Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.07.2019 09:55 | Správy | Krimi | Domáce krimi

Lukáš († 21): Smrť po policajnom zásahu! Zúfalé výkriky na chodbe pred tým, ako zomrel

Obrovské rodinné nešťastie! Tragicky sa skončil policajný výjazd na sídlisku vo Veľkom Krtíši. O život po ňom prišiel Lukáš († 21).

Mladý muž sa predtým dostal do konfliktu so svojou starou mamou Ľubicou. Nikto však nepredpokladal, že o pár hodín na to už bude mŕtvy. Prípadom sa zaoberá aj Úrad inšpekčnej služby ministerstva vnútra.

Lukáša († 21) od malička vychovávala jeho stará mama Ľubica. V stredu však prišlo k nečakanej tragédii. Lukáš sa pohádal so svojou starkou, ktorá zalarmovala políciu. Obrovská dráma sa potom odohrala priamo na chodbe paneláka.

Otvoriť galériu
Susedky Soňa a Simona prežili minúty hrôzy a všetko počuli. „Lukáš mal byť pod vplyvom drog. Z chodby bolo počuť obrovský krik a buchot. Policajti si s mladým susedom nevedeli dať rady,“ ozrejmuje Soňa. Dodáva, že Lukáš stále kričal, aby mu starká pomohla. „Potom keď ho policajti držali, už kričal, že ho to bolí a nevie dýchať. Chcel, aby som mu otvorila dvere, no nemohla som, nedovolili mi to policajti,“ vysvetľuje Lukášova suseda. Potom nastalo hrobové ticho.

 

Desivé slová

Susedky si mysleli, že mužom zákona sa podarilo mladého muža upokojiť. „Jeho starká bola v chodbe, podišla k vnukovi bližšie a povedala – pre Boha, on už nedýcha! Začína fialovieť!“ hovorí Soňa. Následne prišli záchranári.

„Tí vykonávali rozšírenú resuscitáciu, následne však lekár s poľutovaním musel skonštatovať úmrtie,“ povedal hovorca záchranárov Andrej Hirjak. „Policajti však Lukášovi nepodali prvú pomoc. Už som ho videla len mŕtveho. Nos a aj ústa mal od krvi. Všade na chodbe bolo množstvo jeho krvi,“ objasňuje Soňa, ktorá sa nevie zbaviť pocitu, že pri policajnom zákroku nebolo všetko v poriadku.

„Povedala som to aj vyšetrovateľovi a poviem to aj na ďalšej výpovedi. Nebudem predsa klamať,“ dodala suseda, ktorá je spolu s dcérou Simonou zo smrti mladého suseda šokovaná. Poznali ho totiž ako dobrého chlapca, ktorému ochotne pomáhali. „Nedávno sa vrátil z liečenia. Snažil sa zamestnať, mal aj priateľku. Veď aj počas toho zákroku kričal aj jej meno,“ prezrádza Veľkokrtíšanka.

Lukášovou smrťou sa zaoberá Úrad inšpekčnej služby MV SR. „Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a vykonáva potrebné procesné úkony nevyhnutné pre objasnenie. Presné príčiny smrti muža budú aj predmetom skúmania znalcov, ktorých vyšetrovateľ pribral z viacerých odborov,“ zakončila Petra Friese, hovorkyňa Ministerstva vnútra SR s tým, že nebudú v súčasnosti poskytovať bližšie informácie.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, den

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Opitý vodič sa zranil pri náraze vozidla do stĺpa v Prešove.
Foto
Opitý vodič to napálil rovno do stĺpa! Nenormálne, koľko nafúkal: FOTO z nehody
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Strašné následky po útoku ruskej armády: Medzi obeťami je aj dieťa! Zelenskyj sa vyjadril k nešťastiu
Podnikateľ bojuje s rakovinou lymfatických uzlín.
Chorého Fedora Flašíka previezli do cudziny: Zachránia ho na klinike prominentov?!
Alexej Navaľnyj († 47)
Zadržali podozrivých z útoku na ruského opozičníka: Bol blízkym spojencom Navaľného († 47)
(ilustračné foto)
Slováci, pozerajte na oblohu! Uvidíte tam niečo nezvyčajné
(ilustračné foto)
Zúrivý pes v Čechách napadol seniorku: Prišla o nohu, bojuje o život!
Bratislavské módne dni.
Foto
FOTOGALÉRIA z Bratislavských módnych dní: Nahodená Šimkovičová prišla s dcérou a aha, kto ukázal ZADOK!
Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém
(ilustračné foto).
Letecké spoločnosti reagujú na vyostrený konflikt medzi Izraelom a Iránom: Čo sa mení?
(ilustračné foto)
Idem si po alebo pre vodu? Správna možnosť je len jedna! Vždy sa používa táto predložka
Bombardér B-1 Lancer (ilustračné foto).
Pád strategického bombardéra má tragickú dohru: Rusko informovalo o úmrtí, pátranie ďalej pokračuje
ilustračné foto
Irán pod zúrivou paľbou Izraela: Zasiahli výbuchy aj jadrové zariadenia?!