Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Bolestná spoveď matky zavraždeného boxera († 45): Desivá predtucha Petrovho synčeka

Z rodinnej tragédie sa rodina mŕtveho Petra († 45) nedokáže spamätať. Z vraždy trénera boxu v Michalovciach obvinili jeho manželku Zuzanu (44), ktorá je v cele policajného zaistenia.

Podľa vyšetrovateľa svojho manžela a otca synčeka Mateja-Dušana (10) bodla v sobotu po polnoci ostrým predmetom do hrude. Užialená Jana (69), matka nebohého, je z náhleho odchodu svojho syna, zanieteného športovca a milujúceho otca nesmierne zarmútená. V čase vraždy bola s vnukom v Česku a práve pred odchodom do cudziny vyslovil Matej -Dušan desivú predtuchu.

Matka zosnulého Petra len ťažko hľadá vhodné slová, ktoré by vyjadrili jej bolesť. Hovorí o jeho podnikateľských plánoch, pred tromi rokmi si otvoril telocvičňu a robil všetko pre svoj sen - v Michalovciach oživiť box. „Bolo to na ňom vidieť, že je šťastný a hrdý, telocvičňu urobil zo starej kotolne. Vravel, že svojmu synovi chce po sebe niečo zanechať. O problémoch v manželstve sa často nezmieňoval,“ vraví nešťastná matka.

 

Bol ako štvanec

Zlom v manželstve Petra a Zuzany nastal podľa nej pred dvomi rokmi. „Dozvedeli sme sa, že Zuzana začala nadmerne piť,” hovorí Petrova matka, ktorej sa neskôr zdôveril, že ho manželka niekoľkokrát fyzicky napadla v spánku. „Po údere kladivom mal na hlave krvavé poranenia. Hovorila som mu, že je nebezpečná, ale nikto mne ani synovi neveril. Bol ako štvanec,“ prezrádza s plačom.

Otvoriť galériu
Aj keď vraj nebol dokonalý a občas podľahol emóciám, bol skvelým otcom a manželom. „Radila som mu, aby sa rozišli, alebo nech to rieši s políciou, ale on ma neposlúchol. Ľúbil ju takú, aká je,” plače matka. Manželkine fyzické útoky na Petra potvrdil aj jeho kamarát Miroslav (53).

Hrozné tušenie

Počas osudného víkendu bola babička Jana s vnúčikom Matejom-Dušanom (10) na návšteve rodiny v Česku. Chlapec sa tam ale vôbec netešil, mal zvláštne tušenie. „Pred odchodom mi hovoril, že nemá dobrý pocit, len aby sa doma ocinovi alebo mamke nič nestalo. Keď sme sa potom dozvedeli tú hroznú správu, nedokázali sme tomu uveriť,“ priznala Jana. Napriek všetkému sa na nevestu Zuzanu nehnevá. „Odpúšťam jej, cítim len hlbokú ľútosť. Nenávisťou by som ubližovala iba sebe. Pre Zuzanu bude najväčším trestom to, keď si uvedomí, čo urobila a že s tým bude musieť navždy žiť,” povedala tichým hlasom.

Rozhodne sociálka

Syna nebohého Petra a Zuzany by mali prideliť starej mame. „Riešili sme to so sociálkou a vyzerá to tak, že Mateja-Dušana pridelia do starostlivosti mne. Zatiaľ je v nemocnici pod dohľadom odborníkov, kým nespracuje tú hroznú správu, čo sa stalo jeho ockovi,” zakončila Jana. Nový Čas oslovili aj rodinu obvinenej Zuzany, aby sa k prípadu vyjadrili. V mieste trvalého bydliska, kde má žiť so svojou matkou, sa nám ale nepodarilo nikoho zastihnúť.

Štátom pridelený advokát obvinenej k prípadu uviedol, že klientka popiera skutok, ktorý sa jej kladie za vinu. „Vzhľadom na jej zdravotný stav sa odmieta bližšie vyjadrovať,” povedal jej obhajca Viktor Križiak.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: sk, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Lutz Berlemont-Bernard - Stadt-Land-Fotografie - Israel von Norden bis Süd
Grécko zavalili mračná prachu zo Savany: Takéto niečo nezažili roky! Úrady varujú
Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?
(ilustračná foto)
Francúzsko čaká ťažká skúška: V leteckej doprave štrajkujú, musia sa pripraviť na komplikácie
Fínsky prezident Alexander Stubb.
Fínsky prezident na plné ústa: Po vstupe do NATO stojíme na frontovej línii, tvrdí