Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.06.2019 09:20 | Tip od Vás | Slovensko
Váš Tip

Hororový koníček Martina obvineného z vraždy na diskotéke: Šialené zábery so zbraňou!

Dalo sa tragickému krvipreliatiu zabrániť?! Otázka, ktorú si od noci z piatka na sobotu v Horovciach (okr. Púchov) kladú ľudia v dedine každý deň.

Obecný čudák Martin C. (36) na hasičskej zábave podľa polície vytiahol nelegálne držanú zbraň a vypálil niekoľko rán do troch mladíkov. Dobrovoľný hasič Jakub († 20) zomrel na mieste, ďalších dvoch mladíkov Jakuba (19) a Martina († 22) odviezli s ťažkými zraneniami do nemocníc. Do redakcie Nového Času sa ozval jeden z čitateľov, ktorý upozornil na šokujúce video. Obvinený Martin na ňom pózuje so zbraňou.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Šokujúce video Martina (36), ktorý je obvinený z nedovoleného ozbrojovania, dokonanej vraždy, ako aj vraždy v štádiu pokusu, zaráža. Obecný čudák na ňom hrá v paródii, ktorá sa volá „Zákonodarca“, hlavnú rolu - šéfa Žižku. Na videu pózuje ako nekompromisný veliteľ v armáde a ukazuje sa ako zapálený generál, pripravený stáť v prvej palebnej línii.

Kamarátom by však ani vo sne nenapadlo, že pár rokov neskôr po nakrútení videa, bude Martin obvinený z brutálneho zločinu po použití strelnej zbrane. „To bola zábava, paródia, to nebolo o šialencovi, ktorý potrebuje páliť,“ hovorí kamarát obvineného muža Michal a dodáva, že ho nikto nevnímal ako militanta.

 

„Môj synovec je s ním kamarát, možno mal čudné názory, ale nepôsobil v kruhu známych agresívne,“ dodáva pani z obchodu v rodnej dedine postrelených mladíkov. Video malo vzniknúť v Dulove. „Tam sa opravujú a rekonštruujú staré vojenské autá, tam to bolo aj nakrúcané. On takéto videá vyrábal, inšpirovali ho paródie z televízií, ako boli Profesionáli a iné,“ dopĺňa iný kamarát Juraj.

Prvé slová brata

Rodičia strelca Eva a Oto podľa miestnych dali obvinenému synovi všetko, čo mohli, a vychovávali ho najlepšie, ako vedeli. „On odišiel preč, rodinu nepočúval, takže sme ho odstrihli a nemohli sme už mať nijaký vplyv na jeho život. On si žil svoj vlastný život,“ povedal Lukáš, mladší brat obvineného strelca.

Otvoriť galériu

Martin má maturitu zo strednej školy v Púchove, kde vyštudoval technicko-informačné služby. „Rodičia tu nie sú, museli ísť preč, to sa nedalo zostať tu. O všetko sa teraz starám ja,“ dodáva brat, ktorý sám nevie, kde je pravda. „Vôbec nič neviem, na tej diskotéke som nebol. Boli sme preč aj so snúbenicou a prišli sme až v sobotu popoludní, po tom, ako sa to stalo. Tie verzie sa rôznia,“ hovorí.

Jakub († 20) po streľbe zomrel, ďalšie dve obete strelca z diskotéky skončili s ťažkými zraneniami v nemocniciach. Jakub (19) sa zotavuje v Trenčíne. Martin († 22) však podľahol svojim zraneniam v bratislavskej nemocnici.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: roj, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Attila Végh (36)
Foto
Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili