Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.08.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Ženatý spevák Tásler prichytený s inou: Kto je mladá brunetka, ktorá mu pomotala hlavu?!

Už sa neskrývajú! Líder skupiny IMT Smile Ivan Tásler (40) je už sedem rokov ženatý s blogerkou Ankou (31).

Teraz sa však prevalilo, že manželstvo, ktoré sa na prvý pohľad zdalo ako šťastné, je v troskách. Spevák sa v poslednom čase pravidelne objavuje po boku novej slečny! Fotograf Nového Času zachytil párik opakovane, keď spevák svoj nový objav priviezol k jednej z bytoviek v Bratislave.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Spevák Ivan Tásler si svoje súkromie úzkostlivo stráži, no po prevalení série fotografií v intímnej spoločnosti mladej ženy sa rozhodol vyjsť s farbou von. Podarilo sa nám zistiť, že jeho manželstvo s cestovateľkou Aničkou po siedmich rokoch stroskotalo. To však nie je všetko - po jeho boku už stojí iná žena!

Všetko nasvedčuje tomu, že hudobník vymenil rozcestovanú partnerku za mladú milenku Denisu Vernú, ktorá je od neho o pätnásť rokov mladšia. „Áno, je to pravda. Ivan a Anna už spolu nejaký čas netvoria pár,“ potvrdil nám dobrý kamarát Táslera. Podobné informácie má aj ďalšia známa z blízkeho okolia dvojice.

 

„Viem, že sa s Denisou stretávajú. Ona je z Novák. Nedávno začala pracovať ako make-up artistka,“ dodala kamarátka vizážistky. Nádejný párik sa včera opakovane objavil pred Denisiným bytom v Bratislave, kde ju Ivan vysadil a sám si išiel po svojom. O pár hodín sa však opäť vrátil a dvojica spoločne odišla. Bolo však na prvý pohľad zjavné, že k sebe majú blízko.

Hrali divadlo

Spevák sa pritom ešte koncom júna objavil na svadbe choreografa Jána Ďurovčíka, kde mu spoločnosť robila jeho manželka Anna. Všetko však bolo inak, ako sa zdalo na prvý pohľad. „Tvárili sa, že je v ich vzťahu všetko v poriadku. Ale bolo to iba divadlo pred novomanželmi a svadobčanmi, aby nekazili svadbu. V skutočnosti už dva mesiace pred touto svadbou spolu nežili,“ dozvedeli sme sa od iného hosťa svadby.

Otvoriť galériu

Táslerovci však čelili kríze a odcudzeniu už dlhšie. „V ich manželstve to začalo škrípať už dávnejšie. Niekoľkokrát sa rozišli a riešili, či spolu zostanú. Napokon sa rozhodli, že idú od seba. Ivan sa na svadbe zoznámil s Denisou, zaiskrilo to medzi nimi, začali si spolu písať a stretávať sa. S manželkou už nie je a schyľuje sa k rozvodu.“

Nový Čas sa s otázkami obrátil aj na Annu a Ivana Táslerovcov, rovnako aj na Denisu. Jediný, kto reagoval, bola Táslerova manželka. Tá je vášnivou cestovateľkou a zo svojich výletov zverejňuje príspevky na blogu a hoci sa z jej príspevkov zdá, že je aj v súčasnosti v cudzine, informáciu o krachu manželstva potvrdila aspoň cez svoj Instagram.

Táslerova manželka Anna: Už spolu netvoríme pár!

Informácie Nového Času ako jediná z trojice zainteresovaných Tásler - Denisa - Anna potvrdila iba posledná menovaná. Táslerova manželka zverejnila odpoveď na naše otázky prostredníctvom svojho účtu na Instagrame, kde potvrdila, že často kritický 7 rok manželstva bol osudný aj pre nich a dlhšie už netvoria pár.
 "Radi by sme poopravili verejnú mienku, ktorá sa o nás tieto dni šíri skrz médiá. Mrzí nás, že „vyskakujeme“ z bulváru a práve preto, aj keď sme si mysleli, že nikdy nebudeme dávať žiadne takéto vyjadrenia cez sociálne siete (tí, čo nás poznáte viete, že nie sme tie typy), spravíme výnimku. Už nejaký čas netvoríme pár a nežijeme spolu.  Je nám ľúto a berieme ako veľké osobné zlyhanie, že sa nám ani napriek veľkej snahe nepodarilo naše manželstvo zachrániť a prekonať dlhodobú partnerskú krízu, ktorou prechádzalo. Naďalej však spolu dobre vychádzame ako priatelia, normálne spolu komunikujeme, nerozchádzame sa v zlom. Naozaj! Vždy sa budeme mať radi a budeme si blízki a oporou, i keď už nie ako pár. Veríme, že sa na tom ani časom a mediálnym tlakom nič nezmení. S láskou a vďakou spomíname na všetko pekné, čo sme za tie roky spoločne prežili. A tak ako bolo bez škandálov naše manželstvo, sme presvedčení, že bez škandálov prebehne aj náš rozvod. Sme OK, navzájom, aj každý zvlášť ," uviedla sympatická blogerka na sociálnej sieti, čím potvrdila zrejme definitívny krach manželstva.

 

Ivanove lásky

Otvoriť galériu

O tom, že hudobník je milovníkom krásnych žien, svedčí aj jeho románik s bývalou riaditeľkou súťaže krásy v 90. rokoch.

 

Otvoriť galériu

O vzťahu so speváckou kolegyňou sa dlho šuškalo, pred piatimi rokmi to nakoniec Jana potvrdila s tým, že Ivana v roku 1999 vymenila za nového priateľa.

 

Vera Wisterová (42), moderátorka

Ryšavka a muzikant si začali v roku 2001, no neprekonali kritický siedmy rok a napriek tomu, že spolu nakrúcali reláciu pre televíziu Markíza, sa v roku 2008 rozišli.

 

Anna Tásler Onderková (31), cestovateľka

S Aničkou sa Tásler zoznámil v rádiu, kde pracovala. Po troch rokoch randenia sa nakoniec v roku 2012 tajne zosobášili v ďalekej Austrálii a tento rok ich láske odzvonilo.

 

Otvoriť galériu

Denisa Verná (25) pochádza z mesta Nováky, žije v Bratislave. Podľa informácií Nového Času pracuje ako make-up artistka. Nedávno bola na študijnom pobyte v Londýne, kde strávila šesť týždňov. Dlhovlasá brunetka si už na prvý pohľad potrpí na svoj vzhľad, čo dáva najavo úpravou tváre aj oblečením.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Čína si predvolala na koberček nemeckú veľvyslankyňu: Pozrite sa, ako na to zareagovala
ilustračné foto
Rusko pení: Tvrdí, že zaútočí na Poľsko! Prezradilo, kedy by k tomu mohlo dôjsť
Príspevok na zvýšenú splátku úveru na bývanie je stanovený na 75 % zo zvýšenia mesačnej splátky, maximálne v sume 150 eur
Zadlžení Slováci špekulujú s hypotékami: Dianie okolo úverov mnohých prekvapí
Primátor hlavného mesta má ambíciu  sprístupniť ročne 200 nájomných bytov.
Mapa Bratislavy sa zmení: Toto pribudne v Petržalke
Ilustračné foto
Žena bojovala o život po tom, ako sa napila z kávy na letisku: ŠOKUJÚCI dôvod! Môže sa to stať aj vám
Richard Sulík
Sulík sa chce dostať do europarlamentu: Ochraňujme prírodu, ale nezničme si európsky priemysel, tvrdí
vojak
Je rozhodnuté: Krajina prispeje vojakmi do síl NATO! Takto to súvisí s vojnou na Ukrajine
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister Taraba: Národné parky majú zabezpečené financovanie z Envirofondu
(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Toto obdobie ženského životného cyklu môže trvať až sedem rokov.
Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka
Foto
Hokejový talent Dvorský o neúčasti na MS: Klamal by som, že...
Na snímke podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) Michal Šimečka (Progresívne Slovensko).
Šimečka: Progresívne Slovensko odmieta využívanie druhého piliera na štátne investície