Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.08.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Šmahel sa trápi kvôli predčasne narodenej dcérke, zverejnil smutné slová: Psychicky na dne?!

Trápi sa! Fitnesák Martin Šmahel (36), ktorý sa koncom júna stal dvojnásobným otcom, je so silami na dne.

Jeho partnerka Beáta predčasne porodila v 26. týždni dcérku Emku s hmotnosťou 800 gramov a následne, po nehode sanitky, bojovalo krehké stvorenie v nemocnici o svoj život. So športovcom nedávne udalosti natoľko zamávali, že pred dvomi dňami zavesil na svojom internetovom profile odkaz, z ktorého priam mrazí. Náročné obdobie, vrtkavý stav jeho milovanej dcérky a komplikácie, ktoré môžu prísť každý deň, sa na ňom podpisujú čoraz viac.

Šmahelovi sa v posledných mesiacoch obrátil život hore nohami. Jeho priateľka Beáta, s ktorou tvorí pár dva roky, po komplikovanom tehotenstve predčasne porodila. Dcérka Emka sa narodila v šiestom mesiaci s váhou 800 gramov. Po dvoch dňoch od narodenia sa lekári rozhodli, že ju prevezú z jednej bratislavskej nemocnice do druhej. Nikto však nerátal s tým, že sa presun malého dieťatka zmení na horor. Sanitka, v ktorej sa viezla Martinova dcérka, mala autonehodu. Vďaka pohotovým a duchaprítomným záchranárkam sa podarilo dievčatko zachrániť. Od nešťastia ubehlo sedem týždňov a zdá sa, že Šmahel toto náročné životné obdobie zvláda po psychickej stránke veľmi ťažko.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Svedčí o tom aj jeho šokujúci status na sociálnej sieti, ktorý uverejnil v utorok večer. „Mal som zlý, zlý deň,“ napísal Martin pod svoj záber, na ktorom vyzerá veľmi nešťastne a ustarostene. Za svojou dcérkou totiž chodí do nemocnice každý deň aj s jej mamou a nie je vylúčené, že sa od lekárov mohli dozvedieť správy, ktoré ich nemuseli potešiť.

Obavy o zdravie

Športovcove slová vystrašili jeho blízkych aj fanúšikov, ktorí sledujú, ako sa jeho predčasniatku darí a ako napreduje. „Len dúfam, že maličká je v poriadku,“ nadhodila jedna z jeho ustarostených sledovateliek na sociálnej sieti. Martin, ktorý pre Nový Čas priznal, že je to pre nich oboch náročné, ale veria v dobrý koniec, už až taký pozitívny tentoraz nebol - a mal pre to aj svoje vysvetlenie.

 

„S Emkou je všetko v poriadku. Chcel som len ľuďom pripomenúť, že aj my, čo sme na očiach, máme občas zlé dni, problémy, a že sa ani nám nedejú veci vždy tak, ako si ich naplánujeme. Veľa maličkostí naraz, ale dokopy urobili zlý deň,“ vysvetlil nám Šmahel, ktorý napokon predsa len poodhalil niečo nové aj o svojej malej: „Emka sa pomaličky vyvíja dobrým smerom.“ Kedy si ju privezú domov? Na Emku čakajú doma dve sestričky - Mia, ktorú má fi tnesák z predchádzajúceho vzťahu s moderátorkou Miriam Kalisovou a Lily, dcérka Šmahelovej priateľky Beáty. „Sestričky ju ešte nemohli vidieť,“ povedal nám. Presný termín, kedy si rodičia svoju malú princeznú s veľkou chuťou do života privezú domov, Martin odhadnúť nedokázal. „Na to je ešte priskoro,“ uzavrel pre Nový Čas.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, Dominika Velická

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej
Gólman Spišiakov Marcel Melicherčík sa teší na sériu s Košicami.
Prečo v Nitre nechytal Melicherčík? Spišiaci i samotný brankár odpovedajú vyhýbavo
Keď sa po vyše 2 mesiacoch vynoril z prepájacieho tunela, bol očarený...
FotoVáš Tip
Medveď, ktorý prežil v bratislavskej zoo celý život, dostal oázu: Po 27 rokoch konečne cíti pravú hlinu...
Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR Richard Takáč (Smer-SD).
Uľahčenie práce či odbúravanie byrokratickej náročnosti: Minister poľnohospodárstva privítal novelu zákona
Hersh Goldberg-Polin sa objavil na videu Hamasu.
Hamas zverejnil video s rukojemníkom: Hrozivé slová 6 mesiacov po únose
Dentist working in dental clinic with patient in the chair.
Bojíte sa zubára ako čerta? Všetko začína už doma: Dodržiavajte tieto rady a budete mať pokoj