Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.07.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Iveta Malachovská vydala jedinú dcéru: Úspešný ženích sa postaral o nezabudnuteľný moment

Už nie je len mama, ale aj svokra! Známa moderátorka Iveta Malachovská (54) má s manželom, operným spevákom Martinom Malachovským (51), za sebou veľký deň.

Ich jediná dcéra Kristína (25) išla pod čepiec, a povedala áno svojej dlhoročnej láske, Adamovi Kocianovi (24), ktorý hrá volejbal za nemecký národný tím. Moderátorka Novému Času prezradila, čo svojej dcére a zaťovi zo srdca najviac v ich veľký deň želá a ako prebiehala svadba, ktorá sa konala v luxusnej bratislavskej reštaurácii na brehu Dunaja.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Manželia Malachovskí včera zažili deň plný očakávaní a silných emócií. Ich jediná dcéra Kristína sa stala manželkou úspešného volejbalistu Adama Kociana. Ako o mladšom športovcovi prezradila jeho slávna svokra, hrá volejbal za národný nemecký tím a narodil sa slovenským rodičom v Nemecku.

Práve čerstvý ženáč sa postaral o nezabudnuteľné momenty. „Veľmi milým prekvapením bude, že sa bude spievať pieseň Na kráľovej holi, a to v podaní môjho zaťa! To bude veľmi veselé, ale, samozrejme, s podporou ostatných spevákov a hostí. Lebo my máme radi Slovensko a tešíme sa aj na takú medzinárodnú slovenskú svadbu,“ povedala pár hodín pred svadbou Novému Času Iveta Malachovská s tým, že pozvaných bolo približne deväťdesiat hostí a mnohí budú zo zahraničia. „Chceme im ukázať, ako na Slovensku vyzerajú svadby aj čo sa týka slovenského folklóru, aj čo sa týka slovenskej súčasnej hudby. A budeme sa zabávať, ruka hore a tešíme sa zo života!“ tešila sa moderátorka, ktorá sa ako svadobná mama nezastavila. „S manželom sme sa ako všetci rodičia snažili vychádzať v ústrety a pomôcť v tom, čo treba. Sme k dispozícii ,odnes, privez, urob,´ ale prežívame to fantasticky, pretože sme sa na to veľmi tešili,“ prezradila s úsmevom zákulisie svadobných príprav Iveta. Po obrade v bratislavskom Primaciálnom paláci sa svadobčania presunuli do luxusnej reštaurácie na petržalskej strane Dunaja.

 

Priebeh svadby bol plne v réžii mladomanželov. „Nedávno boli v Aténach, na svadbe jedného z Adamových spoluhráčov, tak tam sa im zapáčila jedna vec. Povedali, že to chcú aj oni na Slovensku. Budú tam zaujímavé prvky, ktoré si poprinášali z rôznych kútov sveta,“ uviedla moderátorka, ktorá sa teší, že dcéru a zaťa má teraz doma na Slovensku, keďže žijú v Nemecku. Ako Malachovská nedávno vysvetlila v rozhovore pre Nový Čas, Kristína a Adam sa poznajú dlhé roky, lebo to bola Kristínina prvá láska a po rozchode si opäť našli k sebe cestu. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mrh, mm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Spôsobili obrovský rozruch: Šťavnatý bozk volejbalistiek počas zápasu!
Na snímke podnikateľ Štefan Žiga a obhajcovia Sergej Romza (v pozadí vľavo) a Radko Timkanic (v pozadí uprostred).
Podnikateľ Štefan Žiga podal sťažnosť: Čelí obžalobe z podplácania! Kto definitívne rozhodne?
Ilustračné foto
Konečne to prišlo! Úroky začnú KLESAŤ: Kedy sa príde k zmene?
Prezidentka SR Zuzana Čaputová na rozlúčkovej návšteve Poľska
Čaputová sa stretla s prezidentom Poľska: Posledný rozhovor a rozlúčka!
Bratislavská krajská kriminálka objasnila sofistikovanú krádež pohonných hmôt
Foto
VIDEO zo zásahu mužov zákona: Zločin, aký sa často nevidí! Dostane vás, čo mali dvaja chlapi spáchať
Ilustračné foto
Veľký krok proti AI: Ak niekto vytvorí TOTO, môže skončiť v base
Šéfka rezortu kultúry chystá razantné kroky.
Šimkovičová o upravenej verzii zákona o STaR: Prezradila, kedy ho chce predložiť vláde!
Minister označil udalosť za zbytočnú tragédiu.
Dohoda medzi envirorezortom a KDH: Takto sa zmení zákon o odstrele medveďov
Ilustračné foto
V Česku zúri EPIDÉMIA, napáda najmä tínedžerov: Vysoký nárast prípadov!
Na snímke zľava ruský prezident Vladimir Putin a čínsky prezident Si Ťin-pching.
Čína prelomila mlčanie: TAKÁTO je pravda o našej podpore Ruska vo vojne!
V Nitre absolvovala výmenu hlavice stehnovej kosti 105-ročná pacientka.
V Nitre podstúpila zákrok 105-ročná pacientka: Pani Helenu čakajú doma desiatky príbuzných
Nemocnice by mohli získať peniaze na nové CT a MR prístroje. Kvalitná diagnostika je totiž drahá, pomoc od štátu sa preto zíde.
Foto
Rezort zdravotníctva rozdelí milióny eur: Čo kritizujú lekári a o čo požiadali nemocnice?