Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.06.2019 19:50 | Prominenti

Princ William oslavuje 37 rokov: Gratulácia od Harryho a Meghan fanúšikov nepríjemne zaskočila

Princ William v piatok oslávil svoje 37. narodeniny a zatiaľ čo ho kráľovská rodina a všetci priatelia zaplavili príjemnými gratuláciami, jeho brat princ Harry (34) s vojvodkyňou Meghan (37) si skôr držali odstup, informuje portál ETOnline.

Fotogaléria
17
fotiek v galérii

Fotku vysmiateho princa Williama zverejnil Kensingtonský palác na svojom instagramovom účte.  Jeho brat, princ Harry, so svojou manželkou Meghan pod účtom @sussexroyal adresovali oslávencovi mierne neosobný komentár: „Všetko najlepšie k narodeninám vojvodovi z Cambridgeu!“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

🎈 Thank you everyone for your lovely wishes on The Duke of Cambridge's birthday!

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Ďakujeme všetkým za krásne želania k narodeninám vojvodu z Cambridgeu!“ reagoval Kensingtonský palác na priania a dokonca pridal aj nálepku malého balónika.

Fanúšikovia kráľovskej rodiny okamžite zareagovali na zdanlivo neosobné prianie princovi Williamovi. Jedna fanúšička situáciu trefne okomentovala: „Je to tvoj vlastný brat, je potrebné byť taký formálny?“Ďalšia odkázala Harrymu, aby prial svojmu bratovi k narodeninám o niečo milšie, pretože keď to číta, má pocit, že sú z nich nepriatelia. 

Iná fanúšička si zase rypla do Harryho manželky: „Wow... To znelo veľmi srdečne, Meghan“. „To znie, ako keby ste mu nechceli zablahoželať vôbec," znejú slová ďalšieho fanúšika.

Úplne inak to vyzeralo začiatkom tohto roku, keď princ Harry a vojvodkyňa Meghan veľmi sladkým spôsobom zablahoželali princovi Louisovi k prvým narodeninám: „Množstvo lásky od nás oboch, xo.“ K prianiu pridali aj zábavné nálepky.

 

Kráľovská rodina na svojom oficiálnom účte zverejnila milé slová spolu s hashtagom #HappyBirthdayHRH a rovnako pridala aj komentár: „Všetko najlepšie k narodeninám, vojvoda z Cambridgeu! Vojvoda z Cambridgeu je druhým nasledovníkom trónu. Jeho výsosť spolu s vojvodkyňou z Cambridgeu vykonáva mnoho charitatívnych aktivít a projektov, zúčastňuje sa na verejných podujatiach a plní si oficiálne povinnosti na podporu kráľovnej Spojeného kráľovstva.“

Krátke prianie od vojvodu Harryho a vojvodkyne Meghan prichádza len deň po tom, ako vyšlo najavo, že kráľovský pár sa už nebude zapájať do charitatívnej nadácie princa Williama a vojvodkyne Kate. Manželia sa rozhodli ísť vlastnou cestou a založiť si vlastnú charitatívnu nadáciu.

Princ Harry začal s charitou princa Williama a vojvodkyne Kate v roku 2011. Vojvodkyňa Meghan od tej doby prejavovala nadácii veľkú podporu. Harry a Meghan majú aj naďalej v úmysle „spolupracovať na projektoch, vrátane programu Nadácie pre duševné zdravie Heads Together“.

Zatiaľ čo rozdelenie kráľovských párov vyvolalo vlnu diskusie, ETOnline uvádza, že štvorica drží viac pokope ako v minulosti.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Aktualizované
Kysučan Tomáš zažil hrozivý útok medvedice: V okrese vyhlásili mimoriadnu situáciu!
Mikuláš Černák (57) bol v 90. rokoch obávaným bossom.
Foto
Návrat bossa do Telgártu?! Černáka môže súd prepustiť na slobodu: Reakcie miestnych vás prekvapia
Europarlament. (ilustr. foto)
Špión medzi vysokopostavenými politikmi? Už pred 10 rokmi mu priháralo
Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky.
Rozruch na rezorte zdravotníctva: Obmedzená činnosť! Čo sa tam stalo?
Ilustračné foto
Počasie na Slovensku sa zblázni: Hrozí príchod SNEHU? Na toto by ste sa mali pripraviť!
vojak
Trest pre bojaschopných Ukrajincov v zahraničí? Na úradoch ostanú zarazení
Ilustračné foto
Aktualizované
Akčné ráno v Bratislave: Vodičov na ceste prekvapila brána! Vyrazili ju zlodeji, ktorí... Tomu nebudete veriť
(ilustračné foto)
Tiché zmeny v Ázii, ktoré nás budú bolieť všetkých: Stalo sa to vôbec prvýkrát v histórii
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Jágr ostro kritizuje pomery v českom hokeji: A bude ešte hrať?
Na snímke z okna zaplavený park, ktorý sa nachádza pri brehu rieky Pej-ťiang v meste Čching-jüan, v provincii  Kuang-tung na juhu Číny.
Strach a obavy, na krajinu sa rúti apokalypsa: Príde to, čoho sa všetci obávajú?!
Psík preskočil múr, pod ktorým je prázdnota.
Foto
Venčili psa na hrade Špilberk, zviera sa rozbehlo a... Prešiel im mráz po chrbte, už bolo neskoro!
Ilustračné foto
Má Čína svojich špiónov v Nemecku? Veľvyslanectvo posiela drsný odkaz: Prestaňte!