Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.05.2019 11:50 | Správy
Špeciálny projektSponzorované

Exkluzívne: Koniec tajomstvám! Zuzana Kubovčíková Šebová prezradila detaily zo svojej svadby

Svadba Zuzany Kubovčíkovej Šebovej v roku 2017 unikla médiám.

Známa herečka si súkromie prísne stráži. Po vyše roku sa však rozhodla s tajomstvami skoncovať. Prezradila nám zákulisné informácie z najdôležitejšieho dňa svojho života. Prečo pred oltárom takmer nepovedala áno?

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Herečka Zuzana Kubovčíková Šebová má už svoju svadbu za sebou. Utajiť sa ju snažila čo najdlhšie, čo sa jej aj podarilo. Populárna herečka si totiž súkromie stráži a o detailoch zo zákulisia mlčala. Tomu je však koniec. Rozhodla sa nám prezradiť, ako sa pripravovala na cestu za svojím „áno“.

Všetko sa začalo svadobnými prípravami influencerky Ivany Petrušovej, ktorá je známa pod instagramovým menom Sweet Lady Lollipop. Zuzana Kubovčíková Šebová jej ponúkla pomocnú ruku. To ale rozhodne nie je všetko. Celé plánovanie chcú zverejniť na internete. „Povedali sme si, že si rady nenecháme pre seba. Posunieme ich ďalej nádejným snúbencom. Nech sa poučia z našich skúseností a využijú ich, aby si vystrojili slávnostný deň podľa svojich predstáv,“ prezradila Kubovčíková Šebová. Mladým nevestám tak chcú pomôcť pri ich najdôležitejšom životnom kroku.

Zorganizovať sobáš a popri všetkých predstavách sa ešte aj zmestiť do rozpočtu rozhodne nie je hračka. Pre zasnúbené páry je plánovanie svadby úplne novou skúsenosťou a nemajú odkiaľ vedieť, aké nástrahy ich čakajú. A preto sa do toho herečka a influencerka pustili naplno. V sérii videí budú spoločne riešiť základné otázky: koho pozvať, ako sa na všetko emocionálne pripraviť, ako vystrojiť honosnú svadbu aj za málo peňazí, na čom ušetriť a do čoho, naopak, radšej zainvestovať. Tešiť sa môžete aj na skúšku svadobných šiat, v poslednej časti spoznáte budúceho ženícha a zistíte, vďaka akej vtipnej historke sa s influencerkou, budúcou nevestou, spoznali.

Kubovčíková Šebová vo videách exkluzívne odokryje zákulisie svojej svadby. Prezradí napríklad, či pre ňu bolo náročné povedať áno, prečo si nemohla vyberať zo svadobných šiat, aj čo ju na obradoch pravidelne rozplače. Čo myslíte, rozplače sa aj pri príprave Ivaninej svadby? Odpoveď určite neuhádnete, ale zistíme to v pripravovanom svadobnom seriáli.

Napriek tomu, že svadba predstavuje veľký stres, Zuzana a Ivana zažijú s jej prípravami kopec zábavy. Nezostane však len pri žartoch. S organizačnými a finančnými radami im pomohla Poštová banka a skúsená svadobná agentka Veronika. Nevestám okrem iného prezradia, ako sa vydať na spoločnú cestu životom tak, aby zostalo aj na svadobnú cestu a následné nové spolužitie.

Sériu šiestich vtipných videí sa rozhodli uverejniť na Facebooku Poštovej banky v priebehu dvoch týždňov. Sme skutočne zvedaví, aké príbehy zo spojenia týchto troch dám vyplynú.  Sledujte, ako to celé dopadne. Videá budú navyše doplnené mnohými lákavými cenami. Ak sa zapojíte do súťaží na Facebooku alebo Instagrame, môžete vyhrať svadobnú cestu v hodnote 500 eur, obrúčky na mieru až do 700 eur, svadobného fotografa a mnohé ďalšie ceny. Určite si to nenechajte ujsť!

Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Attila Végh (36)
Foto
Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Tunel Sitina
Nezabudnite na víkendové dopravné obmedzenia: Polícia pripomína, kde sa s nimi stretnete
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Občianska zbierka na muníciu pre Ukrajinu: Podporuje ju aj prezidentka! Aha, čo povedala
Takto si Kramár prišiel po svoju novopečenú dcérku.
Aké sú (ne)výhody otcovstva po 60-ke: Kto vie, či o tomto vedel čerstvý tato Maroš Kramár!
Ilustračné foto
Aktualizované
Veľké nešťastie: Postrelený muž v Rohožníku! Na miesto leteli záchranári