Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.07.2019 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Budú toto NAJ momenty z Pohody 2019? Celebritné rodinky či drsné vystúpenie iba pre silné žalúdky!

Už po 23. raz sa koná hudobný festival Pohoda. Toto podujatie, bez ktorého by si mnohí nevedeli leto predstaviť, prináša so sebou množstvo hudobných vystúpení. Okrem toho si organizátori pripravili viaceré sprievodné akcie. Prítomných festivalových hostí šokoval umelec Victor Martinéz z Mexika, ktorý sa na promenáde objavil celý zakrvavený. Ktoré známe tváre sa objavili medzi desaťtisíckami návštevníkov?

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Tento rok hudobný festival Pohoda prilákal veľké množstvo návštevníkov. To najlepšie z domácej i zahraničnej muziky si prišli pozrieť aj cezpoľní. Niektorí dokonca chceli až tak zaujať, že svoje umenie ukázali priamo na promenáde festivalu.

V piatok počas dňa sa na vyhradenom mieste predstavil umelec z Mexika, ktorý svojím šokujúcim vystúpením natoľko zaujal, že viacerým divákom behal mráz po chrbte. „Vyzeralo to tak, ako keby bol celý krvavý a jedol surové mäso. Neviem, či to bolo reálne, ale nebol na to príjemný pohľad. Všetci, ktorí to videli, boli z toho zhrození - a boli tam aj deti,“ povedal pre Nový Čas jeden z návštevníkov festivalu.

Otvoriť galériu

Napriek tomu, že umelec zo zahraničia pôsobil, akoby bol celý poliaty krvou, nebolo tomu tak. Išlo totiž čisto len o umenie. „Umelcom vystúpenia necenzurujeme, v tomto prípade šlo o formu výtvarného umenia – performanciu Victora Martinéza z Mexika, ktorý je jedným z najznámejších performerov krajiny,“ vysvetlil organizátor Pohody Michal Kaščák pre Nový Čas.

 

Mexičanove netradičné vystúpenie však videli aj niektoré deti, ktoré na festival prišli v sprievode svojich rodičov. Podľa organizátora však v tejto časti, kde Martinéz vystupoval, nemali čo robiť. „Rodiny s deťmi majú vyčlenený vlastný sektor na festivale. Zóna, kde je umiestnený performance box Hala Transart communication je na druhej strane areálu, spoliehame sa na zodpovedný prístup rodičov,“ uviedol Kaščák.

Nový frajer

Otvoriť galériu

V piatok na festival dorazila aj známa herečka Jana Kovalčíková (28), ktorá hviezdi v seriáli Oteckovia. Sprievod jej robil nový priateľ, s ktorým sa počas dňa vodili za ruky a zamilovane sa na seba pozerali.

 

Šťastná rodinka

Otvoriť galériu

Herec Milan Ondrík (39) prišiel na Pohodu s dlhoročnou partnerkou, herečkou Zuzanou Moravcovou (43). Dvojici spoločnosť robili ich tri deti.

 

Doktorka Haasová

Otvoriť galériu

Počas festivalu herečka Zuzana Haasová (38) spolu s dcérou Romanou (14) merali viacerým návštevníkom hladinu cukru v krvi. O Haasovej je veľmi dobre známe, že patrí k silným cukrovkárom.

 

Tanečnica festivalu

Otvoriť galériu

Počas piatkového večera v tanečnom stane vystúpila aj herečka Petra Polnišová (43), ktorá návštevníkov učila choreografiu, a bola k tomu aj primerane zábavne nahodená.

 

Nováčik

Otvoriť galériu

Po prvý raz sa na tomto hudobnom festivale objavil herec Juraj Bača (31), ktorý prišiel s viacerými kamarátmi.

 

RTVS ZRUŠILA RELÁCIU O POHODE

Vedenie telerozhlasu malo spraviť zmenu v programovej štruktúre až na poslednú chvíľu v piatok ráno, teda v deň vysielania prvého dielu relácie na televíznej Dvojke. Upozornil na to portál aktuality.sk. RTVS mala divákom priblížiť atmosféru z areálu trenčianskeho letiska v relácii Festivalové minúty, ktorá mala mapovať denné dianie na najväčšom slovenskom hudobnom festivale. Pôvodne mala Dvojka vysielať raláciu aj v sobotu a nedeľu, v programe však na internetovej stránke RTVS už chýbala. Telerozhlas dôvody zmeny do soboty nevysvetlil.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, dw

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ana chcela ujsť pred trápením a odísť zo sveta dôstojne.
Ana († 47) bojovala za eutanáziu a vyhrala: Únik z nekončiaceho PEKLA
Ranná zrážka električky s chodkyňou.
Foto
Vážna nehoda v Bratislave: Električka vrazila do chodkyne! Skončila v nemocnici
(ilustračné foto)
Magický ZÁBER, aký sa podarí raz za život: AHA, čo bolo vo vlne vedľa surfistky
Matka s 9-ročnou dcérou na kolobežke spôsobili nehodu.
Foto
Totálna nezodpovednosť matky: S dcérkou skončili v nemocnici! Zovrie vám krv v žilách, čo s ňou robila na ceste
Miroslav Šatan, prezident SZĽH.
Šatan potvrdil päť posíl z NHL, v hre ešte ďalšie mená: Kedy sa pripoja k tímu?
Súdny proces s exšéfom Najvyššieho súdu Štefanom Harabinom.
Súdna rada sa vyjadrila o možnom návrate Harabina: Takto sa k tomu postavili členovia
Lykožrút trápi oblasť už dlhší čas.
Aktualizované
Živelná pohroma na Slovensku sa rozširuje: Mimoriadnu situáciu vyhlásili v ďalších okresoch
Ramzan Kadyrov
Šokujúce odhalenia z elitnej kliniky v Moskve: Významný politik má byť nevyliečiteľne chorý
Aktualizované
Kysučan Tomáš zažil hrozivý útok medvedice: V okrese vyhlásili mimoriadnu situáciu!
Mikuláš Černák (57) bol v 90. rokoch obávaným bossom.
Foto
Návrat bossa do Telgártu?! Černáka môže súd prepustiť na slobodu: Reakcie miestnych vás prekvapia
Europarlament. (ilustr. foto)
Aktualizované
Špión medzi vysokopostavenými politikmi? Už pred 10 rokmi mu priháralo
Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky.
Rozruch na rezorte zdravotníctva: Obmedzená činnosť! Čo sa tam stalo?