Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.07.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Dangl po návrate do Milujem Slovensko vykšeftoval v RTVS ďaľšiu šou: Lukratívna ponuka pre Šoka

Zalepili mu oči?! Len nedávno vyplávalo na povrch, že kapitánmi relácie Milujem Slovensko budú opäť Dano Dangl (44) a Adela Vinczeová (38).

Bolo teda isté, že o prácu prišli Juraj Šoko Tabaček (40) so Stanislavou Kašperovou (33), ktorí ich suplovali. Vyzerá to tak, že aspoň Šoko nemusí plakať do vankúša. RTVS totiž chystá nový projekt, ktorý má pod palcom práve Dangl. A ten dal zabávačovi, ktorého pripravil o post kapitána v Milujem Slovensko, lukratívnu ponuku.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Danglovi ide karta. Nielen, že sa vracia do Milujem Slovensko ako kapitán, ale jeho spoločnosť vyrába projekt, ktorý bude vysielať rovnako RTVS. Pôjde o obdobnú šou, akú mala kedysi Markíza, kde ju mal pod palcom tiež. Kým vtedy dostala šou názov Vo štvorici po Slovensku, tentokrát to bude S úsmevom po Slovensku. Dano do šou oslovil Mariána Čekovského, Janu Kovalčíkovu či Dominiku Kavaschovú, ale aj bývalého hokejistu Borisa Valábika.

Ten bude sprievodcom a šoférom ikonickej dodávky, ktorou bude účinkujúcich voziť po rôznych kútoch Slovenska. Partiu uzatvára práve Juraj Šoko Tabaček, ktorý bol predchádzajúcu sezónu kapitánom u Nikodýma v Milujem Slovensko. Toho však vystriedal práve Dangl, ktorý sa do obľúbeného formátu vrátil a Šoko tak zostal s dlhým nosom. Nie však nadlho. Po tom, čo bol vystrnadený z jednej šou, Dangl mu ako „odškodné“ ponúkol miesto v jeho ďalšom projekte, ktorý vyrába pre RTVS.

Otvoriť galériu

„Mňa najviac zaujala partia, s ktorou budem cestovať. Najviac sa teším na to, čo neviem, lebo čakáme vždy na prekvapenia. Nikto nám nič nechce prezradiť. Ráno neviem, kde večer skončím a nevieme ani, kde budeme medzi tým. Spoznám veci, ktoré som nevidel a zažijem veci, ktoré som nezažil. Navyše s ľuďmi, ktorých zatiaľ vôbec nepoznám. Okrem Čekyho, ktorého poznám až-až,“ povedal Tabaček na margo novej spolupráce.

 

Čeky sa dokonca s babami Dominikou a Jankou predtým nepoznal. ,,Tešil som sa na toto natáčanie, lebo táto relácia pobaví aj toho najnáročnejšieho diváka, ktorý spozná a objaví vďaka nám nové krásne miesta na Slovensku. A teším sa aj na robotu s ľuďmi, ktorých štáb vybral, lebo Šoko je môj dlhoročný parťák a baby vôbec nepoznám. Takže bude zábava."

Z Markízy do RTVS

Danglova relácia je už v procese tvorby a padli už prvé klapky. Zdá sa, že sa scenárista opäť udomácňuje v RTVS. Keď ho vlani striedal v Milujem Slovensko Šoko, Dano spúšťal zábavnú šou na Markíze 2 na 1. Relácia však mala len sedem častí. Nedávno však Adela s Danom vyrukovali s tajnou dohodou, že sa do šou Milujem Slovensko vrátia a dokonca, že sa budú so Šokom a Stankou striedať.

Teraz je tak rad práve na Vinczeovej a Danglovi, ktorí sa vracajú. Zabávač dokonca zarobí aj na novej šou S úsmevom po Slovensku. Aj naďalej si však necháva „zadné vrátka“ v Záhorskej Bystrici. „Dangl bude porotcom aj v 5. sérii úspešného programu Tvoja tvár znie povedome,“ potvrdil informácie Nového Času šéf PR a marketingu Markízy Michal Borec.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Europoslanec Miroslav Radačovský.
VIDEO Slovenský europoslanec vypustil v rokovacej sále EP holubicu! Prečo to urobil?
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Moskva a Kyjev dospeli k dohode: Ide o veľmi citlivú záležitosť! K čomu pristúpili?
Ilustračné foto
Najvyšší súd potvrdil rozhodnutie v kauze expremiéra: Viezol sa v tom spolu s manželkou!
Alergikom sa začína ťažké obdobie.
Peľová sezóna brezy sa blíži ku koncu: Nahradí ju tento SILNÝ alergén!
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
Bidenov podpis SPEČATIL nielen osud Ukrajiny: O niekoľko hodín sa to začne!
The poor old man's hands hold an empty bowl. The concept of hunger or poverty. Selective focus. Poverty in retirement.Homeless. Alms
Pochmúrne vyhliadky pre celý svet: Hrozivé konflikty zvyšujú prípady akútneho hladu
Rowan poklad našiel pri prechádzke so psom.
Foto
Školák pri venčení psa natrafil na zvláštnosť: Zistili, čo to je, mama lapala po dychu!
Foto
Spečatí Hancko životný prestup? Záujem majú tieto dva veľkokluby
Pri pobreží Kanárskych ostrovov sa utopili najmenej traja migranti
Nelegálna migrácia s tragickým koncom: Medzi obeťami je aj dieťa! Úrady zadržali podozrivých
Na snímke zľava Michal Šimečka a Branislav Gröhling.
Opozícia kritizuje zákon o telerozhlase: Šimečka hovorí o štátnej televízii, Gröhling tvrdí, že naráža na predpisy EÚ
Nemecký kancelár Olaf Scholz
Scholz sa zaviazal podporovať Ukrajinu: Pridal sa k nemu ďalší mocný muž! Kancelár však túto vec odmieta
(ilustračné foto).
V strese sú zamestnanci, potom cestujúci: Odbory štrajk odvolali, stovky letov sa však neuskutočnia