Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.06.2019 09:20 | Tip od Vás | Slovensko
Váš Tip

Hororový koníček Martina obvineného z vraždy na diskotéke: Šialené zábery so zbraňou!

Dalo sa tragickému krvipreliatiu zabrániť?! Otázka, ktorú si od noci z piatka na sobotu v Horovciach (okr. Púchov) kladú ľudia v dedine každý deň.

Obecný čudák Martin C. (36) na hasičskej zábave podľa polície vytiahol nelegálne držanú zbraň a vypálil niekoľko rán do troch mladíkov. Dobrovoľný hasič Jakub († 20) zomrel na mieste, ďalších dvoch mladíkov Jakuba (19) a Martina († 22) odviezli s ťažkými zraneniami do nemocníc. Do redakcie Nového Času sa ozval jeden z čitateľov, ktorý upozornil na šokujúce video. Obvinený Martin na ňom pózuje so zbraňou.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Šokujúce video Martina (36), ktorý je obvinený z nedovoleného ozbrojovania, dokonanej vraždy, ako aj vraždy v štádiu pokusu, zaráža. Obecný čudák na ňom hrá v paródii, ktorá sa volá „Zákonodarca“, hlavnú rolu - šéfa Žižku. Na videu pózuje ako nekompromisný veliteľ v armáde a ukazuje sa ako zapálený generál, pripravený stáť v prvej palebnej línii.

Kamarátom by však ani vo sne nenapadlo, že pár rokov neskôr po nakrútení videa, bude Martin obvinený z brutálneho zločinu po použití strelnej zbrane. „To bola zábava, paródia, to nebolo o šialencovi, ktorý potrebuje páliť,“ hovorí kamarát obvineného muža Michal a dodáva, že ho nikto nevnímal ako militanta.

 

„Môj synovec je s ním kamarát, možno mal čudné názory, ale nepôsobil v kruhu známych agresívne,“ dodáva pani z obchodu v rodnej dedine postrelených mladíkov. Video malo vzniknúť v Dulove. „Tam sa opravujú a rekonštruujú staré vojenské autá, tam to bolo aj nakrúcané. On takéto videá vyrábal, inšpirovali ho paródie z televízií, ako boli Profesionáli a iné,“ dopĺňa iný kamarát Juraj.

Prvé slová brata

Rodičia strelca Eva a Oto podľa miestnych dali obvinenému synovi všetko, čo mohli, a vychovávali ho najlepšie, ako vedeli. „On odišiel preč, rodinu nepočúval, takže sme ho odstrihli a nemohli sme už mať nijaký vplyv na jeho život. On si žil svoj vlastný život,“ povedal Lukáš, mladší brat obvineného strelca.

Otvoriť galériu

Martin má maturitu zo strednej školy v Púchove, kde vyštudoval technicko-informačné služby. „Rodičia tu nie sú, museli ísť preč, to sa nedalo zostať tu. O všetko sa teraz starám ja,“ dodáva brat, ktorý sám nevie, kde je pravda. „Vôbec nič neviem, na tej diskotéke som nebol. Boli sme preč aj so snúbenicou a prišli sme až v sobotu popoludní, po tom, ako sa to stalo. Tie verzie sa rôznia,“ hovorí.

Jakub († 20) po streľbe zomrel, ďalšie dve obete strelca z diskotéky skončili s ťažkými zraneniami v nemocniciach. Jakub (19) sa zotavuje v Trenčíne. Martin († 22) však podľahol svojim zraneniam v bratislavskej nemocnici.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: roj, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Europoslankyňa Miriam Lexmann
KDH o odoberaní eurofondov: Občania nesmú byť trestaní za voľbu vlády
(ilustračná foto)
Na krajinu sa rúti sneh a mráz: Meteorológovia varujú! Môžu poškodiť úrodu
Hororová lúpež v Štítniku: Traja ozbrojenci vtrhli do domu, ľuďom dali na hlavy kukly a...
(ilustračné foto)
WHO má strach: Hrozí svetu ďalšia pandémia?! Úmrtnosť je mimoriadne vysoká
Doktor Kubiš sa môže pochváliť 80-percentnou úspešnosťou liečby.
Sexuológ Ivan Kubiš má po covide oveľa viac práce: Impotentných mužov lieči vlnami!
(ilustračné foto)
Slováci, to tu už dlho nebolo: Príde to v noci a platí výstraha prvého stupňa!
Požiar zničil 9 obydlí a o strechu nad hlavou prišlo takmer 50 ľudí.
Foto
Strašná spúšť v Stropkove: Postavia v osade byty? Takmer 50 ľudí nemá strechu nad hlavou
Vladimir Putin, Volodymyr Zelenskyj.
Pre Ameriku má drsný odkaz Rusko aj Zelenskyj: Prichádza pomoc príliš neskoro?!
Slováková zostala zhrozená po tom, ako zbadala izbu.
Nela Slováková ZHROZENÁ po ubytovaní v luxusnom hoteli: Ty p*čo, povraciam sa! Za TOTO zaplatila 800 eur na noc
Vodič vošiel do protismeru a spôsobil nehodu.
Foto
Z auta ostala kopa šrotu: O tom, čo sa stalo, nemohol vodič tušiť! Môže sa to stať každému
(ilustračné foto)
Chráňte svojich psíkov! Šíri sa NÁKAZA srdcovým červom: Desivé, čo parazit spôsobuje
(ilustračné foto)
Tínedžerka na východe mala chlapcovi zaplatiť za sex: Láska za 3 eurá so šokujúcim záverom!