Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.06.2019 21:07 | Prominenti | Zahraniční prominenti
Foto

Zdrvená Pamela Anderson je opäť single: Šokujúce odhalenie o jej exfrajerovi!

Pamela Anderson (51) sa rozišla so svojím priateľom a futbalovou hviezdou Adilom Ramim (33) po viac ako dvoch rokoch. Obvinila ho z podvádzania a tiež uviedla, že počas ich vzťahu sa k nej správal hrubo, informoval Fox News Channel.

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Kráska z Pobrežnej hliadky v utorok na svojom instagramovom profile zverejnila obrázok s jej terajším expriateľom s popisom: „Je ťažké prijať, že posledné dva roky môjho života bola len veľká lož. Nechal ma uveriť tomu, že je to medzi nami vážne. Posledných pár dní som zničená zo zistenia, že žil dvojakým životom. Zvykol vtipkovať na účet hráčov, ktorí nechali bývať svoje milenky v apartmánoch v blízkosti ich manželiek. Najhoršie na tom je, že klamal všetkým. Ako je možné ovládať srdcia dvoch žien a zmýšľať takto. Som si istá, že v tom boli aj iní. Je to monštrum. Ako som mohla pomôcť toľkým ľuďom a popritom nebyť dostatočne schopná pomôcť sama sebe?“

View this post on Instagram

It’s hard to accept 💔 The last (more than) 2.years of my life have been a big lie. I was scammed, led to believe ... we were in « big love »?. I’m devastated to find out in the last few days. That he was living a double life. He used to joke about other players who had girlfriends down the street in apartments close to their wives. He called those men monsters. ? But this is worse. He lied to all. How is it possible to control 2 women’s hearts and minds like this - I’m sure there were others. He is the monster. How could I have helped so many people @ndvhofficial and not be wise enough or able to help myself.

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Pamela Anderson vo svojom príspevku označila aj oficiálny instagramový účet National Domestic Violence Hotline. Ďalej pokračovala s ďalšími podrobnosťami proti svojmu expriateľovi s tým, že sa rozprávala s jeho predchádzajúcou expriateľkou Sidonie Biémontovou, s ktorou mal dvojičky Zayna a Madi (obe 3 roky). Ich vzťah sa vraj neskončil v dobe, keď si začal s Pamelou.

„Aj jej vo všetkom klamal, je tiež v šoku a smutná,“ povedala Pamela. "Je evidentné, že sa potrebujem posunúť ďalej. Nemôže nám viac ublížiť. Varoval ma, že bulvár vo Francúzsku patrí jeho sestre a tiež jej priateľom. Ovládajú všetko, preto sa vyjadrujem tu na instagrame. „Barb Wire“ tvrdila, že Rami (33) ju nikdy nenechal samú, pokiaľ nešla do práce. Často spochybňoval jej pobyty a tiež s kým trávi čas. Verila, že je to preto, lebo ju veľmi miloval, ale teraz je presvedčená, že to bolo preto, lebo je nedôveryhodný a neistý."

 

Pamela svojho expriateľa tiež obvinila z odcudzenia jej blízkych priateľov vrátane Davida LaChappelleho, ktorý ju varoval, že Rami je „klamár“ a „nie je dôveryhodný“. Taktiež zaútočila na to, že sa angažoval v oblasti prevencie domáceho násilia a pomoci. Obvinila ho, že to robí len kvôli pozitívnej publicite, zatiaľ čo jej fyzicky a emocionálne ubližoval. „Nemal by byť tvárou ochrany žien pred domácim násilím, alebo ochrany žien vôbec. Urobil to len preto, aby si zlepšil svoj obraz,“ napísala. „Nemá úctu k žiadnej žene, iba k svojej matke. A jej klame tiež – všetci klamú. Je to veľmi bolestivé a som z toho veľmi nešťastná. Budem to takto cítiť a posuniem sa ďalej.“

„Zakaždým ma nasledoval, len aby mi povedal, že by bezo mňa zomrel,“ pokračovala. „Chcel, aby sme jedného dňa žili na Malibu. Dokonca som skoro poslala e-mail priateľovi, ktorý vlastní LA tím." Pamela žila vo Francúzsku, odkedy sa ich vzťah začal,  teraz Ramimu povedala, že opúšťa krajinu a odmieta akékoľvek jeho úsilie získať si ju späť. „Opustím Francúzsko,“ uzavrela. „Vyskúšal všetko – poslal mi kvety, ktoré som neprijala. Taktiež bol v mojom hoteli, no ochranka ho odviedla preč. Mám bodyguarda, pretože ma desí. Ublížil mi a veľakrát sa mi vyhrážal.“

Fox News Channel uviedlo, že mnohým z priateľov Pamely Anderson sa ich vzťah nepáčil a chceli, aby sa znova zišla so svojím exmanželom Rickom Salomonom. Rami nie je prvým z jej ex, ktorí sú obvinení z domáceho násilia. Rovnako dopadol jej ja jej prvý manžel Tommy Lee, bubeník kapely Mötley Crüe.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: dka

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Štefan Harabin, Tibor Gašpar.
Nezhodne sa koalícia na nominácii Harabina do Súdnej rady SR? Tibor Gašpar má obavy
Hands holding mobile phone on blurred background
Foto
Ľudia šírili HOAX: Nenormálne, aká lož koluje na internete
(ilustračné foto)
Rusi tvrdia, že Západ sa zúčastňuje vojny na Ukrajine: Toto má byť DÔKAZ!
Rudolf Schuster dostal k jubileu pracovňu v Historickej radnici
Aktualizované
Rudolfovi Schusterovi udelili významné ocenenie: Ide o vôbec prvé v histórii
David Beckham a Mark Wahlberg riešia spor.
Hviezdna vojna: Beckham žaluje slávneho herca o 10 miliónov dolárov!
Ukrajinský minister zahraničných vecí Dmytro Kuleba
Kuleba potvrdil to, čo sa šepkalo: Ukrajina pristúpila k ráznemu kroku!
(ilustr.foto)
Vodiči, v Nitre si dávajte pozor: TU je cesta obmedzená zátarasami! Čo sa tam stalo?
Ilustračné foto
Slováci, túto ZNÁMU aplikáciu si za žiadnu cenu nesťahujte! Predstavuje obrovské RIZIKO
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Odstrel medveďa, ktorý mal útočiť v Liptovskom Mikuláši: Iniciatíva podala trestné oznámenie! Prípad rieši polícia
Peter Pellegrini
Aktualizované
Web českej agentúry napadli hackeri: Vydali nepravdivú správu o Pellegrinim
Ilustračné foto
Trávite veľa času na telefóne? Môžete mať problém! Pozrite sa, čo ukázal prieskum
Známe tváre spomínajú na Grúňa († 81).
Foto
Odišiel velikán: Známe tváre spomínajú na Grúňa († 81), ich slová vám naženú slzy do očí