnesák z predchádzajúceho vzťahu s moderátorkou Miriam Kalisovou a Lily, dcérka Šmahelovej priateľky Beáty. „Sestričky ju ešte nemohli vidieť,“ povedal nám. Presný termín, kedy si rodičia svoju malú princeznú s veľkou chuťou do života privezú domov, Martin odhadnúť nedokázal. „Na to je ešte priskoro,“ uzavrel pre Nový Čas.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, Dominika Velická

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke šarvátka hokejistov Slovenska (modré dresy) a Švajčiarska (biele dresy) pred striedačkou Slovenska v prípravnom zápase na májový svetový šampionát Slovensko - Švajčiarsko v Humennom.
Nemecko - Slovensko ONLINE: Sledujte prípravný hokejový zápas pred MS
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Finančná správa si posvieti na MOMky: Kotlár má vážne podozrenie, že počas pandémie sa niečo zanedbalo
Medzi Izraelom a Iránom je napätá situáacia (ilustračná fotografia).
V hre sú jadrové zbrane! Irán sa vyhráža Izraelu: Hrozné, čo majú v pláne urobiť
Europol
Europol hlási úspech: Klepli po prstoch globálnym podvodníkom, pozrite sa, čo majú na rováši
Hoaxy zašli priďaleko.
FotoVáš Tip
Hoaxy zašli priďaleko, na ľudí číha nové nebezpečenstvo: Slovák šíri na internete strašidelnú výzvu!
Ilustračné foto
V Keni sa zrútil vrtuľník s vedením armády: Hlásia mŕtvych! Trosky okamžite pohltili plamene
Ilustračné foto
Na západe zúri nebezpečné ochorenie: Slovensko tento rok láme rekordy, na zozname pacientov sú len tínedžeri
Generálny tajomník Severoatlantickej aliancie Jens Stoltenberg.
Šéf NATO na plné ústa: Ukrajina naliehavo potrebuje posilniť protivzdušnú obranu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Aktualizované
Fico odhalil plány: Koho navrhnú na post eurokomisára za Slovensko? Má to byť tento muž
Nájdete všetkých psíkov, ktorí majú zatvorené aspoň jedno oko?
Slováci, potrápte si hlavičky: Koľko psíkov má na obrázku zatvorené aspoň jedno oko?
Spomienkové zhromaždenie pri príležitosti 79. výročia oslobodenia Bratislavy.
Splnili sme sľub, vyhlásil Fico: Seniori si po novom prilepšia k dôchodku
(ilustračné foto).
Turci sa ešte nespamätali z minuloročného zemetrasenia: Prišla ďalšia rana! Krajina je v pozore