Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.08.2019 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

CITY PARK Rovinka a Dunajská Lužná

Moderné obchodné centrum CITY PARK Rovinka a Dunajská Lužná láka svojich návštevníkov pohodlnými nákupmi. Obchodné centrum vyrástlo na mieste, kde sa stretávajú obce Rovinka a Dunajská Lužná.

Už samotné otvorenie, ktoré navštívilo niekoľko tisíc návštevníkov, bolo veľmi vydarené. Bohatý kultúrny program upútal tých najmenších aj ostatné vekové kategórie. Veľké parkovisko a okolie boli plné na prasknutie. Vystúpenie detského folklórneho súboru Červené jabĺčko, autogramiáda hercov zo seriálu TV Markíza Oteckovia, divadelné predstavenie pre 500 detí z predškolských zariadení Dunajskej Lužnej aj  Rovinky, koncert Majka Spirita, vystúpenie kubánskej hudobnej skupiny Team Cuba ako aj ďalší program sa stretli s veľkým úspechom.

Zlepšenie dostupnosti kvalitných služieb a tovaru

CITY PARK však neprináša do Dunajskej Lužnej, Rovinky a okolia iba kultúrny program, ale hlavne výrazne zlepšil občiansku vybavenosť tohto regiónu, kde doteraz chýbala ako soľ. Dostupnosť kvalitných služieb a tovaru sa priblížila k tunajším obyvateľom. Nakupovanie v kultivovanom prostredí sa stalo realitou aj v tejto dynamicky sa rozvíjajúcej oblasti a už nie je potrebné absolvovať nákupné výlety do Bratislavy či Šamorína.

Potraviny, drogéria, lekáreň…

V CITY PARK – u sa nachádza veľká a dobre zásobená predajňa potravín Billa, obľúbená pekáreň KVETOSLAVOV s bio produktmi, lekáreň CITY PARK. V predajni Pepco nájdu mladé mamičky všetko pre svoje ratolesti a tí, čo hľadajú doplnky do domácnosti tu tiež nakúpia. Drogéria dm drogerie markt patrí k lídrom na trhu s kozmetikou a zdravou výživou, na svoje si prídu aj zákazníci Beponu, kde nájdu široký sortiment ako napríklad veselé ponožky a pekné spodné prádlo pre dámy aj pánov. Parádnice si prídu na svoje v nechtovom štúdiu Bling nails & beauty studio. Nachádza sa tu aj predajňa TOYETO.

Čo je to TOYETO?

Je to unikátna predajňa vnímavých, kvalitných, nezávadných a trvácnych hračiek, ktoré nie sú len na jedno použitie a majú edukatívny charakter, avšak majú tu aj peknú výbavu pre školákov. Kto chce svoje dieťa potešiť, určite nič nepokazí návštevou tohto obchodu, peknú kytičku k narodeninám mu uviažu v kvetinárstve CUREL. V predajni 1. DAY Vám k tomu pridajú niečo sladké a pre tých starších aj kvalitnú tekutú bonboniéru. CITY PARK myslí aj na domácich priateľov zo zvieracej ríše, v predajni Pet Center vždy pre nich niečo nájdete.

CITY PARK nie je iba o nákupoch

Je to aj miesto pre stretnutie v príjemnom prostredí. Príjemné posedenie si návštevníci užijú v štýlovej kaviarni Street Cafe, v letnom počasí aj na peknej terase, kde sú voňavá káva, dobré zákusky a príjemná obsluha samozrejmosťou.

Kto ochutnal čerstvé jedlo v reštaurácii Elephant DINER, rád sa vráti nielen na výborný burger, ale aj širokú ponuku dobrých jedál a dezertov. V interiéri American style restaurant môžete absolvovať dobrý obed, večeru, ale aj štýlovú oslavu, prípadne inú akciu. Určite sa nemôžete pomýliť.

Služby aj pre motoristov

V septembri bude v CITY PARK-u otvorená aj nová prevádzka samoobslužnej umývacej linky ProfiWash s profesionálnou technológiou Kärcher. Túto špičkovú technológiu ocenia tí, ktorí svoje vozidlá radi udržiavajú v maximálnej čistote a majú radi kvalitu. Spolu s linkou ProfiWash bude uvedená do prevádzky aj samoobslužná čerpacia stanica Oliva, ktorá sa nachádza hneď vedľa už otvorenej čerpacej stanice Shell.

Komplex služieb na jednom mieste

CITY PARK pripravuje aj balíkobox Slovenskej pošty, ktorý adresátom pomôže dostať sa k svojim zásielkam kedykoľvek počas 24 hodín, 7 dní v týždni.

Ako vidieť, sortiment CITY PARKU je naozaj veľmi pestrý. Na jednom mieste vybavíte bez stresu a naraz všetky nákupy či už pešo, na bicykli alebo autom a o chvíľu tu pribudne aj autobusová zastávka.

Milá Dunajská Lužná, Rovinka a okolie, v CITY PARKU na Vás čakajú nákupy a oddych v príjemnom prostredí. V auguste a v septembri sa na Vás CITY PARK teší s kubánskymi večermi pri temperamentnej hudbe a miešaných drinkoch (viac na www.city-park.sk).

 

Rovinka a Dunajská Lužná si v lete užijú originálne kubánske večery

Obyvatelia Dunajskej Lužnej, Rovinky a okolia si budú môcť užiť horúce letné večery v rytme latino.

Obchodné centrum CITY PARK, ktoré spája Dunajskú Lužnú s Rovinkou, ponúka svojmu okoliu kvalitnú letnú zábavu. Kaviareň Street Cafe v CITY PARK-u opakovane spríjemní letné večery kubánskou atmosférou.

Hudba, tanec a letné drinky

Originálna kubánska hudobná skupina Team Cuba z Havany poteší milovníkov latina temperamentnou hudbou a spevom. Ich hudba dokáže v ľuďoch prebudiť temperament a po krátkom čase si už návštevníci užívajú okrem hudby aj tanec.

Team Cuba opäť predstaví to najlepšie z kubánskej hudby: salsa, chachacha, bachata, merengue, cumbia a iné. Hudobníci z Havany plní energie a temperamentu na Vás prenesú dobrú náladu, ktorú Vám ešte vylepšia originálne kubánske miešané nápoje ako Cuba Libre, Piña colada, Mojito, Daiquiri, Mulata, Canchanchara, El Presidente, Culto a la Vida, 7 & Cola, ktoré sa v Street Cafe budú podávať.

O chutné a kvalitné jedlo sa so širokou ponukou postará reštaurácia Elephant Burger - výnimočný koncept v americkom štýle 50. rokov.

Overená zábava kubánskych večerov

Dunajská Lužná, Rovinka a okolie už majú skúsenosti s takýmto večerom. Návštevníci kubánskych večerov svojim počtom ukázali, že sa v takomto príjemnom prostredí cítia dobre a takáto zábava sa im páči. CITY PARK sa preto rozhodol kubánsky večer zopakovať vo štvrtky, 22.08.2019, 05.09.2019 a 12.09.2019, vždy od 18. hodiny.

Do Rovinky aspoň takto zavíta atmosféra najznámejšieho havanského podniku La Bodeguita del Medio, ktorý navštevoval aj sám Hemingway.

CITY PARK sa záujmu obyvateľov okolitých obcí o takýto druh zábavy teší a rád ho podporí, veď aj kubánske večery vznikli na podnet návštevníkov obchodného centra. CITY PARK rád uvíta aj ďalšie námety na takéto príjemné akcie na adrese marketing@tmreal.eu, alebo na www.facebook.com/cityparkrovinka.

Hola Dunajská Lužná, Hola Rovinka, Hola Cuba!

Otvoriť galériu
Zdroj: Prvá penzijná

Otvoriť galériu
Zdroj: TM Real

Otvoriť galériu
Zdroj: City Park

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo