Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.08.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Táslerovi krachlo manželstvo s Aničkou: Nečakaný krok expartnerov, vie o tomto jeho nová frajerka?!

Netradičný krok! Spevák Ivan Tásler (40) s manželkou Aničkou (31) priznali, že ich vzťah je po siedmich rokoch v troskách a nevyhnú sa rozvodu.

Medzitým si však muzikant stihol nájsť novú lásku, mladú vizážistku Denisu (25), s ktorou ho nafotil fotograf Nového Času pred brunetkiným bytom. Aj keď sa na prvý pohľad zdá, že Anička aj Ivan majú vo svojej budúcnosti jasno, urobili šokujúce rozhodnutie. Novému Času sa totiž podarilo zistiť, že manželia, ktorí žijú už niekoľko mesiacov oddelene, v júli spoločne investovali do novej nehnuteľnosti v centre Bratislavy.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Tásler bol s cestovateľkou a blogerkou Aničkou ženatý sedem rokov, keď sa po troch rokoch randenia tajne vzali v ďalekej Austrálii. A hoci sa ani jeden z nich k svojmu súkromiu veľmi nevyjadroval, navonok pôsobili ako stabilný a súdržný pár.

Pred pár dňami však prišiel šok, keď sa lídra skupiny IMT Smile podarilo zachytiť v spoločnosti novej ženy, ku ktorej mal Ivan viditeľne blízko. Nakoniec aj samotná Táslerová priznala, že s hudobníkom im manželstvo nevydržalo a ich láske nadobro odzvonilo.

Otvoriť galériu
Je nám ľúto a berieme ako veľké osobné zlyhanie, že sa nám ani napriek veľkej snahe nepodarilo naše manželstvo zachrániť a prekonať dlhodobú partnerskú krízu, ktorou prechádzalo,“ napísala na svojom internetovom profile. „Naďalej však spolu dobre vychádzame ako priatelia, normálne spolu komunikujeme, nerozchádzame sa v zlom. Vždy sa budeme mať radi,“ doplnila Táslerová.

Mastná suma

Zaujímavé však je, že napriek tomu, že medzi dvojicou to už dlhšie nefungovalo, ešte začiatkom júla investovali do spoločného majetku a v centre hlavného mesta si kúpili byt. „V tejto lokalite sa ceny bytov pohybujú okolo 2 400 eur za štvorcový meter. Pri štandardnej rozlohe 3-izbového bytu, čo je približne 90 štvorcových metrov, je cena okolo 220 000 eur,“ vysvetlil realitný maklér Andrej Churý.

 

Okrem toho však manželia od roku 2013 vlastnia v Starom Meste aj ďalšiu nehnuteľnosť, ktorej hodnota je v podobnej cenovej hladine ako nedávno kúpený byt a navyše je k nej aj garáž. Cena bytu sa tak môže zvýšiť o ďalších 20 000 eur. Nový Čas sa s otázkami obrátil na Táslera a Aničku, no ani jeden do uzávierky neodpovedal. Aký je teda dôvod kúpy, vedia zatiaľ len oni.

Spojila ich svadba

Zatiaľ čo Anička cestuje po svete, Tásler si už stihol nájsť novú lásku. Brunetka Denisa Verná, s ktorou rockera zastihol fotograf Nového Času, mala Ivanovi padnúť do oka koncom júna. Dvojica sa zoznámila na prominentnej svadbe režiséra Jána Ďurovčíka, a to napriek tomu, že na veselici robila Táslerovi spoločnosť jeho ešte stále zákonitá manželka Anička.

Otvoriť galériu
„Tvárili sa, že je v ich vzťahu všetko v poriadku, ale bolo to iba divadlo pred novomanželmi a svadobčanmi. V skutočnosti už dva mesiace predtým spolu nežili,“ prezradil nám jeden z kamarátov manželov s tým, že išlo o dlhodobú krízu. „Ivan sa na svadbe zoznámil s Denisou, zaiskrilo to medzi nimi, začali si spolu písať a stretávať sa. S manželkou už nie je a schyľuje sa k rozvodu,“ uzavrel zdroj Nového Času.

 

Nie je vypočítavá

Podľa osôb blízkych Ivanovej novej láske nejde v prípade Denisy Vernej o žiadnu vypočítavú osobu, ale brunetka je v spoločnosti obľúbená a má dobrú povesť. Aj keď je veľmi atraktívna, táto skutočnosť jej nestúpla do hlavy, je príjemná a milá. V minulosti mala šťastie na vzťahy so zámožnými a zabezpečenými mužmi. Ani tentoraz to nie je inak, lebo sa jej podaril úlovok z vôd šoubiznisu, keď si začala s obľúbeným spevákom.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Mliečna cesta ukrýva ešte mnoho tajomstiev (ilustračné foto).
Astronómom sa podaril veľký objav v Mliečnej ceste: Takéto niečo sa podarí raz za život
(ilustr. foto)
Neuveriteľný nález v Lešti z obdobia II. svetovej vojny: Čo s nimi teraz bude?!
Ilustračné foto.
Trpíte bolesťou chrbta? Môže ísť o VÁŽNE ochorenie! Kedy treba okamžite vyhľadať POMOC
Ilustračné foto
Ukrajina zverejnila počet nezvestných: To číslo trhá srdce! Smutné slová Kyjeva
Zarážajúci moment zo Španielska: Fanúšik požiadal hráča o dres, ten si vypýtal peniaze!
Americká vlajka a čínska vlajka (ilustračná fotografia).
Veľký krok medzi USA a Čínou: Stalo sa to po vyše roku! Ako dopadol rozhovor ministrov?
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj pristúpil k razantnému kroku: Vyvolal vlnu rozhorčenia! Čaká Ukrajinu ďalšia mobilizácia?
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Aktualizované
Je rozhodnuté: Mazáka odvolali z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Národná rada Slovenskej republiky.
Poslanci zvolili nového člena Súdnej rady SR: Stal sa ním tento muž
Siamské dvojičky Daisy a Violet Hiltonové.
Krutý osud siamských dvojičiek: Violet žila s mŕtvou sestrou niekoľko dní! Matka ich predala a... Trpké detaily ich života
Osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov zasahovali na zámku.
FotoVáš Tip
Poplach v centre Zvolena: Na zámku zasahovalo osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov!
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Súdna rada rokuje o odvolaní Mazáka: Ten zo zasadnutia odišiel, čo je za tým?