Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.06.2019 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Boháčka Varholíková po nečakanom konci romániku: Utrápená pre nešťastnú lásku?!

Nevie zabudnúť?! Po tom, čo sa dcéra zosnulého košického veľkopodnikateľa Alexandra Rezeša († 54) Eva Varholíková (41) po šiestich rokoch vrátila z budapeštianskeho väzenia späť do rodných Košíc, zdalo sa, že našla vytúžený pokoj v kruhu svojej rodiny a novej známosti.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Blondínka sa totiž zaľúbila do mladíka Mateja (30) zo Senca. Svoj profil na sociálnej sieti pravidelne zásobovala zamilovanými zábermi a vyznaniami adresovanými práve vyšportovanému fešákovi. Zakrátko však ich vzťahu zazvonil umieračik, čo podľa informácií Nového Času nevie známa Košičanka doteraz rozchodiť.

Posledných pár rokov prežívala Varholíková jedno z najťažších období svojho života. V auguste 2012 spôsobila na maďarskej diaľnici dopravnú nehodu, pri ktorej vyhasli štyri ľudské životy. V base si odsedala šesť rokov a vlani koncom augusta bola prepustená na slobodu. Opäť tak mohla začať s tým, po čom najviac túžila. Byť so svojimi dvomi dcérami Alexandrou a Ellou a žiť s celou svojou rodinou v Košiciach.

Otvoriť galériu

Má za sbou viacero stroskotaných vzťahov. Pred pár mesiacmi sa však zdalo, že sa ľady prelomili a Eva po prepustení z väzenia našla lásku svojho života. Koncom apríla, ako informoval Nový Čas, potvrdila, že svoj status slobodnej ženy zmenila na status zadanej. Zaľúbila sa do dobre vyzerajúceho futbalistu Mateja, ktorý je od nej o viac ako desať rokov mladší. Lenže prešlo pár týždňov a ich cesty sa nadobro rozišli, čo podľa našich informácií nesie Eva veľmi ťažko.

Otvoriť galériu

Dýkou do chrbta bola pre ňu zaisto informácia, že jej muž si našiel niekoho iného, čo Matej Novému Času priznal. „Niekoho som stretol. Jednoducho už som opatrný, aby som to nezverejňoval hneď na internete, myslím osobu, ktorú som spoznal. Toto si chcem a budem chrániť,“ uviedol pre Nový Čas športovec, ktorý tak boháčku odkopol pre inú. Podľa našich informácií mu však mala prekážať aj prílišná medializácia okolo Evy a jej rodiny, a tým pádom aj okolo ich vzťahu, na čo nebol doteraz zrejme zvyknutý.

 

Nevie zabudnúť?

Napriek tomu, že si Varholíková pred pár dňami zo sociálnej siete vymazala všetky spoločné fotky s Matejom, predsa len sa tam ešte mladík objavuje. Podľa informácií Nového Času známa boháčka nedokáže stále zabudnúť na svoju lásku,

Otvoriť galériu

„Eva má stále Mateja označeného na fotkách. V slovne zaľúbených príspevkoch dokonca naráža práve na neho,“ prezradil zdroj. Varholíková tak necháva záhadné a zaľúbené odkazy stále živé. „Každý potrebuje niekoho, kto mu dá pocit, že zajtrajšok je viac ako len ďalší deň,“ znejú Evine slová, ktorá Matejovi adresovala v minulosti aj ďalšie vyznanie: „Tvoj dotyk vyliečil všetku moju bolesť.“

Je tak jasné, že práve Matej jej bol veľkou oporou práve v období, keď si po návrate z basy upratovala vo svojom živote. Po rokoch samoty za múrmi basy a stroskotaných vzťahoch mohol byť pre Varholíkovú práve nový vzťah a láska liekom na zahnanie zlých spomienok z minulosti.

Známe osoby to majú ťažšie

Dana Šedivá, sexuologička

- Rozchod partnerstva je vždy bolestivý. Známi ľudia to majú nepomerne ťažšie, pretože ich súkromný život sa prepiera na verejnosti. Miera utrpenia sa ťažko meria, je daná povahou, emočnou výbavou, mierou očakávania zo vzťahu a osobnou históriou človeka

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, Dominika Velická

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Podľa autora videa nejde o žraloka.
V chorvátskom Dubrovníku natočili zvláštneho tvora: Objaví sa len RAZ za pár rokov!
Blesky nad elektrárňou Orot Rabin neďaleko izraelského mesta Hadera.
Nad konfliktom medzi Izraelom a Iránom sa zaťahujú mraky: Svetoví lídri upozorňujú, dôjde k najhoršiemu?
(ilustračné foto)
Prudká zmena počasia dá Slovensku zabrať: Platí výstraha a pozor, v noci to bude ťažké!
Biely dom (ilustračná fotografia).
Chystá sa hlasovanie, na ktoré čaká celý svet: Dočká sa Ukrajina a Izrael pomoci od Spojených štátov?
Otec Milan je obvinený z týrania blízkej a zverenej osoby. Príbuzná tvrdí, že deti netýral.
Foto
Hrôza detí v Dolných Orešanoch: Neľudské týranie a chladnička na zámok! Otvorená spoveď príbuznej obetí
Presov, Slovakia - August 13, 2014: People walking on main street in the center of Presov in Slovakia during cloudy day in summer 2014
Prešov sa tento rok poponáhľal: Počasie ho donútilo začať s rozsiahlou činnosťou skôr! Koľko to bude stáť?
Ilustračné foto
Obetiam domáceho násilia svitá na lepšie časy: Hlava štátu podpísala zákon, ktorý násilníkom nič nedaruje
Na nedatovanej snímke amerického Národného úradu pre letectvo a vesmír (NASA) objekt, ktorý v marci 2024 poškodil dom na Floride.
Mužovi na Floride zničil dom čudný predmet z vesmíru: NASA musela vyjsť s pravdou von!
V meste Poprad rozkvitli tulipány.
FotoVáš Tip
Poprad zažil, čo už dávno nie: Táto nádhera prišla o 3 týždne skôr, pozrite si FOTKY!
Joe Biden so ženou Jill.
Bidenovci prezradili, koľko zarábajú: Jill, oplatí sa ti vôbec pracovať?!
A stock photo of a Police Line 'Do Not Cross' caution tape with a defocused police car with sirens flashing red and blue.
Hororové vyčíňanie v Austrálii: Z desivého incidentu je podozrivý aj 15-ročný chlapec
Líder eurokandidátky za PS Ľudovít Ódor naznačil, že Korčok by mal dostať slušnú ponuku.
Foto
Ódor naznačil záujem progresívcov o Korčoka: Nahradí Šimečku alebo si založí stranu?